Aš tai juos(kaparėlius)
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 10 06, 23:54)
o gal parasytumete tu sausainiuku tikslu recepta,maciau laida,bet nepamenu kiek ko deti
pora puslapių atgal viskas parašyta
Merginos pasakykite kaip Jums gaunasi "avižiniai batonėliai".Viską darau pagal receptą, bet man jie kieti nesigauna.Sutrupa.
Gal galit savaitgalio blynu receptu pasidalinti? Neturiu knygos
buciau labai dekinga
buciau labai dekinga
QUOTE(dideee @ 2011 10 07, 13:55)
Gal galit savaitgalio blynu receptu pasidalinti? Neturiu knygos
buciau labai dekinga
buciau labai dekinga
4 zmonems:
4 dideli kiausiniai
4 saukstai cukraus
75 g lydyto sviesto
250 g miltu
1 1/2 saukstelio kepimo milteliu
1 ziupsnis druskos
250 g lieso naturalaus jogurto (arba kefyro)
1 saukstelis cinamono
aliejaus kepti
Trynius su cukrumi isplakti iki baltumo. Supilti truputi atvesusi sviesta ir dar plakti kelias minutes. Miltus sumaisyti su kepimo milt., druska, persijoti. I kiausinius ir sviesta supilti jogurta, isijojame miltus, imaisome cinamona. Tesla turi buti tirstoka, lyg per tirsta blynams. Jei skystoka, dar ideti miltu. Baltymus isplakti iki standumo, atsargiai imaisyti i tesla per kelis kartus.
Aliejaus keptuveje reikia visai nedaug. Geriausia ipilti laseli ir popieriniu ranksluosciu istepti keptuve. Saukstas teslos-vienas blynas. Kepdami issipucia.
sveikos,
ka tik kepiau pyragelius su varske ir moliugais. prasiterliojau puse dienos, moliugai labai skanus iskepti buvo, bet kai idejau kapareliu (kodel as nepaklausiau vienos mamytes kuri jau dare juos). zinokit viska ismeciau i siuksliu deze.jau taip buvo neskanu jei kepsit - gink dieve nedekit kapareliu, nes tikrai ismesit.
idomu kaip tokia slykstyne Beatos vaikai valgo?
ka tik kepiau pyragelius su varske ir moliugais. prasiterliojau puse dienos, moliugai labai skanus iskepti buvo, bet kai idejau kapareliu (kodel as nepaklausiau vienos mamytes kuri jau dare juos). zinokit viska ismeciau i siuksliu deze.jau taip buvo neskanu jei kepsit - gink dieve nedekit kapareliu, nes tikrai ismesit.
idomu kaip tokia slykstyne Beatos vaikai valgo?
Man sausainiai su krakmolu visai nepatiko. Labai riebūs. Mokykloje tokie pyragėliai "bulvytės" vadinosi.
Spinsa - užuojauta O aš dar galvojau, gal man kaparėliai kažkokie ne tokie pasitaikė
Viriau moliūgų sriubą - nu skanu, tikrai, nesitikėjau
Viriau moliūgų sriubą - nu skanu, tikrai, nesitikėjau
QUOTE(reims @ 2011 10 11, 14:37)
merginos, sveikos. Ar gaminote kas Kiaulienos troškinys su obuolių sultimis, ar pavyko? beatos psl Atsiliepimai, tai tik geri. Noriu ir as pabandyti, tai galvoju dar jusu uzklausiu.
Gaminau 2 kartus Tikrai patys geriausi atsiliepimai Tiesa, obuoliu sultis spaudziau sviezias is "Auksis" rusies obuoliu (jie nera itin rugstus). O mesa pirma kart naudojau kiaulienos kumpi, tai buvo kietoka po valandos troskininimosi Antra karta pirkau is petuko ir sprandine, gavosi Dar mesos pardaveja rekomendavo filiukus, kaip itin minksta mesa. Padazas gaunasi nepakartojamas, toks saldziarugstis . Tikrai gaminsiu ne viena karta, nes valge net vaikas, kuris yra itin isrankus maistui.
Bulviu kose dariau irgi pagal Beata: bulves tryniau per sieteli, o po to puode uzkaitinau grietinele su sviestu, ir sudejau bulves. Gaunasi svelni bulviu piure ir kepinti svieste spinatai labai i tema.
Tikrai rekomenduoju pasigaminti , nes nepavykti negali, o skonis kaip Beata per laida sake:"valgyciau kiekvienus pietus"
QUOTE(reims @ 2011 10 11, 13:37)
merginos, sveikos. Ar gaminote kas Kiaulienos troškinys su obuolių sultimis, ar pavyko? beatos psl Atsiliepimai, tai tik geri. Noriu ir as pabandyti, tai galvoju dar jusu uzklausiu.
Gaminau.Visa šeima,o ji ne tokia ir maža,įvertino teigiamai. Manau ,dar ne karta gaminsiu.
QUOTE(pavasarinė @ 2011 10 11, 13:59)
Gaminau 2 kartus Tikrai patys geriausi atsiliepimai Tiesa, obuoliu sultis spaudziau sviezias is "Auksis" rusies obuoliu (jie nera itin rugstus). O mesa pirma kart naudojau kiaulienos kumpi, tai buvo kietoka po valandos troskininimosi Antra karta pirkau is petuko ir sprandine, gavosi Dar mesos pardaveja rekomendavo filiukus, kaip itin minksta mesa. Padazas gaunasi nepakartojamas, toks saldziarugstis . Tikrai gaminsiu ne viena karta, nes valge net vaikas, kuris yra itin isrankus maistui.
Bulviu kose dariau irgi pagal Beata: bulves tryniau per sieteli, o po to puode uzkaitinau grietinele su sviestu, ir sudejau bulves. Gaunasi svelni bulviu piure ir kepinti svieste spinatai labai i tema.
Tikrai rekomenduoju pasigaminti , nes nepavykti negali, o skonis kaip Beata per laida sake:"valgyciau kiekvienus pietus"
Bulviu kose dariau irgi pagal Beata: bulves tryniau per sieteli, o po to puode uzkaitinau grietinele su sviestu, ir sudejau bulves. Gaunasi svelni bulviu piure ir kepinti svieste spinatai labai i tema.
Tikrai rekomenduoju pasigaminti , nes nepavykti negali, o skonis kaip Beata per laida sake:"valgyciau kiekvienus pietus"
Aciu, labai graziai ir skaniai patiektas tavo aprasymas.
QUOTE(uoga 3 @ 2011 10 11, 14:02)
Gaminau.Visa šeima,o ji ne tokia ir maža,įvertino teigiamai. Manau ,dar ne karta gaminsiu.
Dideleis aciu ir jums uz komentara.
Tik gal as mazai miltuose mesyte apvoliojau, man tas padazas nesigaus.