Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

QUOTE(aaistulis @ 2011 09 01, 16:38)
Sveikutes, gaminu siandien balandelius su Savojos kopustu is pirmosios Beatos knygos, ir man liko nemazai idaro, gal turite kokiu minciu,kaip ji sunaudot? visada balandelius gaminu su siek tiek jau apvirtais ryziais, tai jei ir likdavo, suformuodavau kotletukus ir jie greit iskepdavo, o Beatos recepte ryziai dedami zali (ta prasme, neapvirti), tai dabar galvoju, nelabai kotletukus iseis iskepti, nes ryziai bus kieti g.gif

Daryk troskintus kotletukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2011 09 01, 16:56)
Paprikas įdaryti  bigsmile.gif

QUOTE(spinsa @ 2011 09 01, 17:37)
virkit sriuba ir suformuokite kukuliukus, as visada taip darau, sriuba su virtais kukuliais.  mirksiukas.gif

dekui uz pasiulymus, ryt kazkuri varianta ir padarysiu, nes siandien jau nuotaikos ner prie virykles dar stot biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aurikyte @ 2011 09 01, 20:17)
Daryk troskintus kotletukus  smile.gif

va va, man mama ta pati sake biggrin.gif
Atsakyti
Visiems, kas nespėjo pažiūrėti per TV:
Beatos virtuvė Laida visiem gerbėjam, sirgaliam, prisiekusiam fanam. Ką valgyti, jei jūsų namuose krepšinio šventė? Maistas skirtas pergalei.
Atsakyti
Labas, merginos 4u.gif

Rytoj ypatingai vakierei gaminsiu vistos krutineles suktinukus su abrikosu idaru. Gal galite parekomenduoti tinkamiausia garnyra? Kazkaip ryziai ir paprastos salotu/agurku/pomidoru salotos skamba per prastai prie ju. Gal cia tik man taip rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 09 03, 11:06)

Didelis aciuuu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2011 09 03, 13:28)
Labas, merginos 4u.gif

Rytoj ypatingai vakierei gaminsiu vistos krutineles suktinukus su abrikosu idaru. Gal galite parekomenduoti tinkamiausia garnyra? Kazkaip ryziai ir paprastos salotu/agurku/pomidoru salotos skamba per prastai prie ju. Gal cia tik man taip rolleyes.gif

Dažnai darau šituos suktinukus (be galo skanūs) rolleyes.gif , tai mums garnyrui labiausiai tinka laukiniai ryžiai, o salotas dažniausiai darau tokias: iceberg salota (galima ir rucolos įdėti šiek tiek), pomidorai, agurkai, paprika, juodos alyvuogės, mėlyni svogūnai, užpilui- balzamiko actas, alyvuogių aliejus, truputis cukraus ir druskos (arba medus, alyvuogių aliejus, šiek tiek garstyčių, citrinos sulčių) 4u.gif Man dar paprasčiausios morkų, česnakų, majonezo salotos labai tinka (kaip ir prie bet kokios vištienos) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 09 03, 13:06)

Vau kiek daug receptu bigsmile.gif . Saunuole Beata thumbup.gif
Atsakyti
Vakar per krepšinį valgėm Beatos načios, labai patiko wub.gif Puikus užkandis prie alaus ir ne tik smile.gif
Atsakyti
Laidos receptus galima ir cia rasti. http://www.tv3.lt/co...gory/1106/1278/

Ateinanti sestadieni Beata gamins ne vienos is musu gaminta pomidoru ir varskes pyraga. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2011 09 03, 20:09)
Dažnai darau šituos suktinukus (be galo skanūs) rolleyes.gif , tai mums garnyrui labiausiai tinka laukiniai ryžiai, o salotas dažniausiai darau tokias: iceberg salota (galima ir rucolos įdėti šiek tiek), pomidorai, agurkai, paprika, juodos alyvuogės, mėlyni svogūnai, užpilui- balzamiko actas, alyvuogių aliejus, truputis cukraus ir druskos (arba medus, alyvuogių aliejus, šiek tiek garstyčių, citrinos sulčių) 4u.gif  Man dar paprasčiausios morkų, česnakų, majonezo salotos labai tinka (kaip ir prie bet kokios vištienos) smile.gif

Labai aciu uz rekomendacijas. salotos su juodomis alyvuogemis labai labai tiko!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Oho, kaip čia ramu unsure.gif Per krepšinį niekas nebegamina? biggrin.gif Aš tai jau tris kartus gaminau nachios, mums labai labai tinka krepšinio žiūrėjimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2011 09 15, 20:42)
Oho, kaip čia ramu  unsure.gif Per krepšinį niekas nebegamina?  biggrin.gif Aš tai jau tris kartus gaminau nachios, mums labai labai tinka krepšinio žiūrėjimui  smile.gif

Aš gaminau sparnelius su bulvių skiltelėm ir padažu! Bulvytes įsimylėjau, padažas idealiai joms tinka smile.gif thumbup.gif
Atsakyti