Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

QUOTE(reims @ 2011 10 11, 13:37)
merginos, sveikos. Ar gaminote kas Kiaulienos troškinys su obuolių sultimis, ar pavyko?  beatos psl Atsiliepimai, tai tik geri. Noriu ir as pabandyti, tai galvoju dar jusu uzklausiu.

kaip jau daugelis minėjo, labai skanu. Dariau su kiaulienos kumpiu, kalakutiena, vištiena. Visais atvejais mėsytė buvo minkštutė, tirpo burnoje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2011 10 11, 14:08)
kaip jau daugelis minėjo, labai skanu. Dariau su kiaulienos kumpiu, kalakutiena, vištiena. Visais atvejais mėsytė buvo minkštutė, tirpo burnoje. 4u.gif

Niam-niam, viliojanciai skamba. Gaminu siandiena, paskui parasysiu atsiliepimus. Gaminu is kiaulienos kumpio.
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2011 10 11, 14:12)
Niam-niam, viliojanciai skamba. Gaminu siandiena, paskui parasysiu atsiliepimus. Gaminu is kiaulienos kumpio.

gal kiek ilgiau patroškink, nes aš troškinau kol viskas sutirštėjo. Ir žiūrėk kad nebūtų labai stipriai rūgščios sultys mirksiukas.gif lauksim atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2011 10 11, 14:16)
gal kiek ilgiau patroškink, nes aš troškinau kol viskas sutirštėjo. Ir žiūrėk kad nebūtų labai stipriai rūgščios sultys mirksiukas.gif lauksim atsiliepimų 4u.gif

Sultys visai nerugscios.Iki
Atsakyti
Na va puse seimos jau pavalge. Man asmeniskai patiko, tik kita karta daryciau su sprandine ar kokia kita minkstesne mesyte. Nu man per sausa mesa buvo.Siaip skanu. Idomu kaip ivertins, kita seimos puse.
Atsakyti
merginos, žiūrėjau paskutinės laidos kartojimą ir labai paviliojo lazanija, norėjau paklausti ar reikia į mėsos troškinuką pilti pomidorų sulčių? nes darysiu su naminiais konservuotais pomidorais, o ne pirktais g.gif
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2011 10 11, 16:15)
Na va puse seimos jau pavalge. Man asmeniskai patiko, tik kita karta daryciau su sprandine ar kokia kita minkstesne mesyte. Nu man per sausa mesa buvo.Siaip skanu. Idomu kaip ivertins, kita seimos puse.

O man su spandine per riebu pasirode g.gif Sakiau kita karta darysiu su kumpiu biggrin.gif
Atsakyti
Vakar gaminau Risotto su kvapuoju moliūgu, skonis tikrai nepaprastas wub.gif Visiems valgiusiems jis labai patiko, tikrai toks šiltas ir kvapnus rudens vakarams labai tinkantis patiekalas, įsimylėjau ir tikrai dar ne kartą gaminsiu biggrin.gif
Atsakyti
merginos, o kur jus perkat ciobrelius. Ieskojau, niekur neradau pirkti.
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2011 10 12, 11:19)

Visose didesnėse Maximose tikrai yra 4u.gif Aš dažniausiai perku Santa Maria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2011 10 12, 12:19)

Jei džiovintus, tai prie prieskonių, jei reikia šviežių - yra prie daržovių ten kur būna svogūnų laiškai ir kiti žalumynai.
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2011 10 11, 13:37)
merginos, sveikos. Ar gaminote kas Kiaulienos troškinys su obuolių sultimis, ar pavyko?  beatos psl Atsiliepimai, tai tik geri. Noriu ir as pabandyti, tai galvoju dar jusu uzklausiu.

gaminau dukart. abu labai vykę tongue.gif
Atsakyti