Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

Dar rekomenduoju pomidorų salotas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2011 07 26, 08:59)

man labai patiko šitos, cukrus netikėtas, bet labai tinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanika @ 2011 07 17, 16:40)
Iš pirmos knygos gėrimus gaivius vis darau - šaltą arbatą ir limonadą (tik be baziliko, nelabai man šis prieskonis), dar nesiryžtų imbierų ir agurkų limonado darytis, nes bijau, kad tektų man vienai jį gert  smile.gif
Tai tiek šįkart. Kokie Jūsų nauji atradimai, pabandymai iš Beatos receptukų??? Ko tai aprimusi visai temelė  ax.gif

imbierų ir agurkų limonadas - super gėrimas thumbup.gif visi ką vaišinau, liko sužavėti... ypač tiko per mažosios krikštynas būrį svečių pavaišint drinks_cheers.gif o kadangi ten to imbiero labai nedaug dedasi, tai jo visai beveik nesijaučia- čia tiems parašiau, kas imbiero nemėgsta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivad: 27 liepos 2011 - 12:16
Tiesa, savaitgalį kepėm šašlykus marinuotus su obuolių sultimis - kartosim thumbup.gif
Cukinijų ir bulvių blynelių daugiau nekepsiu - vyras nebuvo sužavėtas, dukra nevalgė schmoll.gif be to man gavosi labai daug skysčio tešloje, vis nusunkt reikėjo, labai tyško kepant doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sinuhas: 27 liepos 2011 - 12:20
Mūsų vasaros hitas - varškės ir cukinijų blynai iš pirmos knygos smile.gif Antrą vasarą negalim atsivalgyt, o ir cukinijų pilni namai doh.gif
Neįtikėtino populiarumo sulaukė ir marinuotos juodosios alyvuogės. Visi jas labai labai giria ir dažniausiai jos pirmosios nuo stalo dingsta. Valgo net tie, kurie šiaip alvyvuogių nemegėjai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2011 07 18, 17:46)
Paskutinis gamintas patiekalas iš antros Beatos receptų knygos buvo varškės ir pomidorų pyragas. Likau sužavėta, labai skanus patiekalas wub.gif

Jau kepa smile.gif , bet man varškės-kiaušinių masė lyg ir skystoka, kitą kart vieną kiaušinį gal dėt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cushy: 28 liepos 2011 - 19:00
drinks_cheers.gif varškės-pomidorų pyragas tikras gėris, man irgi skystoka varškė gavosi, turbūt užtektų ir vieno kiaušinio 4u.gif

gal būtų galima cukinijų-bulvių blynų receptuką? ax.gif aš tik antrą knygutę turiu, bet jei kam ko reikės, galiu pasidalint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulčia trupinėlis @ 2011 07 28, 20:06)
drinks_cheers.gif varškės-pomidorų pyragas tikras gėris, man irgi skystoka varškė gavosi, turbūt užtektų ir vieno kiaušinio  4u.gif 

gal būtų galima cukinijų-bulvių blynų receptuką?  ax.gif aš tik antrą knygutę turiu, bet jei kam ko reikės, galiu pasidalint  4u.gif

Va man irgi kiaušas patekėjo, tikrai užtektų mažiau.

Tas receptas ir yra iš antros knygos, to paties skyrelio kaip varškės/pomidorų pyragas kelis psl atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2011 07 28, 19:38)
Va man irgi kiaušas patekėjo, tikrai užtektų mažiau.

Tas receptas ir yra iš antros knygos, to paties skyrelio kaip varškės/pomidorų pyragas kelis psl atgal mirksiukas.gif

ojetau, akla višta doh.gif ačiū, einu ieškot 4u.gif

Beje, aš į tą varškę įdėjau šaukštą miltų, kad nebūtų tokia skysta blush2.gif konsistenciją pagerino ir miltų tikrai nesijuto, bet aš viską iš dvigubos normos dariau ax.gif
Atsakyti
is pirmos knygos viskas meginta,gaminta ir pergaminta n kartu smile.gif
skaniausias turbut Piemenu pyragas,tik jam laiko reikia,vis gaminu daugiau,kad uzsaldyt - tik viska iskart ir suvalgom smile.gif Praktiskai 85% patiekalu gaminami ir tikrai thumbup.gif niekaip antros knygos neisigyju,reik susiimt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulčia trupinėlis @ 2011 07 28, 19:06)
drinks_cheers.gif varškės-pomidorų pyragas tikras gėris, man irgi skystoka varškė gavosi, turbūt užtektų ir vieno kiaušinio  4u.gif 

Prisijungiu prie pagyrų varškės ir pomidorų pyragui drinks_cheers.gif Tikrai labai skanus ir lengvai pagaminamas. Aš dėjau pomidorus ir cukinijas, labai gardu buvo smile.gif
Atsakyti
bulvių-cukinijų blynai išbandyti thumbup.gif skonis superinis bigsmile.gif dar česnako įtrėškiau porą nemažų skiltelių, tai puikus prieskonis, kurį visą šeimyna mėgta thumbup.gif
Atsakyti