Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

QUOTE(Finna @ 2011 08 21, 11:57)
ŠOKOLADINIAI SAUSAINIAI


ačiū labai už receptą, ir aš pasinaudojau, tik truputį sudeginau... bet vis tiek labai skanu ax.gif
ir dar klausimėlis gal kas galit paaiškint: tų, kurie kepė orkaitės viršuj, paviršius suskilinėjo, o apatinių - ne. kodėl? nejaugi negalima iškart kepti 2 lygiais?
čia foto, kur matosi suskilinėjęs paviršius:
user posted image
p.s. ai, dar truputį patobulinau receptą: dėjau tik pusę normos kakavos, nes maniškė ta tikroji -labai stipri(tikra juoda kakava), riešutus lazdyno smulkinau ir pakepinau keptuvėj prieš tai, taip pat dėjau saują saulėgrąžų, jas irgi kepinau...
o čia kelios foto, kad įsivaizduotumėt kiek daug jie išsiplečia bekepdami:
mažesniu šaukšteliu dėjau:
user posted image
dideliu šaukštu dėjau:
user posted image
išsipūtę orkaitėj didieji:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivad: 24 rugpjūčio 2011 - 17:49
Labai megstu burokeliu catni is antrosios knygos kaledu skyriaus, dabar kilo mintis ar nebutu gerai jo daugiau ziemai pasidaryt, jei isvirus pilt i pasterizuotu stiklainius gal laikytu? Gal bandet kas?
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie baltojo šokolado ir aviečiu torta? as gaminau- jau sveciu pilvuose, bet man paciai jis nepatiko- balta sokolada sumaisius su plakta grietinele- man jis susisluoksniavo ir gavosi vos netokia varskiniu gabaliuku mase. ta prasme sokoladas labai greit atveso ir sustingo gabaliukais. as nedejau kiausiniu baltymu dar i ta mase, nes nemegstu zaliu kiausiniu i patiekalus deti , bijau salmonelioziu visokiu blush2.gif na , bet zoddziu tikrai esu skanesniu tortu iskepus, is sonatinos ar sauletosvirtuves receptu, situo tai tikrai likau nusivylus.

Atsakyti
QUOTE(davaida @ 2011 08 25, 10:46)
Labai megstu burokeliu catni is antrosios knygos kaledu skyriaus, dabar kilo mintis ar nebutu gerai jo daugiau ziemai pasidaryt, jei isvirus pilt i pasterizuotu stiklainius gal laikytu? Gal bandet kas?


Aha, ir mane domina. Kadangi dabar atsostogauju ir esu ne namie, o kaime labai noreciau, kad kas idetu recepta Burokeliu catnio. rolleyes.gif
Atsakyti
Noreciau prisideti prie liaupsiu sluoksniuotos teslos - pomidoru - varskes pyragui (nepamenu tikslaus pavadinimo blush2.gif ) greita, pigu ir skanu, dar visus nustebinu bananu keksiukais is pirmos knygos. Danuko tortas taip pat vertas pagyru. Vieninteliai sokoladiniai sausainiai nepatiko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Meta.. @ 2011 08 30, 19:12)
Noreciau prisideti prie liaupsiu sluoksniuotos teslos - pomidoru - varskes pyragui (nepamenu tikslaus pavadinimo  blush2.gif ) greita, pigu ir skanu, dar visus nustebinu bananu keksiukais is pirmos knygos. Danuko tortas taip pat vertas pagyru. Vieninteliai sokoladiniai sausainiai nepatiko  cool.gif


Kuom nepatiko?
Atsakyti
Net nezinau, gal siek tiek per ilgai kepiau, gal tiesiog skonio reikalas. Tokie saldus labai gavosi, bet ir pats skonis man nepatiko. Nors esu didele saldumynu megeja, bet situ nebekepciau, paragavau tik viena ir viskas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Meta.. @ 2011 08 31, 10:47)
Net nezinau, gal siek tiek per ilgai kepiau, gal tiesiog skonio reikalas. Tokie saldus labai gavosi, bet ir pats skonis man nepatiko. Nors esu didele saldumynu megeja, bet situ nebekepciau, paragavau tik viena  ir viskas  rolleyes.gif

Na, man tai patiko. smile.gif Pirmą kartą kai kepiau, tai perkepiau juos.. Nlb koks skonis buvo, bet antrą kartą... Karštus sulapnojom iškart lotuliukas.gif
Atsakyti
Perkepti jie būna neskanūs schmoll.gif Todėl kepant reikia labai prižiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, gaminu siandien balandelius su Savojos kopustu is pirmosios Beatos knygos, ir man liko nemazai idaro, gal turite kokiu minciu,kaip ji sunaudot? visada balandelius gaminu su siek tiek jau apvirtais ryziais, tai jei ir likdavo, suformuodavau kotletukus ir jie greit iskepdavo, o Beatos recepte ryziai dedami zali (ta prasme, neapvirti), tai dabar galvoju, nelabai kotletukus iseis iskepti, nes ryziai bus kieti g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2011 09 01, 16:38)
Sveikutes, gaminu siandien balandelius su Savojos kopustu is pirmosios Beatos knygos, ir man liko nemazai idaro, gal turite kokiu minciu,kaip ji sunaudot? visada balandelius gaminu su siek tiek jau apvirtais ryziais, tai jei ir likdavo, suformuodavau kotletukus ir jie greit iskepdavo, o Beatos recepte ryziai dedami zali (ta prasme, neapvirti), tai dabar galvoju, nelabai kotletukus iseis iskepti, nes ryziai bus kieti g.gif

Paprikas įdaryti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2011 09 01, 17:38)
Sveikutes, gaminu siandien balandelius su Savojos kopustu is pirmosios Beatos knygos, ir man liko nemazai idaro, gal turite kokiu minciu,kaip ji sunaudot? visada balandelius gaminu su siek tiek jau apvirtais ryziais, tai jei ir likdavo, suformuodavau kotletukus ir jie greit iskepdavo, o Beatos recepte ryziai dedami zali (ta prasme, neapvirti), tai dabar galvoju, nelabai kotletukus iseis iskepti, nes ryziai bus kieti g.gif



virkit sriuba ir suformuokite kukuliukus, as visada taip darau, sriuba su virtais kukuliais. mirksiukas.gif
Atsakyti