As vakar taip pat kepiau Vilmos pyraga, zinokit snd jo jau nebera labai visiems patiko, nors man asmeniskai per mazai cukraus varskeje, kita karta dėsiu daugiau.
O aš cukraus visur pamažinau - nemėgstu saldžiai
Ale ot populiarus pyragas . Kiek daug kepė jį. Kolegė atnešė į darbą- tikrai skanus. Aš dėčiau daugiau obuolių, gal net į varškę įmaišyčiau .
Sveikos
Aš dar norėčiau grįžti prie kiaulienos obuolių sultyse šiaip laaabai skanu, tik aš nededu garstyčių ir mėsą imu tik sprandinę, nes kumpis pasirodė kietokas paskaičiau čia, kad kažkuri taip troškina ir kalakutieną, vištieną reiks ir man paeksperimentuot
Šiaip noriu paklaust gaminusių šį receptą Kai Beata kepino mėsytę, viskas priskreto, o su svogūnais viskas gražiai atšoko, ar ir jums taip? Nes man kažkodėl beveik nieks neatšoka ir dar prisvilint sugebu turbūt per troškinimą, kai patirštėja viskas o jau gaminau tris syk ir vis turiu gramdyt puodą kaip jums atšoka tas reikalas, kaip nesusvilint
Aš dar norėčiau grįžti prie kiaulienos obuolių sultyse šiaip laaabai skanu, tik aš nededu garstyčių ir mėsą imu tik sprandinę, nes kumpis pasirodė kietokas paskaičiau čia, kad kažkuri taip troškina ir kalakutieną, vištieną reiks ir man paeksperimentuot
Šiaip noriu paklaust gaminusių šį receptą Kai Beata kepino mėsytę, viskas priskreto, o su svogūnais viskas gražiai atšoko, ar ir jums taip? Nes man kažkodėl beveik nieks neatšoka ir dar prisvilint sugebu turbūt per troškinimą, kai patirštėja viskas o jau gaminau tris syk ir vis turiu gramdyt puodą kaip jums atšoka tas reikalas, kaip nesusvilint
QUOTE(Saulužė @ 2011 10 17, 18:18)
Sveikos
Aš dar norėčiau grįžti prie kiaulienos obuolių sultyse šiaip laaabai skanu, tik aš nededu garstyčių ir mėsą imu tik sprandinę, nes kumpis pasirodė kietokas paskaičiau čia, kad kažkuri taip troškina ir kalakutieną, vištieną reiks ir man paeksperimentuot
Šiaip noriu paklaust gaminusių šį receptą Kai Beata kepino mėsytę, viskas priskreto, o su svogūnais viskas gražiai atšoko, ar ir jums taip? Nes man kažkodėl beveik nieks neatšoka ir dar prisvilint sugebu turbūt per troškinimą, kai patirštėja viskas o jau gaminau tris syk ir vis turiu gramdyt puodą kaip jums atšoka tas reikalas, kaip nesusvilint
Aš dar norėčiau grįžti prie kiaulienos obuolių sultyse šiaip laaabai skanu, tik aš nededu garstyčių ir mėsą imu tik sprandinę, nes kumpis pasirodė kietokas paskaičiau čia, kad kažkuri taip troškina ir kalakutieną, vištieną reiks ir man paeksperimentuot
Šiaip noriu paklaust gaminusių šį receptą Kai Beata kepino mėsytę, viskas priskreto, o su svogūnais viskas gražiai atšoko, ar ir jums taip? Nes man kažkodėl beveik nieks neatšoka ir dar prisvilint sugebu turbūt per troškinimą, kai patirštėja viskas o jau gaminau tris syk ir vis turiu gramdyt puodą kaip jums atšoka tas reikalas, kaip nesusvilint
aš gaminau iš įvairios mėsytės
man paskrunda ta mėsytė, bet aš labai daug jos nesukepinu kai ją išimu įpilu truputį aliejaus ir sudedu svogūnus ir viskas kuo puikiausiai atšoka. Gal tu aliejaus nedapili į keptuvę?
