Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

QUOTE(AMAZONES LELIJA @ 2011 09 29, 23:08)
O koks sausainių receptas?  4u.gif

32 psl. 380 zinute. 4u.gif
Atsakyti
Sveikios,
Jau du kartus kepiau beatos avižines juosteles.Skonis super, bet jos man sutrupa.Kai iškepu atrodo toks kietas, nepajudinamas, bet kai pradedu pjaustyti, tai viskas sutrupa ir gaunasi granola.Tik kelios juostelės gražios ir kietos būna, kur nuo kraštų.Paveikslėlyje Beatos knygoje, jos tokios kietos atrodo.Nesuprantu kas negerai.Tikrai viską darau pagal receptą.
Atsakyti
Šiandien vėl kepsiu varškės ir pomidorų pyragą su bazilikais- labai tiks prie vyno smile.gif Tik kiaušinių nebedėsiu tiek, kiek siūlo Beata, nes praeitus kartus tikrai varškės masė gavosi per skysta ir kepant bėgo per kraštus doh.gif
Atsakyti
Į 200g varškės (9%) įdėjau vieną kiaušinį, druskos, pipirų, raudonėlių ir dar papildomai įspaudžiau dvi skilteles česnako. Varškės masės konsistencija gavosi kaip tik- kepant nei lašas nenulašėjo per šoną biggrin.gif
Gavosi labai skanus ir kvapnus pyragas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulčia trupinėlis @ 2011 09 24, 12:36)
Labadiena,

gal kas nusirašė šiandien laidoje rodytą sausainukų receptuką?  4u.gif
Atrodo nedaug ten ko reikia (sviestas, miltai, cukraus pudra, kakava, krakmolas, karvutė) bet koks produktų kiekis taip ir neįsidėmėjau  blush2.gif

jei nespejat nusirasyti receptuku Beatos,tai ieikit per google i tv3,ten paspausit tv3 play ir galesit pasiziureti visas Beatos laidas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(999999999 @ 2011 10 02, 12:09)
jei nespejat nusirasyti receptuku Beatos,tai ieikit per google i tv3,ten paspausit tv3 play ir galesit pasiziureti visas Beatos laidas smile.gif

Žinau, kad galima nete peržiūrėt laidas, bet pas mus internetas labai lėtas, tai kol užkrauna doh.gif blush2.gif o dar pačioj laidos pabaigoj tas receptukas buvo blush2.gif
na vis tiek dėkui atsakiusiai mamytei, kuri užsirašė proporcijas 4u.gif

O aš šiandien antrą kartą dariau tuos kakavinius-krakmolinius sausainiukus... Iš dvigubos normos ir su sviestu (anąkart su tuo netikru sviestu-riebalų mišiniu), tai nežinau, ar dėl to, kad dviguba norma buvo, ar dėl to sviesto, bet jie man ištežo ir visai formą prarado g.gif nepasisekimas doh.gif bet vis tiek skanu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bulčia trupinėlis: 02 spalio 2011 - 18:33
Vakar dariau svečiams sumuštiakus su silke ir varške - nu super thumbup.gif ir išgirtąjį naschos wub.gif
Atsakyti
labutis, vakar kepiau sokoladinius sausainius, pirma partija pridege, matyt per karsta orkaite padariau, antra partija gavosi visai nieko. labai paprastai gaminasi ir greitai.
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 03, 08:36)
labutis, vakar kepiau sokoladinius sausainius, pirma partija pridege, matyt  per karsta orkaite padariau, antra partija gavosi visai nieko. labai paprastai gaminasi ir greitai.

Man jie ir labai patinka, skanu ir greitai pagaminami thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 02, 19:16)
Vakar dariau svečiams sumuštiakus su silke ir varške - nu super  thumbup.gif  ir išgirtąjį naschos  wub.gif

čia tie sumuštiniai su juoda duona, varške, avokadu ir silke? ax.gif ar dar kokie kiti? ax.gif kažin, ar tiks ta silkės filė dūmo skonio, kur indeliuose su aliejum būna?
Atsakyti
QUOTE(Bulčia trupinėlis @ 2011 10 03, 20:04)
čia tie sumuštiniai su juoda duona, varške, avokadu ir silke?  ax.gif ar dar kokie kiti?  ax.gif kažin, ar tiks ta silkės filė dūmo skonio, kur indeliuose su aliejum būna?

Ne, grietinė, varškė, krienai, marinuotas agurkas ir silkė mirksiukas.gif

aš tai nelabai mėgstu tą dūmo. perku paprastą tradicinę Viči silkių filė

user posted image
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
nepatiko man vakr parodytas Beatos anonsas ka gamins si sestadieni schmoll.gif beveik viskas is knygos. juk as ir pati ja turiu, o norisi nauju idomiu niekur nerodytu receptu.
Atsakyti