Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

Vakarienei buvo makaronai su cukinija, feta ir pomidorais - skonis pranoko visus lūkesčius, labai skanu thumbup.gif Puikus būdas sunaudot cukinijas ir pomidorus, kurių šiuo metu daug smile.gif Ir gaminasi labai greitai, nereik stovėt prie viryklės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2011 08 05, 23:49)
Vakarienei buvo makaronai su cukinija, feta ir pomidorais - skonis pranoko visus lūkesčius, labai skanu thumbup.gif Puikus būdas sunaudot cukinijas ir pomidorus, kurių šiuo metu daug smile.gif Ir gaminasi labai greitai, nereik stovėt prie viryklės thumbup.gif

Gal galima receptuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2011 08 05, 23:49)
Vakarienei buvo makaronai su cukinija, feta ir pomidorais - skonis pranoko visus lūkesčius, labai skanu thumbup.gif Puikus būdas sunaudot cukinijas ir pomidorus, kurių šiuo metu daug smile.gif Ir gaminasi labai greitai, nereik stovėt prie viryklės thumbup.gif

reikes isbandyti bigsmile.gif nes cukiniju ir pomidoru siuo metu tikrai laaabai daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tina82 @ 2011 08 06, 08:22)
Gal galima receptuką 4u.gif

Prašom - DSC_7667.JPG - 2.9 Mb wink.gif
Atsakyti
ačiū ax.gif
Atsakyti

Laba 4u.gif pasisakysiu ir as ispudzius is beatos knygos ax.gif
gaminau blynus su cukinija ir lasisa -patiko biggrin.gif
aviziniai sausainiai truputi perdariau pati ,bet uzskaitau thumbup.gif
baklazanai pomidoru padaze man kazkoks keistas skonis, bet daug kam patiko 4u.gif
o siandie gaminau avieciu krema ,nu neskanu nors tu ka kazkokia rugsti kiausiniene gavos doh.gif dariau viska pagal recepta. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirmius: 08 rugpjūčio 2011 - 14:03
Prisiskaičius daugybę jūsų liaupsių pyragui su varške ir pomidorais, ir aš jį kepiau biggrin.gif
Tik į varškę dar įspaudžiau porą skiltelių česnako (dariau iš dviejų normų). Pyragas gavosi labai skanus ir kvapnus, MB labai džiaugėsi, kad panaudojau jo užaugintus bazilikus biggrin.gif Vežiausi į gamtą prie ežero, su daugybe kitų užkandžių, tai šitą visi suvalgė (dvi normas) gal per 10min. (vežiausi dar šiltą) biggrin.gif Po tokio pasisekimo vakar kepiau dar kartą- labai paprastas, labai greitai padaromas ir nepaprastai skanus thumbup.gif

Tik aš dėl varškės konsistencijos irgi turiu pastabą- kaip jau minėjau dariau iš dviejų normų (vienai Beata rekomenduoja dėti du kiaušinius). Aš dėjau du kiaušinius dviems normoms ir tai gavosi per skysta (viskam naudoju tik liesą varškę, gal dėl to) doh.gif Bekepant, nubėgo per kraštus varškės kažkiek, kas skonio nepagadino, bet pagadino vaizdą.
Atsakyti
Marinavau juodas alyvuoges pagal receptą iš antros knygos. Kadangi labai mėgstu alyvuoges ir seniau dažnai marinuodavau, tai šitos man pasirodė truputį beskonės ir per saldžios (medaus net nedėjau tiek, kiek buvo parašyta). Kitą kartą marinuojant vėl viską dariau pagal Beatos receptą (tik dėjau vieną šaukštą medaus) ir dar papildomai įpyliau balzamiko acto, prispaudžiau česnakų, įbėriau provanso žolelių- visai kitas reikalas ax.gif
Atsakyti
pasikartosiu
http://www.beatosvir...arskes-pyragas/

kepu sita,
kepiau ir su obuoliais, man nepatiko.
vietoj obuoliu dedu serbentu uogiene ir zinoma cukraus maziau.
bet pyragas gaunasi labai skanus...
Atsakyti
Laba, gal galetu kas nors parasyti kaip paruosti 2-oje knygoje, 352 psl. esancio picos pagrindo tesla (recepta). Nezinau kur ieskoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aya @ 2011 08 14, 14:12)


500 g miltų,
7 g sausų mielių,
2 šaukštai cukraus,
1,5 šaukštelio druskos,
350 ml vandens,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus.
Sumaišom sausus ingridientus, tada skystus, užpilam ant sauso mišinio, suminkom ir leidžiam pakilt
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2011 08 14, 15:15)

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti