QUOTE(vija @ 2011 05 22, 08:20)
Aš kažkada bandžiau sprandinę marinuoti su bazilikais, bet gaminau namie. Tai man visai šiaip sau gavosi, nors pagal apršymą atrodė labai skaniai, mėgstu baziliką. Gali būti, kad ant grotelių keptas toks derinys yra skanesnis. Na paragausi - pasakysi
Nežinau kaip namie, bet lauke kepant mėsa tikrai be galo skani
Mano vyras labai kaprizingas kepsniams ant grilio - mėgsta taip ir ne kitaip, tai net man pačiai keista buvo, kad toks marinavimo būdas jam netgi labai įtiko
Minkšta, tikrai be galo skani mėsa gavosi, dar kepsiu būtinai
QUOTE(Miranda80 @ 2011 05 22, 08:31)
As dariau taip sprandine ir kepem lauke ant groteliu, tai labai skanus gavos
Tik gabaliukai, kaip ir raso recepte, turi but stori, nes kelis buvau per plonai atpjovus, tai jie sausesni gavos.
Visiškai pritariu. Ir gabalus aš pjausčiau gan storus, tai tikrai buvo pats tas
QUOTE(vija @ 2011 05 22, 08:57)
Aš planuoju šį grilio sezoną išbandyti
namines dešreles... Nu bus kažkas naujo - dešrelės, bet savos gamybos. Reik pasirūpinti žarniukais, o darbo ten ne tiek jau ir daug...
Gal kas bandėt?
Oi būtinai gausi papasakoti kaip gavosi, nes aš vis audžiu šią mintį, tik nesuaudžiau dar iki galo
O
Pavlova, tai nuostabiau nebūna
Super visokiomis prasmėmis. Ir nesunkiai pagaminama, ir be galo skani, ir vasariška, žodžiu, kartą paragavęs negali sustoti
Aš įdarą dariau kitaip nei Beata (pagrindą dariau pagal ją), o įdarui trečdalį reikiamo kiekio braškių sutryniau su trupučiu vanilinio cukraus ir citrinų sulčių, o kitas braškes perpjoviau pusiau ir sumaišiau su trintomis braškėmis. Grietinėlę išplakiau su cukraus pudra. Ant bezė pagrindo sudėliojau braškių masę, o ant viršaus grietinėlę. Tai vat tos rūgštokos braškės taip idealiai neutralizuoja pagrindo ir grietinėlės saldumą, kad tiesiog viskas idealiai ir skaniai tirpsta burnoje. Būtinai išbandykite, nesigailėsite