Dariau Trupininį obuolių pyragą, bet mano skoniui jis laaabai saldus, reikėtų pamažinti cukraus. O jūs dedate nesmulkintus avižinius dribsnius?
QUOTE(Suveltos Avys @ 2011 10 04, 22:52)
Dariau Trupininį obuolių pyragą, bet mano skoniui jis laaabai saldus, reikėtų pamažinti cukraus. O jūs dedate nesmulkintus avižinius dribsnius?
Aš dedu avižinius dribsnius. O kad jis nebūtų toks saldus galima arba cukraus mažinti arba rinktis rūkštesnius obuolius
Kepiau sausainius su karvute. Skonis nerealus, pavyko puikiai, tik karvutė sukietėjo labai, galima dantį išsilaužt kaip kitom, viskas su ja gerai buvo?
QUOTE(leibel @ 2011 10 05, 08:37)
Kepiau sausainius su karvute. Skonis nerealus, pavyko puikiai, tik karvutė sukietėjo labai, galima dantį išsilaužt kaip kitom, viskas su ja gerai buvo?
As taip pat kepiau ir ta istirpusi karvute tapo neikandama Daugiau taip nebekepsiu.
Gal galit savaitgalio blynu receptu pasidalinti? Neturiu knygos
Gal kuri užsirašėtešios savaitgalio laiods receptuka sviesto su kokosais?
QUOTE(dideee @ 2011 10 05, 19:51)
As taip pat kepiau ir ta istirpusi karvute tapo neikandama Daugiau taip nebekepsiu.
Gal galit savaitgalio blynu receptu pasidalinti? Neturiu knygos
Gal galit savaitgalio blynu receptu pasidalinti? Neturiu knygos
bet šiaip tai jie nerealiai skanūs kažką su įdaru darysiu
QUOTE(zivile.simona @ 2011 10 05, 20:22)
Gal kuri užsirašėtešios savaitgalio laiods receptuka sviesto su kokosais?
QUOTE(leibel @ 2011 10 05, 09:37)
Kepiau sausainius su karvute. Skonis nerealus, pavyko puikiai, tik karvutė sukietėjo labai, galima dantį išsilaužt kaip kitom, viskas su ja gerai buvo?
As palaikiau per nakti sausainius leksteje, kita diena karvute buvo kaip irisas (tikrai ne kieta).
Gal kas nors jau esate virę SALDŽIŲJŲ BULVIŲ, MOLIŪGŲ IR ŠPINATŲ SRIUBĄ????
Vakar viriau ir nelabai supratau aš to receptuko . Pavadinime yra moliūgas, o visoje darbo eigoje net nėra nieko užsiminta apie jį .....
Susinervinau ir viriau savaip , bet gavosi tikrai
Vakar viriau ir nelabai supratau aš to receptuko . Pavadinime yra moliūgas, o visoje darbo eigoje net nėra nieko užsiminta apie jį .....
Susinervinau ir viriau savaip , bet gavosi tikrai
QUOTE(Ingada @ 2011 10 06, 01:58)
As palaikiau per nakti sausainius leksteje, kita diena karvute buvo kaip irisas (tikrai ne kieta).
o gal parasytumete tu sausainiuku tikslu recepta,maciau laida,bet nepamenu kiek ko deti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 10 06, 23:54)
o gal parasytumete tu sausainiuku tikslu recepta,maciau laida,bet nepamenu kiek ko deti
tai pažiūrėk laidą internete
ketinu sian gamint pyragelius su varske ir moliugais - gal kas daret ir tuirt atsiliepimu? paragavau vakar pirmakart kaparelius - nu man jie nelabai bet gal cia skonio reikalas
QUOTE(spinsa @ 2011 10 07, 08:34)
ketinu sian gamint pyragelius su varske ir moliugais - gal kas daret ir tuirt atsiliepimu? paragavau vakar pirmakart kaparelius - nu man jie nelabai bet gal cia skonio reikalas
Dariau - man viskas labai gerai, išskyrus kaparėlius. Mums jie pasirodė labai aštrūs ir rūgštūs, nors dėjau gal dvigubai mažiau. Kitą kartą nedėčiau visai Matyt reikia priprast prie jų skonio.