QUOTE(Finna @ 2011 08 10, 21:11)
Prisiskaičius daugybę jūsų liaupsių pyragui su varške ir pomidorais, ir aš jį kepiau
Tik į varškę dar įspaudžiau porą skiltelių česnako (dariau iš dviejų normų). Pyragas gavosi labai skanus ir kvapnus, MB labai džiaugėsi, kad panaudojau jo užaugintus bazilikus Vežiausi į gamtą prie ežero, su daugybe kitų užkandžių, tai šitą visi suvalgė (dvi normas) gal per 10min. (vežiausi dar šiltą) Po tokio pasisekimo vakar kepiau dar kartą- labai paprastas, labai greitai padaromas ir nepaprastai skanus
Tik aš dėl varškės konsistencijos irgi turiu pastabą- kaip jau minėjau dariau iš dviejų normų (vienai Beata rekomenduoja dėti du kiaušinius). Aš dėjau du kiaušinius dviems normoms ir tai gavosi per skysta (viskam naudoju tik liesą varškę, gal dėl to) Bekepant, nubėgo per kraštus varškės kažkiek, kas skonio nepagadino, bet pagadino vaizdą.
Tik į varškę dar įspaudžiau porą skiltelių česnako (dariau iš dviejų normų). Pyragas gavosi labai skanus ir kvapnus, MB labai džiaugėsi, kad panaudojau jo užaugintus bazilikus Vežiausi į gamtą prie ežero, su daugybe kitų užkandžių, tai šitą visi suvalgė (dvi normas) gal per 10min. (vežiausi dar šiltą) Po tokio pasisekimo vakar kepiau dar kartą- labai paprastas, labai greitai padaromas ir nepaprastai skanus
Tik aš dėl varškės konsistencijos irgi turiu pastabą- kaip jau minėjau dariau iš dviejų normų (vienai Beata rekomenduoja dėti du kiaušinius). Aš dėjau du kiaušinius dviems normoms ir tai gavosi per skysta (viskam naudoju tik liesą varškę, gal dėl to) Bekepant, nubėgo per kraštus varškės kažkiek, kas skonio nepagadino, bet pagadino vaizdą.
Cia is antrosios knygos ? Gal galima recepta butu, nes tik pirmaja knyga turiu
O varske visada perku kuo riebesne, man ji tikresne , tai niekad nepaveda..