Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

QUOTE(vija @ 2011 05 28, 10:33)
Tikiuois, neppadarys savaitgaliais 9 val. ryto smile.gif

Kad tik nepadarytų rodymo per kokią "devinto svarbumo" televiziją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 05 28, 22:25)
Kad tik nepadarytų rodymo per kokią "devinto svarbumo" televiziją  biggrin.gif

per tv3 bus mirksiukas.gif
Atsakyti
As siandien kepsiu indiskus vistienos kepsnelius lauke, tai tikiuos, kad nenuvils... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2011 05 29, 09:52)
As siandien kepsiu indiskus vistienos kepsnelius lauke, tai tikiuos, kad nenuvils... biggrin.gif

Oras gali nuvilti biggrin.gif

Man jie patiko, nors kepiau ne lauke, geras skonis, pikantiška.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 05 29, 10:33)
Oras gali nuvilti biggrin.gif

Man jie patiko, nors kepiau ne lauke, geras skonis, pikantiška.

Jau galvojau, kad teks orkaitej kept, bet saule islindo, baigia visas balas isdziovint biggrin.gif
Dar issikepiau Arvydo mociutes sausainiu, skanu, bet per storai iskociojau ir per ilgai kepiau, nes kepiau ilgiau nei recepte nurodo.
Tiesa, dar patinka sokoladiniai sausainiai, greit pasigamina i skanu, tai labai daznai kepu, kad tureciau prie kavos ar arbatos pasmalizaut rolleyes.gif
Atsakyti
Sestadieni kepem saslykus marinuotus su obuoliu sultimis is antros knygos, pagal Beatos tecio recepta. Labai skanus ir minksti gavosi. Tik mesyte tamsesnes spalvos tapo, bet skoniui tai netrugde biggrin.gif .
Atsakyti
Visai patiko tie indiski vistienos kepsneliai, siandien kepsiu Maurinos vistienos kepsnelius, ydomu ar patiks rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien pasigaminom su mažium kefyro kokteilius, liuks atsigaivinimui karštą dieną thumbup.gif ir sveika rolleyes.gif Neseniai dar bandžiau Arvydo močiutės sausainius, nieko įmantraus, bet labai skanu smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas darėte KOKOSŲ IR BANANŲ KOKTEILĮ?? Kur man ieškoti to kokosų pieno? Vis darau be jo. Man skanu, bet noriu pamėginti su kokosų pieneliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurikyte: 07 birželio 2011 - 09:37
QUOTE(aurikyte @ 2011 06 07, 10:36)
Merginos, gal kas darėte KOKOSŲ IR BANANŲ KOKTEILĮ?? Kur man ieškoti to kokosų pieno? Vis darau be jo. Man skanu, bet noriu pamėginti su kokosų pieneliu  smile.gif

Bet kuriam didesniam prekybcentryje rasi 4u.gif Ir Maximoj pirkau ir IKI pirkau. Yra keliu firmu, jis buna skardineje. Yra Santa Marijos firmos, ieskok prie egzotiniu prieskoniu 4u.gif

Toks Santa Marijos smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2011 06 07, 13:50)

Dėkui, dabar bent žinau kur ieškoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurikyte: 07 birželio 2011 - 15:22
http://www.beatosvir...i-arba-pyragas/

Gal kas bandėt keksiukus su kondensuotu pienu? smile.gif
Atsakyti