Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

Dariau Trupininį obuolių pyragą, bet mano skoniui jis laaabai saldus, reikėtų pamažinti cukraus. O jūs dedate nesmulkintus avižinius dribsnius?
Atsakyti
QUOTE(Suveltos Avys @ 2011 10 04, 22:52)
Dariau Trupininį obuolių pyragą, bet mano skoniui jis laaabai saldus, reikėtų pamažinti cukraus. O jūs dedate nesmulkintus avižinius dribsnius?

Aš dedu avižinius dribsnius. O kad jis nebūtų toks saldus galima arba cukraus mažinti arba rinktis rūkštesnius obuolius smile.gif
Atsakyti
Kepiau sausainius su karvute. Skonis nerealus, pavyko puikiai, tik karvutė sukietėjo labai, galima dantį išsilaužt doh.gif kaip kitom, viskas su ja gerai buvo?
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2011 10 05, 08:37)
Kepiau sausainius su karvute. Skonis nerealus, pavyko puikiai, tik karvutė sukietėjo labai, galima dantį išsilaužt doh.gif kaip kitom, viskas su ja gerai buvo?

As taip pat kepiau ir ta istirpusi karvute tapo neikandama schmoll.gif Daugiau taip nebekepsiu.
Gal galit savaitgalio blynu receptu pasidalinti? Neturiu knygos ax.gif
Atsakyti
Gal kuri užsirašėtešios savaitgalio laiods receptuka sviesto su kokosais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dideee @ 2011 10 05, 19:51)
As taip pat kepiau ir ta istirpusi karvute tapo neikandama schmoll.gif  Daugiau taip nebekepsiu.
Gal galit savaitgalio blynu receptu pasidalinti? Neturiu knygos ax.gif

bet šiaip tai jie nerealiai skanūs rolleyes.gif kažką su įdaru darysiu g.gif

QUOTE(zivile.simona @ 2011 10 05, 20:22)
Gal kuri užsirašėtešios savaitgalio laiods receptuka sviesto su kokosais?  4u.gif

schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2011 10 05, 09:37)
Kepiau sausainius su karvute. Skonis nerealus, pavyko puikiai, tik karvutė sukietėjo labai, galima dantį išsilaužt doh.gif kaip kitom, viskas su ja gerai buvo?


As palaikiau per nakti sausainius leksteje, kita diena karvute buvo kaip irisas (tikrai ne kieta).
Atsakyti
Gal kas nors jau esate virę SALDŽIŲJŲ BULVIŲ, MOLIŪGŲ IR ŠPINATŲ SRIUBĄ????
Vakar viriau ir nelabai supratau aš to receptuko g.gif . Pavadinime yra moliūgas, o visoje darbo eigoje net nėra nieko užsiminta apie jį .....
Susinervinau ir viriau savaip biggrin.gif , bet gavosi tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurikyte: 06 spalio 2011 - 11:21
QUOTE(Ingada @ 2011 10 06, 01:58)
As palaikiau per nakti sausainius leksteje, kita diena karvute buvo kaip irisas (tikrai ne kieta).

o gal parasytumete tu sausainiuku tikslu recepta,maciau laida,bet nepamenu kiek ko deti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 10 06, 23:54)
o gal parasytumete tu sausainiuku tikslu recepta,maciau laida,bet nepamenu kiek ko deti 4u.gif

tai pažiūrėk laidą internete mirksiukas.gif
Atsakyti
ketinu sian gamint pyragelius su varske ir moliugais - gal kas daret ir tuirt atsiliepimu? paragavau vakar pirmakart kaparelius - nu man jie nelabai schmoll.gif bet gal cia skonio reikalas
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 07, 08:34)
ketinu sian gamint pyragelius su varske ir moliugais - gal kas daret ir tuirt atsiliepimu? paragavau vakar pirmakart kaparelius - nu man jie nelabai  schmoll.gif  bet gal cia skonio reikalas


Dariau - man viskas labai gerai, išskyrus kaparėlius. Mums jie pasirodė labai aštrūs ir rūgštūs, nors dėjau gal dvigubai mažiau. Kitą kartą nedėčiau visai schmoll.gif Matyt reikia priprast prie jų skonio.
Atsakyti