Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

Neseniai dariau Grikių, burokėlių ir fetos mišrainę iš antros knygos, taip ir nesupratau patiko man ar ne biggrin.gif Keistokas skonis, bet reikės kada pakartot.

Dėl picos, tai man irgi skanus Beatos siūlomas paplotis thumbup.gif O kepu programa viršus-apačia, ventiliatorių įjungiu jei noriu kad labiau apskrustų pabaigoj.
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 06 16, 08:11)
nusipirkau zurnala JI ir radau stai tokia reklama:

http://www.acmemedia.lt/

na ir zinoma, uzsinorejau tos knygeles, bet buitines technikos rakandu namuose abstu, todel turbut ne visai protinga butu pirkti kazka,kad gauti knygele dovanu  biggrin.gif 
gal kuri uzmatete,kur siaip butu galima isigyti ta knygele, jei apskritai galima ?  g.gif

įdomu g.gif gali būti reklaminis projektas toks....,bet gal bus pardavinėjama atskirai ir ne vien per Acmininkus ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Pumpurai @ 2011 06 19, 11:27)
įdomu g.gif  gali būti reklaminis projektas toks....,bet gal bus pardavinėjama atskirai ir  ne vien per Acmininkus ax.gif

Įtariu acme apmokėjo leidybą, tai kitaip ir nebus platinama.
Įdomu, kiek ten tų receptų ir ar nesidubliuoja su knyginiais. Jei pvz tokie kaip kalendoriuj, tai Beatos keksiukai mane nuvylė. Nedaug liko neišbandytų, bet kad kurie nors būtų ypatingi, tai nė vienas schmoll.gif
Atsakyti
sveikos,

va kas man labai nepatinka pas beata, nera turinio, normalaus turinio..
dabar zinau kad ten yra toks receptas, nzn kur, tai arba verciu visa knyga, arba visa turini ieskau, bet nesurasyta visi kad ir alfabeto eiga, ir as tik permetu pavadinimus ir randu ko noriu. o dabar ieskai ieskai, gaistu laika.. schmoll.gif

pabandysiu daryti vaikiskas picas, bet mano nuomone jau mieliu yra per daug.. 15-20g svieziu, na ziuresim..
Atsakyti
Na, galiu ir aš pasakyti, kad pica gavosi fantastiška wub.gif . Kepiau su saliamu ir dukros pageidavimu dar dėjau pievagrybių. Labai visiem patiko ir kepsiu dar tikrai ne kartą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurikyte: 19 birželio 2011 - 16:24
QUOTE(aurikyte @ 2011 06 19, 17:22)
Na, galiu ir aš pasakyti, kad pica gavosi fantastiška  wub.gif . Kepiau su saliamu ir dukros pageidavimu dar dėjau pievagrybių. Labai visiem patiko ir kepsiu dar tikrai ne kartą  smile.gif

o kur foto?
as pica uzdengiau, zalia tesla, visai gerai gavosi.
bet apkepti keptuvej, schmoll.gif eletrine viryklej, ideja ne kokia...
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 06 19, 12:51)
Įtariu acme apmokėjo leidybą, tai kitaip ir nebus platinama.
Įdomu, kiek ten tų receptų ir ar nesidubliuoja su knyginiais. Jei pvz tokie kaip kalendoriuj, tai Beatos keksiukai mane nuvylė. Nedaug liko neišbandytų, bet kad kurie nors būtų ypatingi, tai nė vienas  schmoll.gif

receptu 16 ir nei su knyginiais nei su bloginiais jie nesidubliuoja,kaip ji pati sako.
tai spec. isleista knygele su niekur nematytais receptais.
Atsakyti
Galima laimėti tą receptų knygelę.http://www.15min.lt/...inius-15-155837
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingada: 21 birželio 2011 - 09:44
Marinuotos juodosios alyvuogės iš antrosios knygos super wub.gif Darau ir darau jas, visi labai giria biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 06 19, 18:01)
o kur foto?

Reiks kitą kartą tikrai nufotkinti smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri galit įdėti picos iš antros knygos receptą? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2011 06 21, 10:43)
Galima laimėti tą receptų knygelę

galima, bet kokia tukimybe,kad laimesi biggrin.gif
man priimtiniausias ir paprasciausias variantas butu - nusipirkt bigsmile.gif
Atsakyti