o troškinu ant silpnos ugnies kol pradeda tirštėt, tada užgesinu ir dar kuriam laikui palieku pastovėt
vieną kartą ir man vos neprisvilo, reik stebėt
QUOTE(Saulužė @ 2011 10 17, 17:18)
Sveikos
Aš dar norėčiau grįžti prie kiaulienos obuolių sultyse šiaip laaabai skanu, tik aš nededu garstyčių ir mėsą imu tik sprandinę, nes kumpis pasirodė kietokas paskaičiau čia, kad kažkuri taip troškina ir kalakutieną, vištieną reiks ir man paeksperimentuot
Šiaip noriu paklaust gaminusių šį receptą Kai Beata kepino mėsytę, viskas priskreto, o su svogūnais viskas gražiai atšoko, ar ir jums taip? Nes man kažkodėl beveik nieks neatšoka ir dar prisvilint sugebu turbūt per troškinimą, kai patirštėja viskas o jau gaminau tris syk ir vis turiu gramdyt puodą kaip jums atšoka tas reikalas, kaip nesusvilint
Aš dar norėčiau grįžti prie kiaulienos obuolių sultyse šiaip laaabai skanu, tik aš nededu garstyčių ir mėsą imu tik sprandinę, nes kumpis pasirodė kietokas paskaičiau čia, kad kažkuri taip troškina ir kalakutieną, vištieną reiks ir man paeksperimentuot
Šiaip noriu paklaust gaminusių šį receptą Kai Beata kepino mėsytę, viskas priskreto, o su svogūnais viskas gražiai atšoko, ar ir jums taip? Nes man kažkodėl beveik nieks neatšoka ir dar prisvilint sugebu turbūt per troškinimą, kai patirštėja viskas o jau gaminau tris syk ir vis turiu gramdyt puodą kaip jums atšoka tas reikalas, kaip nesusvilint
Dėl jos puodo taip gaunasi. Jos su keramikine danga, todėl taip gražiai viskas atšoka.
QUOTE(AkvileZ @ 2011 10 17, 22:32)
Dėl jos puodo taip gaunasi. Jos su keramikine danga, todėl taip gražiai viskas atšoka.
pas mane jokių keramikinių dangų bet viskas taip pat atšoka
QUOTE(leibel @ 2011 10 17, 22:01)
aš gaminau iš įvairios mėsytės
man paskrunda ta mėsytė, bet aš labai daug jos nesukepinu kai ją išimu įpilu truputį aliejaus ir sudedu svogūnus ir viskas kuo puikiausiai atšoka. Gal tu aliejaus nedapili į keptuvę?
o troškinu ant silpnos ugnies kol pradeda tirštėt, tada užgesinu ir dar kuriam laikui palieku pastovėt
vieną kartą ir man vos neprisvilo, reik stebėt
man paskrunda ta mėsytė, bet aš labai daug jos nesukepinu kai ją išimu įpilu truputį aliejaus ir sudedu svogūnus ir viskas kuo puikiausiai atšoka. Gal tu aliejaus nedapili į keptuvę?
o troškinu ant silpnos ugnies kol pradeda tirštėt, tada užgesinu ir dar kuriam laikui palieku pastovėt
vieną kartą ir man vos neprisvilo, reik stebėt
O jūs keptuvėje kepat? Nes aš tai aliejaus tai dapilu ir paskutinisyk stengiausi per daug nekepint mėsytės, bet vis tiek liko pridegėlių ir aš tai viską nuo A iki Z darau puode, kepu mėsą, išimu, kepu svogūnus, įdedu atgal mėsą ir užpilu sultim, gal tikrai mano puodai netikę {dariau emaliuotam ir skardiniam tokiam, paprastam}. Gal pabandyt kept ant keptuvės, o troškint puode
QUOTE(Saulužė @ 2011 10 18, 10:11)
O jūs keptuvėje kepat? Nes aš tai aliejaus tai dapilu ir paskutinisyk stengiausi per daug nekepint mėsytės, bet vis tiek liko pridegėlių ir aš tai viską nuo A iki Z darau puode, kepu mėsą, išimu, kepu svogūnus, įdedu atgal mėsą ir užpilu sultim, gal tikrai mano puodai netikę {dariau emaliuotam ir skardiniam tokiam, paprastam}. Gal pabandyt kept ant keptuvės, o troškint puode
aš viską sukepinu keptuvėj, tada troškinu puode
QUOTE(leibel @ 2011 10 18, 10:13)
aš viską sukepinu keptuvėj, tada troškinu puode
Gerai, ir aš taip bandysiu ir kaip aš nesugalvojau anksčiau