Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 11, 15:01)
http://www.beatosvir...i-arba-pyragas/

Gal kas bandėt keksiukus su kondensuotu pienu? smile.gif

Bandžiau. Lengvai pagaminami, vaikam patiko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurikyte @ 2011 06 07, 09:36)
Merginos, gal kas darėte KOKOSŲ IR BANANŲ KOKTEILĮ?? Kur man ieškoti to kokosų pieno? Vis darau be jo. Man skanu, bet noriu pamėginti su kokosų pieneliu  smile.gif

Aš dariau šitą kokteilį, man trūko skonio, todėl dar papildomai dėjau daugiau ledų ir cukraus (kokteilis man turi būti saldus) smile.gif

O kokosų pieną perku Iki parduotuvėj (kaip jau ir minėjo, būna egzotinių prekių lentynoj) biggrin.gif arba Prismoj (ten pigesnis).
---
Dariau vakar Tiramisu pirmą kartą, todėl viską dariau sąžiningai pagal instrukciją iš pirmos knygos. Gavosi nerealiai skanus, tikrai bus dar kartojamas ne kartą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzanėlė @ 2011 06 12, 14:17)
Bandžiau. Lengvai pagaminami, vaikam patiko. 4u.gif

Išbandžiau ir aš, netikri man ča vistiek tokie keksiukai, kaip pyragas labiau... Vieną reisą kepiau pagal receptą, kitą šiek tiek keičiau - dariau ne šokoladinius, o kokoso nemažai dėjau, tai man jie skanesni, tokie lyg šlapesni nuo kokoso. Ir jų tiek daug išėjo, valgysiu visą savaitę matyt biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien gaminau Vasarinę pomidorų sriubą iš pirmos knygos, kad jūs žinotumėt kaip skanu essen.gif
Esu gaminusi ir žieminę (žiemą tongue.gif ), kuri irgi labai patiko, bet vasarinė dar skanesnė, ypač su česnakiniu prancūzišku batonu rolleyes.gif
Tik pavargau ir nusitryniau nagus, kol sutryniau tuos visus pomidorus per sietelį doh.gif jaučiu kitą kartą nevargsiu, pirksiu pomidorų tyrę "Passata" ir darysiu su ja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 14 birželio 2011 - 18:23
nusipirkau zurnala JI ir radau stai tokia reklama:

http://www.acmemedia.lt/

na ir zinoma, uzsinorejau tos knygeles, bet buitines technikos rakandu namuose abstu, todel turbut ne visai protinga butu pirkti kazka,kad gauti knygele dovanu biggrin.gif
gal kuri uzmatete,kur siaip butu galima isigyti ta knygele, jei apskritai galima ? g.gif
Atsakyti
O mes siandien valgysim pica, labai skani gaunasi, tai dabar tesla darau tik pagal Beatos recepta is 2 knygos thumbup.gif teko vaisinti draugus ir kitus seimos narius, tai visi tik giria, skonis tikrai superinis bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(*caffe macchiato* @ 2011 06 16, 09:39)
O mes siandien valgysim pica, labai skani gaunasi, tai dabar tesla darau tik pagal Beatos recepta is 2 knygos thumbup.gif  teko vaisinti draugus ir kitus seimos narius, tai visi tik giria, skonis tikrai superinis bigsmile.gif

drinks_cheers.gif as taip pat tik pagal si recepta darau ir visiems labai labai patinka
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 06 16, 09:11)
nusipirkau zurnala JI ir radau stai tokia reklama:

http://www.acmemedia.lt/

na ir zinoma, uzsinorejau tos knygeles, bet buitines technikos rakandu namuose abstu, todel turbut ne visai protinga butu pirkti kazka,kad gauti knygele dovanu  biggrin.gif 
gal kuri uzmatete,kur siaip butu galima isigyti ta knygele, jei apskritai galima ?  g.gif

Man irgi labai parūpo smile.gif Ir tikrai jokio rakando nesiruošiu pirkti. Gal kas jau turit tą knygelę?
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 06 16, 09:11)

O!! Ir mane labai sudomino. Aš irgi norėčiau tos knygelės smile.gif
Atsakyti
Atliko man antroji Beatos knyga, jei kam reikia, rašykit į Až smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*caffe macchiato* @ 2011 06 16, 09:39)
O mes siandien valgysim pica, labai skani gaunasi, tai dabar tesla darau tik pagal Beatos recepta is 2 knygos thumbup.gif  teko vaisinti draugus ir kitus seimos narius, tai visi tik giria, skonis tikrai superinis bigsmile.gif

O kokia programa kepat picas?? Viršus - apačia ar viršus - apačia + ventiliatorius?? Klausiu, nes mano draugė kepa picas su antra programa, o šioje knygoje lyg nieko apie tai nerašoma g.gif Bandysiu savaitgalį ir aš picą su saliamiu smile.gif
Atsakyti
Patinka ir man Beatos recepteliai thumbup.gif
Is pirmos knygos esu gaminusi beveik visus receptus ir visi labai buvo skanus thumbup.gif ypac patiko pomidorienes, ryziu pudingas, zuvies juosteles thumbup.gif
Is antros knygos kepiau sausainius "Kaledu seneliui", sokoladini torta. Labai skanus thumbup.gif
Atsakyti