Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

QUOTE(spinsa @ 2011 10 04, 08:34)
labas rytas  4u.gif
nepatiko man vakr parodytas Beatos anonsas ka gamins si sestadieni  schmoll.gif  beveik viskas is knygos. juk as ir pati ja turiu, o norisi nauju idomiu niekur nerodytu receptu.

o man patinka biggrin.gif nes knygos neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 04, 08:38)
o man patinka biggrin.gif nes knygos neturiu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2011 10 04, 10:36)

mergytes, negalvokit kad as jau taip pykstu kad ji is knygos gamina, tiesiog kazkaip galvojau kad ji daugiau receptu pazers nauju, niekam nematytu ir nebandytu mirksiukas.gif
Atsakyti
O man kad ir receptas iš knygos, bet kai parodo visą eigą - įdomu stebėti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 03, 07:36)
labutis, vakar kepiau sokoladinius sausainius, pirma partija pridege, matyt  per karsta orkaite padariau, antra partija gavosi visai nieko. labai paprastai gaminasi ir greitai.

Kepant šituos sausainius labai svarbu neperkepti, nes tada jie ne tokie skanūs ir kieti būna. Jau gal geriau nedakepti, nei perkepti smile.gif
O ta masė jiems tikrai pasigamina labai greitai, dažnai kepu, kai ateina netikėtų svečių- visus sužavi ir šokolado kvapas, pasklidęs namuose, ir greitumas- kol susėdam, kol trumpai paplepam, kol išsiverdam arbatos, sausainiai jau garuoja ant stalo thumbup.gif

QUOTE(spinsa @ 2011 10 04, 07:34)
labas rytas  4u.gif
nepatiko man vakr parodytas Beatos anonsas ka gamins si sestadieni  schmoll.gif  beveik viskas is knygos. juk as ir pati ja turiu, o norisi nauju idomiu niekur nerodytu receptu.

drinks_cheers.gif
Ir aš norėčiau naujų receptų. Nes iš knygų jau daug kas išbandyta, nebeįdomu biggrin.gif
Atsakyti
o kuo jus patiekaluose pakeiciat kumina? as gyvenu mazam miestely, pas mane tokiu prieskoniu ir su ziburiu nerasi.
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 04, 11:00)
o kuo jus patiekaluose pakeiciat kumina? as gyvenu mazam miestely, pas mane tokiu prieskoniu ir su ziburiu nerasi.

Nepamenu tiksliai, bet kuminas yra dar vadinamas kazkokios salies ar miesto kmynais. Kazkada esu ar tai kumina kmynais keitusi ar tai kmynus kuminu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 04, 11:00)

Galima atsisiųst 4u.gif
http://www.delona.lt.....as)-100g.html
Atsakyti
Na va, aną savaitelę kepiau SLYVŲ IR RIEŠUTŲ pyraga. Šiaip nieko ypatingo. Nors mano dukrai tai labai patiko. Ir prašė, kad visada tokį kepčiau, nes mėgsta tiek riešutus, tiek slyvas biggrin.gif .
O vakar viriau KEPTŲ MOLIŪGŲ SRIUBĄ iš piros kvygos. Tik neturėjau šalavijų lapelių, tai ir nedėjau.... Tikrai skani, tik kitą kartą tų skrebučių nedėsiu į sriubą, nes labai greitai jie ištyžta ir pasidaro košė.

Dar liko moliūgo, tai reiks pamėginti kitokią sriubytę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurikyte @ 2011 10 04, 13:20)
Na va, aną savaitelę kepiau SLYVŲ IR RIEŠUTŲ pyraga. Šiaip nieko ypatingo. Nors mano dukrai tai labai patiko. Ir prašė, kad visada tokį kepčiau, nes mėgsta tiek riešutus, tiek slyvas  biggrin.gif .
O vakar viriau KEPTŲ MOLIŪGŲ SRIUBĄ iš piros kvygos. Tik neturėjau šalavijų lapelių, tai ir nedėjau.... Tikrai skani, tik kitą kartą tų skrebučių nedėsiu į sriubą, nes labai greitai jie ištyžta ir pasidaro košė.

Dar liko moliūgo, tai reiks pamėginti kitokią sriubytę  smile.gif

ir as atsiveziau moliugo, dabar tikrai reiks megint sita sriubyte pagamint
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 04, 10:00)

Nekeičiu niekuo, nes Beatos dėka atradau kuminą (taip pat ir kelendrą, ir kitus priskonius) kaip nuostabų prieskonį, be kurio daugumos patiekalų nebeįsivaizduočiau. Vienu metu kuminas visur kur Kaune beieškojau, buvo išpirktas, niekur neradau kokį mėnesį gal, tai man taip jo trūko biggrin.gif Kai atsirado, užsipirkau ilgam biggrin.gif

QUOTE(Miranda80 @ 2011 10 04, 10:11)
Kazkada esu ar tai kumina kmynais keitusi ar tai kmynus kuminu 4u.gif

Bet mūsų tie įprasti kmynai ir kuminai- kaip diena ir naktis, nei skoniu, nei aromatu nepanašūs visai schmoll.gif

QUOTE(picea @ 2011 10 04, 10:37)

drinks_cheers.gif
Tik šitie, kur nurodyti yra nemalti, o daugumoje patiekalų naudojamas maltas, bet gal galima su kokia kavamale susimalti pačiam g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 04 spalio 2011 - 11:52
QUOTE(Finna @ 2011 10 04, 12:50)
Nekeičiu niekuo, nes Beatos dėka atradau kuminą (taip pat ir kelendrą, ir kitus priskonius) kaip nuostabų prieskonį, be kurio daugumos patiekalų nebeįsivaizduočiau. Vienu metu kuminas visur kur Kaune beieškojau, buvo išpirktas, niekur neradau kokį mėnesį gal, tai man taip jo trūko biggrin.gif Kai atsirado, užsipirkau ilgam biggrin.gif
Bet mūsų tie įprasti kmynai ir kuminai- kaip diena ir naktis, nei skoniu, nei aromatu nepanašūs visai schmoll.gif
drinks_cheers.gif
Tik šitie, kur nurodyti yra nemalti, o daugumoje patiekalų naudojamas maltas, bet gal galima su kokia kavamale susimalti pačiam g.gif

Yra ir maltų
http://delona.lt/316.....as)-100g.html
Pritariu, kad su kmynais jų skonis nieko bendro neturi drinks_cheers.gif
Vilniuj jų ant kiekvieno kampo irgi nerasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo picea: 04 spalio 2011 - 11:57