QUOTE(spinsa @ 2011 10 04, 10:00)
o kuo jus patiekaluose pakeiciat kumina? as gyvenu mazam miestely, pas mane tokiu prieskoniu ir su ziburiu nerasi.
Nekeičiu niekuo, nes Beatos dėka atradau kuminą (taip pat ir kelendrą, ir kitus priskonius) kaip nuostabų prieskonį, be kurio daugumos patiekalų nebeįsivaizduočiau. Vienu metu kuminas visur kur Kaune beieškojau, buvo išpirktas, niekur neradau kokį mėnesį gal, tai man taip jo trūko

Kai atsirado, užsipirkau ilgam
QUOTE(Miranda80 @ 2011 10 04, 10:11)
Kazkada esu ar tai kumina kmynais keitusi ar tai kmynus kuminu
Bet mūsų tie įprasti kmynai ir kuminai- kaip diena ir naktis, nei skoniu, nei aromatu nepanašūs visai
QUOTE(picea @ 2011 10 04, 10:37)

Tik šitie, kur nurodyti yra nemalti, o daugumoje patiekalų naudojamas maltas, bet gal galima su kokia kavamale susimalti pačiam