Dar rekomenduoju pomidorų salotas
QUOTE(Sinuhas @ 2011 07 26, 08:59)
man labai patiko šitos, cukrus netikėtas, bet labai tinka
QUOTE(Tanika @ 2011 07 17, 16:40)
Iš pirmos knygos gėrimus gaivius vis darau - šaltą arbatą ir limonadą (tik be baziliko, nelabai man šis prieskonis), dar nesiryžtų imbierų ir agurkų limonado darytis, nes bijau, kad tektų man vienai jį gert
Tai tiek šįkart. Kokie Jūsų nauji atradimai, pabandymai iš Beatos receptukų??? Ko tai aprimusi visai temelė
Tai tiek šįkart. Kokie Jūsų nauji atradimai, pabandymai iš Beatos receptukų??? Ko tai aprimusi visai temelė
imbierų ir agurkų limonadas - super gėrimas visi ką vaišinau, liko sužavėti... ypač tiko per mažosios krikštynas būrį svečių pavaišint o kadangi ten to imbiero labai nedaug dedasi, tai jo visai beveik nesijaučia- čia tiems parašiau, kas imbiero nemėgsta
Tiesa, savaitgalį kepėm šašlykus marinuotus su obuolių sultimis - kartosim
Cukinijų ir bulvių blynelių daugiau nekepsiu - vyras nebuvo sužavėtas, dukra nevalgė be to man gavosi labai daug skysčio tešloje, vis nusunkt reikėjo, labai tyško kepant
Cukinijų ir bulvių blynelių daugiau nekepsiu - vyras nebuvo sužavėtas, dukra nevalgė be to man gavosi labai daug skysčio tešloje, vis nusunkt reikėjo, labai tyško kepant
Mūsų vasaros hitas - varškės ir cukinijų blynai iš pirmos knygos Antrą vasarą negalim atsivalgyt, o ir cukinijų pilni namai
Neįtikėtino populiarumo sulaukė ir marinuotos juodosios alyvuogės. Visi jas labai labai giria ir dažniausiai jos pirmosios nuo stalo dingsta. Valgo net tie, kurie šiaip alvyvuogių nemegėjai
Neįtikėtino populiarumo sulaukė ir marinuotos juodosios alyvuogės. Visi jas labai labai giria ir dažniausiai jos pirmosios nuo stalo dingsta. Valgo net tie, kurie šiaip alvyvuogių nemegėjai
QUOTE(akcent @ 2011 07 18, 17:46)
Paskutinis gamintas patiekalas iš antros Beatos receptų knygos buvo varškės ir pomidorų pyragas. Likau sužavėta, labai skanus patiekalas
Jau kepa , bet man varškės-kiaušinių masė lyg ir skystoka, kitą kart vieną kiaušinį gal dėt
varškės-pomidorų pyragas tikras gėris, man irgi skystoka varškė gavosi, turbūt užtektų ir vieno kiaušinio
gal būtų galima cukinijų-bulvių blynų receptuką? aš tik antrą knygutę turiu, bet jei kam ko reikės, galiu pasidalint
gal būtų galima cukinijų-bulvių blynų receptuką? aš tik antrą knygutę turiu, bet jei kam ko reikės, galiu pasidalint
QUOTE(Bulčia trupinėlis @ 2011 07 28, 20:06)
varškės-pomidorų pyragas tikras gėris, man irgi skystoka varškė gavosi, turbūt užtektų ir vieno kiaušinio
Va man irgi kiaušas patekėjo, tikrai užtektų mažiau.
Tas receptas ir yra iš antros knygos, to paties skyrelio kaip varškės/pomidorų pyragas kelis psl atgal
QUOTE(Sinuhas @ 2011 07 28, 19:38)
Va man irgi kiaušas patekėjo, tikrai užtektų mažiau.
Tas receptas ir yra iš antros knygos, to paties skyrelio kaip varškės/pomidorų pyragas kelis psl atgal
ojetau, akla višta ačiū, einu ieškot
Beje, aš į tą varškę įdėjau šaukštą miltų, kad nebūtų tokia skysta konsistenciją pagerino ir miltų tikrai nesijuto, bet aš viską iš dvigubos normos dariau
is pirmos knygos viskas meginta,gaminta ir pergaminta n kartu
skaniausias turbut Piemenu pyragas,tik jam laiko reikia,vis gaminu daugiau,kad uzsaldyt - tik viska iskart ir suvalgom Praktiskai 85% patiekalu gaminami ir tikrai niekaip antros knygos neisigyju,reik susiimt
skaniausias turbut Piemenu pyragas,tik jam laiko reikia,vis gaminu daugiau,kad uzsaldyt - tik viska iskart ir suvalgom Praktiskai 85% patiekalu gaminami ir tikrai niekaip antros knygos neisigyju,reik susiimt
QUOTE(Bulčia trupinėlis @ 2011 07 28, 19:06)
Prisijungiu prie pagyrų varškės ir pomidorų pyragui Tikrai labai skanus ir lengvai pagaminamas. Aš dėjau pomidorus ir cukinijas, labai gardu buvo
bulvių-cukinijų blynai išbandyti skonis superinis dar česnako įtrėškiau porą nemažų skiltelių, tai puikus prieskonis, kurį visą šeimyna mėgta