Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

QUOTE(babouziuke @ 2011 04 03, 10:08)
Neseniai gaminau miltinius pusryčių blynus iš pirmos knygos. Blynai gavosi labai sausi, atšalusius valgyti neskanu, nes atrodo, kad valgai sausas bandeles, o ne blynus.
Ar kam nors taip pat nepasisekė kaip ir man, ar aš nemokėjau pagaminti?  g.gif

Aš esu kepusi, bet nepasakyčiau, kad nepasisekė. Na tikrai jie šiek tiek sausoki, sakyčiau tokie biskvitiniai, purūs ir minkšti. Man jie buvo labai skanūs, tik kad darbo prie jų daug kaip prie blynų, vis darydama tešlą galvojau, ar rezultatas bus vertas tiek įdėto triūso. Buvo vertas smile.gif Šaltų skonio neprisimenu, bet turbūt nebuvo labai suprastėję.
Kaip tik ruošėmės šįryt kepti juos vėl, bet privalgėm vakarykščių keksiukų su obuoliais, ir panašu, kad nebekepsiu...
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2011 04 03, 10:08)
Neseniai gaminau miltinius pusryčių blynus iš pirmos knygos. Blynai gavosi labai sausi, atšalusius valgyti neskanu, nes atrodo, kad valgai sausas bandeles, o ne blynus.
Ar kam nors taip pat nepasisekė kaip ir man, ar aš nemokėjau pagaminti?  g.gif



Man pusryčių blynai labai skanūs. Kaip vija minėjo, jie yra sausoki, tokia šiek tiek primenantys biskvitą wub.gif Mano šeimynai labai patinka, ypač jei dar banano įpjaustau smile.gif
Atsakyti
Ačiū laurindre už pasisakymą 4u.gif
Biskvitas jau iškeptas, tokia man pakankamai tiršta tešla buvo, galvojau kažkas ne taip, bet nieko - iškilo gerai, tikiuosi ir skonis neprastas smile.gif
Atsakyti
Šiandien pietums saldžiųjų bulvių, perlinių kruopų ir špinatų sriuba mirksiukas.gif Labai norėjau išbandyti, kas per daiktas ta saldžioji bulvė. Dar nevalgiau sriubos, bet paragavau ir tikrai labai skani pasirodė. Sultinį, beje, pati viriau. Tik niekaip nesupratau, kodėl knygoje pavadinime yra žodis "moliūgai", jei recepte moliūgų nė kvapo nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisla @ 2011 04 04, 12:11)
Šiandien pietums saldžiųjų bulvių, perlinių kruopų ir špinatų sriuba mirksiukas.gif Labai norėjau išbandyti, kas per daiktas ta saldžioji bulvė. Dar nevalgiau sriubos, bet paragavau ir tikrai labai skani pasirodė. Sultinį, beje, pati viriau. Tik niekaip nesupratau, kodėl knygoje pavadinime yra žodis "moliūgai", jei recepte moliūgų nė kvapo nėra g.gif


Man ši sriubytė super thumbup.gif Dėl to moliūgo, tai tą patį pastebėjau. Beje, Beatos blog'e yra šios sriubos variantas tik dar ir su moliūgu, tai matyt knygoje pamiršo žodį ištrint hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanika: 04 balandžio 2011 - 11:41
QUOTE(Tanika @ 2011 04 04, 12:41)
Man ši sriubytė super  thumbup.gif Dėl to moliūgo, tai tą patį pastebėjau. Beje, Beatos blog'e yra šios sriubos variantas tik dar ir su moliūgu, tai matyt knygoje pamiršo žodį ištrint hihihi.gif

Korektorei nubraukt dalį honoraro biggrin.gif

Tai kas ta saldžioji bulvė yra? Kur jos būna, kiek kainuoja ir kas per skonis?
Atsakyti
Nusipirkau snd sluoksniuotos teslos tai rytoj kepsiu pyragelius thumbup.gif
O snd kalakutienos va guliasas troskinasi, kai pirma karta padariau, sakiua visoms nieko ypatingo,kad cia kliedeti koks nuostabus, ale ziuriu,kad vis dazniau as ji darau, tai kiba rimtai tooooks geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanika @ 2011 04 02, 23:31)
Pirmadienį planuoju mamos jubiliejui gaminti balto šokolado ir aviečių tortą iš antros knygos. Ko tai truputį pradedu pergyvent, ar pavyks jis man...  unsure.gif Rytoj kepsiu biskvitą, o jau kremą pirmadienį. Turiu klausimą, kam teko plakti grietinėlę, ar yra kokių gudrybių??? Kokios temperatūros turi ji būti, kambario ar tiesiai iš šaldytuvo?
Avietes naudosiu šaldytas, tai jas atšildyt reikia prieš dedant į kremą, ar kaip? Pasidalinkit patirtim, kas jau gamino  smile.gif


As dariau viena karta, bet man nesigavo, nes manau nebuvau pakankamai atvesinus sokolado ir zelatinos, nes nuo ju visa grietinele vos ne i vandeneli issileido doh.gif
Grietinele plaku visada ka tik is saldytuvo isimta, avietes buvau atitirpinus ir nusunkus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanika @ 2011 04 04, 11:41)
Man ši sriubytė super  thumbup.gif Dėl to moliūgo, tai tą patį pastebėjau. Beje, Beatos blog'e yra šios sriubos variantas tik dar ir su moliūgu, tai matyt knygoje pamiršo žodį ištrint hihihi.gif


Matyt matyt bigsmile.gif

QUOTE(vija @ 2011 04 04, 12:21)
Korektorei nubraukt dalį honoraro biggrin.gif

Tai kas ta saldžioji bulvė yra? Kur jos būna, kiek kainuoja ir kas per skonis?


Aš tą patį pagalvojau apie korektorę ir honorarą bigsmile.gif

Saldžiosios bulvės skonis man kažiek primena moliugą. Bent jau tokia pat minkšta ir salsvoka išvirusi būna. Bulvės visai neprimena, nebent moliūgo ir bulvės hibridas bigsmile.gif O kur pirkti yra, tai negaliu pasakyti, nes pas mus jų mačiau kiekviename prekybos centre. Galbūt ir Lietuvoje tas pats.

O sriuba tikrai labai labai skani thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 04 04, 14:21)
Korektorei nubraukt dalį honoraro biggrin.gif

Tai kas ta saldžioji bulvė yra? Kur jos būna, kiek kainuoja ir kas per skonis?


Kitaip dar vadinami batatai. Esu maciusi rimi, maximose, tik kainos nepamenu.
Atsakyti
O kas nors gaminote Varskes pyraga su spanguolemis? bigsmile.gif
Nes arteja pusantru metuku maziuko mano, tai galvojo pagaminti ka skanaus (jis pas mane alergiukas tai manau tiktu sitas skanestas) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 04 04, 16:04)
O kas nors gaminote Varskes pyraga su spanguolemis? bigsmile.gif 
Nes arteja pusantru metuku maziuko mano, tai galvojo pagaminti ka skanaus (jis pas mane alergiukas tai manau tiktu sitas skanestas) ax.gif

Gaminau, labai skanus, ankstesnėj temoj rastum ir nuotrauką smile.gif
Atsakyti