QUOTE(Saulužė @ 2011 10 17, 18:18)
Sveikos
Aš dar norėčiau grįžti prie kiaulienos obuolių sultyse

šiaip laaabai skanu, tik aš nededu garstyčių ir mėsą imu tik sprandinę, nes kumpis pasirodė kietokas

paskaičiau čia, kad kažkuri taip troškina ir kalakutieną, vištieną

reiks ir man paeksperimentuot
Šiaip noriu paklaust gaminusių šį receptą

Kai Beata kepino mėsytę, viskas priskreto, o su svogūnais viskas gražiai atšoko, ar ir jums taip? Nes man kažkodėl beveik nieks neatšoka ir dar prisvilint sugebu turbūt per troškinimą, kai patirštėja viskas

o jau gaminau tris syk ir vis turiu gramdyt puodą

kaip jums atšoka tas reikalas, kaip nesusvilint
aš gaminau iš įvairios mėsytės
man paskrunda ta mėsytė, bet aš labai daug jos nesukepinu

kai ją išimu įpilu truputį aliejaus ir sudedu svogūnus ir viskas kuo puikiausiai atšoka. Gal tu aliejaus nedapili į keptuvę?
o troškinu ant silpnos ugnies kol pradeda tirštėt, tada užgesinu ir dar kuriam laikui palieku pastovėt
vieną kartą ir man vos neprisvilo, reik stebėt