Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

QUOTE(Dorotti @ 2011 07 29, 16:24)
Prisijungiu prie pagyrų varškės ir pomidorų pyragui  drinks_cheers.gif Tikrai labai skanus ir lengvai pagaminamas. Aš dėjau pomidorus ir cukinijas, labai gardu buvo  smile.gif

is kurios knygos receptas? ax.gif turiu varskes ir pomidorai is darzo, reiktu isbandyti bigsmile.gif
paskaiciau puslapi atgal, jau ir receptkas parasytas, tai eisiu vartyti knygu ir ieskoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *caffe macchiato*: 29 liepos 2011 - 22:35
As rgi prisidedu prie pagyru varskes - pomidoru pyragui. Manau, kiausinio vieno tikrai uztenka 200g varskes, nes ir man ta mase skystoka gavosi, as dar i varske imaisiau svieste patroskintu spinatu, tikrai labai skanus toks vegetariskas patiekaliukas.
Atsakyti
Savaitgalį kepėm vištą marinuotą su imbieru ir čiobreliais - skanumėlis thumbup.gif
Atsakyti
Varskes ir pomidoru pyragas - tikras skanumelisuser posted image
man labai patiko skonis bigsmile.gif i varske dejau viena kiausini ir jo tikrai pakanka mirksiukas.gif
Atsakyti
As dariau su namine varske, tai man reikejo 2 kiausiniu ir nebuvo skysta. O kai pirmus kartus gamindavau is "slapios" kremines varskes, tai tikrai buvo labai skysta mase 4u.gif
Atsakyti
labai skanus cukinuju blynai su varske wub.gif as sveciam vis keputa niekas neatspeja kas is ko, ir labai giria, skanu.. tikrai verti demesio....
Atsakyti
QUOTE(Donyy @ 2011 08 02, 11:31)
labai skanus cukinuju blynai su varske wub.gif as sveciam vis keputa niekas neatspeja kas is ko, ir labai giria, skanu.. tikrai verti demesio....

ar būtų galima receptuką 4u.gif
Atsakyti
Cukinijų, varškės ir lašišos blynai

1 vidutinio dydžio cukinijos (apie 300 g)
300 g varškės
3 kiaušinių
3 šaukštai miltų
Smulkintų krapų
Apie 100 g lašišos rūkytos arba sūdytos, plonai pjaustytos
Druskos, pipirų

Kaip paruošti:

1. Cukiniją sutarkuojame burokine tarka, įmušame kiaušinius, įtrupiname varškę, pamaišome, kad varškė ir kiaušiniai subyrėtų, ir susimaišytų.
2. Įdedame miltų, druskos, pipirų ir krapų.
3. Kepant į blyno vidų įdedame lašišos gabaliuką.

Dėmesio! Kadangi druska pradės iš cukinijos leisti vandenį, tai antras blynų užėjimas gali pasirodyti truputį skystesnis, t.y. gali norėtis įdėti papildomai miltų, jei labai suskystės tešla… Tai galima truputėlį jų įdėti, gal pusę šaukšto, kad per daug nesitaškytų.

Aš dažniausiai kepu be lašišos ir man labai gardu thumbup.gif
Atsakyti
Man dar irgi patiko blynai su bulvem ir cukinija is II knygos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2011 08 02, 17:48)
Cukinijų, varškės ir lašišos blynai


ačiūkas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2011 08 02, 17:48)
Cukinijų, varškės ir lašišos blynai

niam niam, sitie blyneliai tikras geris, o ypac su lasisa clap_1.gif
Atsakyti
Pagaminau ziemai kelis puslitrinius stiklainius astriojo pomidoru ir papriku padazo (2 knyga). Labai patiko, viena stiklaini jau sudorojom biggrin.gif

Gal kuri bandet Odetos stipriuosius pomidorus konservuoti? g.gif atsivezem siandien pomidoru is kaimo, tai vis pamastau apie juos ax.gif
Atsakyti