Vakar kepėm
šonkauliukus pagal receptą iš antros knygos, mums patiko

Tas barbekiu padažas irgi vykęs. Dar tuo pačiu marinatu buvau vištienos filė užmarinavus vaikui, išėjo minkšta ir skani (bijojau, kad bus sausa, bet nebuvo). Tik druskos truputį pagailėjau, bet nieko, taip dar sveikiau
Bandžiau iš antros knygos iš Joninių meniu
kefyro ir braškių desertą, išėjo panašiai kaip jogurtas, tik sustingęs kaip žėlė. Gaila, kad toks pas mus braškių sezonas trumpas, nei atsivalgėm normaliai, nei užšaldyt spėjau, o jų jau nebėra
Iš pirmos knygos gėrimus gaivius vis darau -
šaltą arbatą ir
limonadą (tik be baziliko, nelabai man šis prieskonis), dar nesiryžtų imbierų ir agurkų limonado darytis, nes bijau, kad tektų man vienai jį gert
Tai tiek šįkart. Kokie Jūsų nauji atradimai, pabandymai iš Beatos receptukų??? Ko tai aprimusi visai temelė