Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

As vakar taip pat kepiau Vilmos pyraga, zinokit snd jo jau nebera smile.gif labai visiems patiko, nors man asmeniskai per mazai cukraus varskeje, kita karta dėsiu daugiau. smile.gif
Atsakyti
O aš cukraus visur pamažinau - nemėgstu saldžiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 10 17, 10:20)
O man tame Vilmos pyrage biški jautėsi miltai ant viršaus,gal biški miltų per daug įpyliau?Bet šiaip patiko
user posted image
user posted image

na ir aš susigundžiau - iškepsiu savaitgalį bigsmile.gif
Atsakyti
Ale ot populiarus pyragas biggrin.gif. Kiek daug kepė jį. Kolegė atnešė į darbą- tikrai skanus. Aš dėčiau daugiau obuolių, gal net į varškę įmaišyčiau g.gif .
Atsakyti
Aš taip pat kepiau šį pyragą. Skanus, tik grieko nevertas smile.gif.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš dar norėčiau grįžti prie kiaulienos obuolių sultyse wub.gif šiaip laaabai skanu, tik aš nededu garstyčių ir mėsą imu tik sprandinę, nes kumpis pasirodė kietokas blush2.gif paskaičiau čia, kad kažkuri taip troškina ir kalakutieną, vištieną bigsmile.gif reiks ir man paeksperimentuot 4u.gif
Šiaip noriu paklaust gaminusių šį receptą 4u.gif Kai Beata kepino mėsytę, viskas priskreto, o su svogūnais viskas gražiai atšoko, ar ir jums taip? Nes man kažkodėl beveik nieks neatšoka ir dar prisvilint sugebu turbūt per troškinimą, kai patirštėja viskas g.gif o jau gaminau tris syk ir vis turiu gramdyt puodą doh.gif kaip jums atšoka tas reikalas, kaip nesusvilint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2011 10 17, 18:18)
Sveikos 4u.gif
Aš dar norėčiau grįžti prie kiaulienos obuolių sultyse wub.gif šiaip laaabai skanu, tik aš nededu garstyčių ir mėsą imu tik sprandinę, nes kumpis pasirodė kietokas blush2.gif paskaičiau čia, kad kažkuri taip troškina ir kalakutieną, vištieną bigsmile.gif reiks ir man paeksperimentuot 4u.gif
Šiaip noriu paklaust gaminusių šį receptą 4u.gif Kai Beata kepino mėsytę, viskas priskreto, o su svogūnais viskas gražiai atšoko, ar ir jums taip? Nes man kažkodėl beveik nieks neatšoka ir dar prisvilint sugebu turbūt per troškinimą, kai patirštėja viskas g.gif o jau gaminau tris syk ir vis turiu gramdyt puodą doh.gif kaip jums atšoka tas reikalas, kaip nesusvilint g.gif

aš gaminau iš įvairios mėsytės mirksiukas.gif
man paskrunda ta mėsytė, bet aš labai daug jos nesukepinu g.gif kai ją išimu įpilu truputį aliejaus ir sudedu svogūnus ir viskas kuo puikiausiai atšoka. Gal tu aliejaus nedapili į keptuvę? g.gif
o troškinu ant silpnos ugnies kol pradeda tirštėt, tada užgesinu ir dar kuriam laikui palieku pastovėt 4u.gif
vieną kartą ir man vos neprisvilo, reik stebėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2011 10 17, 17:18)
Sveikos 4u.gif
Aš dar norėčiau grįžti prie kiaulienos obuolių sultyse wub.gif šiaip laaabai skanu, tik aš nededu garstyčių ir mėsą imu tik sprandinę, nes kumpis pasirodė kietokas blush2.gif paskaičiau čia, kad kažkuri taip troškina ir kalakutieną, vištieną bigsmile.gif reiks ir man paeksperimentuot 4u.gif
Šiaip noriu paklaust gaminusių šį receptą 4u.gif Kai Beata kepino mėsytę, viskas priskreto, o su svogūnais viskas gražiai atšoko, ar ir jums taip? Nes man kažkodėl beveik nieks neatšoka ir dar prisvilint sugebu turbūt per troškinimą, kai patirštėja viskas g.gif o jau gaminau tris syk ir vis turiu gramdyt puodą doh.gif kaip jums atšoka tas reikalas, kaip nesusvilint g.gif

Dėl jos puodo taip gaunasi. Jos su keramikine danga, todėl taip gražiai viskas atšoka.
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2011 10 17, 22:32)
Dėl jos puodo taip gaunasi. Jos su keramikine danga, todėl taip gražiai viskas atšoka.

pas mane jokių keramikinių dangų bet viskas taip pat atšoka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2011 10 17, 22:01)
aš gaminau iš įvairios mėsytės mirksiukas.gif
man paskrunda ta mėsytė, bet aš labai daug jos nesukepinu g.gif kai ją išimu įpilu truputį aliejaus ir sudedu svogūnus ir viskas kuo puikiausiai atšoka. Gal tu aliejaus nedapili į keptuvę? g.gif
o troškinu ant silpnos ugnies kol pradeda tirštėt, tada užgesinu ir dar kuriam laikui palieku pastovėt 4u.gif
vieną kartą ir man vos neprisvilo, reik stebėt mirksiukas.gif

O jūs keptuvėje kepat? Nes aš tai aliejaus tai dapilu ir paskutinisyk stengiausi per daug nekepint mėsytės, bet vis tiek liko pridegėlių ir aš tai viską nuo A iki Z darau puode, kepu mėsą, išimu, kepu svogūnus, įdedu atgal mėsą ir užpilu sultim, gal tikrai mano puodai netikę {dariau emaliuotam ir skardiniam tokiam, paprastam}. Gal pabandyt kept ant keptuvės, o troškint puode g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2011 10 18, 10:11)
O jūs keptuvėje kepat? Nes aš tai aliejaus tai dapilu ir paskutinisyk stengiausi per daug nekepint mėsytės, bet vis tiek liko pridegėlių ir aš tai viską nuo A iki Z darau puode, kepu mėsą, išimu, kepu svogūnus, įdedu atgal mėsą ir užpilu sultim, gal tikrai mano puodai netikę {dariau emaliuotam ir skardiniam tokiam, paprastam}. Gal pabandyt kept ant keptuvės, o troškint puode g.gif


aš viską sukepinu keptuvėj, tada troškinu puode 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2011 10 18, 10:13)
aš viską sukepinu keptuvėj, tada troškinu puode 4u.gif

Gerai, ir aš taip bandysiu 4u.gif ir kaip aš nesugalvojau anksčiau blush2.gif
Atsakyti