Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

QUOTE(Dorotti @ 2011 10 12, 12:24)
Visose didesnėse Maximose tikrai yra  4u.gif Aš dažniausiai perku Santa Maria smile.gif

aciu. Turbut nebuvo, kai as ieskojau.

QUOTE(aurikyte @ 2011 10 12, 13:09)
Jei džiovintus, tai prie prieskonių, jei reikia šviežių - yra prie daržovių ten kur būna svogūnų laiškai ir kiti žalumynai.

aciu. Apziurejau visus prieskonius, ir darzoviu skyrius, nu ner.Ir buvau keliose parduotuvese. Na tada reiks i maxima eiti.
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 12, 13:47)
gaminau dukart. abu labai vykę  tongue.gif

super.Istikro skanu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reims: 12 spalio 2011 - 12:50
Gaminau avizinius batonelius, nezinau kai jums, bet man jie gavosi laaaaabai saldus. Megstu saldumynus, bet cia jau per daug man to saldesio unsure.gif o siaip visumoj kaip ir liuks butu, bet del saldumo kazin ar bus valgoma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Teysa @ 2011 10 12, 21:40)
Gaminau avizinius batonelius, nezinau kai jums, bet man jie gavosi laaaaabai saldus. Megstu saldumynus, bet cia jau per daug man to saldesio  unsure.gif o siaip visumoj kaip ir liuks butu, bet del saldumo kazin ar bus valgoma  verysad.gif

O Jums jie kieti gavosi?Man, kai pjaustau, tai sutrupa.
Atsakyti
Nu ir ką gi,pakepiau šiandiena rodytą Vilmos obuolių-varškės pyragą ax.gif
Atsakyti
Kepiau vakar si Vilmos pyraga. Man siek tiek per riebus, bet vyras ivertino ax.gif .
Atsakyti
Pražiopsojau laidą doh.gif reiks ieškot internete doh.gif labai laukiau tos bananinės duonos recepto, gal kas turit? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 10 15, 16:50)
Nu ir ką gi,pakepiau šiandiena rodytą Vilmos obuolių-varškės pyragą ax.gif

Ir kaip?
Kai rodė laidą, atrodė be galo skaniai smile.gif MB prižadėjo iškepti man jį, kai pasveiks (serga dabar) biggrin.gif

QUOTE(leibel @ 2011 10 15, 20:12)
Pražiopsojau laidą doh.gif reiks ieškot internete doh.gif  labai laukiau tos bananinės duonos recepto, gal kas turit? ax.gif  bigsmile.gif

Prašom 4u.gif
Indrės bananų duona
Atsakyti
Aš taip pat išbandžiau obuolių pyragą. wub.gif Skanumėlis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2011 10 16, 12:05)
Aš taip pat išbandžiau obuolių pyragą.  wub.gif Skanumėlis  thumbup.gif

ir man visai patiko,gal siek tiek saldokjas, bet gerai bus kartojamas blush2.gif o tuo labiau jog greit paruosiamas

vilmos-obuoliu-ir-varskes-pyragas tik per laida dar i varske grietines dejo, nors cia jos nera g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Persikute*: 16 spalio 2011 - 12:17
sweikos jungiuosi ir as isios virtuves myletojas,ryt zadu isbandyt vilmos obuoliu pyraga tai parasysiu komentarus kaip pavyko,jeigu zinoma niekas nesutrukdys biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2011 10 15, 22:18)

ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
O man tame Vilmos pyrage biški jautėsi miltai ant viršaus,gal biški miltų per daug įpyliau?Bet šiaip patiko
user posted image
user posted image
Atsakyti