QUOTE(Finna @ 2011 08 21, 11:57)
ačiū labai už receptą, ir aš pasinaudojau, tik truputį sudeginau... bet vis tiek labai skanu
ir dar klausimėlis gal kas galit paaiškint: tų, kurie kepė orkaitės viršuj, paviršius suskilinėjo, o apatinių - ne. kodėl? nejaugi negalima iškart kepti 2 lygiais?
čia foto, kur matosi suskilinėjęs paviršius:
p.s. ai, dar truputį patobulinau receptą: dėjau tik pusę normos kakavos, nes maniškė ta tikroji -labai stipri(tikra juoda kakava), riešutus lazdyno smulkinau ir pakepinau keptuvėj prieš tai, taip pat dėjau saują saulėgrąžų, jas irgi kepinau...
o čia kelios foto, kad įsivaizduotumėt kiek daug jie išsiplečia bekepdami:
mažesniu šaukšteliu dėjau:
dideliu šaukštu dėjau:
išsipūtę orkaitėj didieji: