Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

QUOTE(Finna @ 2011 05 22, 15:35)
tik ten turėjo būti sparneliai, bet kadangi man tai nevalgoma vištienos dalis

va va, aš irgi niekad nesupratau, ką ten valgyti tuose sparneliuose... Niekad jų neperku .
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2011 05 22, 15:35)
Lauksiu atsiliepimų apie Pavlovą 4u.gif Vis mąstau gaminti smile.gif

pavlova valgiau pe velykas,nepaprasto skonio,labai greitai dingo nuo stalo.

siadien valgem vakar kepta medaus torta,gavosi labai skanus ir didelis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritule: 22 gegužės 2011 - 18:07
QUOTE(vija @ 2011 05 22, 08:20)
Aš kažkada bandžiau sprandinę marinuoti su bazilikais, bet gaminau namie. Tai man visai šiaip sau gavosi, nors pagal apršymą atrodė labai skaniai, mėgstu baziliką. Gali būti, kad ant grotelių keptas toks derinys yra skanesnis. Na paragausi - pasakysi smile.gif

Nežinau kaip namie, bet lauke kepant mėsa tikrai be galo skani thumbup.gif Mano vyras labai kaprizingas kepsniams ant grilio - mėgsta taip ir ne kitaip, tai net man pačiai keista buvo, kad toks marinavimo būdas jam netgi labai įtiko lotuliukas.gif Minkšta, tikrai be galo skani mėsa gavosi, dar kepsiu būtinai mirksiukas.gif

QUOTE(Miranda80 @ 2011 05 22, 08:31)
As dariau taip sprandine ir kepem lauke ant groteliu, tai labai skanus gavos rolleyes.gif Tik gabaliukai, kaip ir raso recepte, turi but stori, nes kelis buvau per plonai atpjovus, tai jie sausesni gavos.

drinks_cheers.gif Visiškai pritariu. Ir gabalus aš pjausčiau gan storus, tai tikrai buvo pats tas mirksiukas.gif

QUOTE(vija @ 2011 05 22, 08:57)
Aš planuoju šį grilio sezoną išbandyti namines dešreles... Nu bus kažkas naujo - dešrelės, bet savos gamybos. Reik pasirūpinti žarniukais, o darbo ten ne tiek jau ir daug...
Gal kas bandėt?

Oi būtinai gausi papasakoti kaip gavosi, nes aš vis audžiu šią mintį, tik nesuaudžiau dar iki galo bigsmile.gif

O Pavlova, tai nuostabiau nebūna thumbup.gif Super visokiomis prasmėmis. Ir nesunkiai pagaminama, ir be galo skani, ir vasariška, žodžiu, kartą paragavęs negali sustoti bigsmile.gif Aš įdarą dariau kitaip nei Beata (pagrindą dariau pagal ją), o įdarui trečdalį reikiamo kiekio braškių sutryniau su trupučiu vanilinio cukraus ir citrinų sulčių, o kitas braškes perpjoviau pusiau ir sumaišiau su trintomis braškėmis. Grietinėlę išplakiau su cukraus pudra. Ant bezė pagrindo sudėliojau braškių masę, o ant viršaus grietinėlę. Tai vat tos rūgštokos braškės taip idealiai neutralizuoja pagrindo ir grietinėlės saldumą, kad tiesiog viskas idealiai ir skaniai tirpsta burnoje. Būtinai išbandykite, nesigailėsite mirksiukas.gif
Atsakyti
B.Nicholson rudenį išvysime TV eteryje
Atsakyti
Labai prasau parasykit Pavlovos recepta, iskepciau gimtadieniui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 05 26, 18:48)

Tikiuosi negamins patiekalų ir savo knygų ir blog'o... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 05 22, 09:57)
Aš planuoju šį grilio sezoną išbandyti namines dešreles... Nu bus kažkas naujo - dešrelės, bet savos gamybos. Reik pasirūpinti žarniukais, o darbo ten ne tiek jau ir daug...
Gal kas bandėt?

Mes darėm ir namines, ir tas kitas - darbo yra, bet tikrai verta. Prisikimšom nemažai, užsišaldėm thumbup.gif Ir vaikui paskui nebaisu duot, kai žinai, kas įdėta.
Man skanesnės tos kur su pankoliais, tokios pikantiškesnės.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 05 27, 08:38)
Tikiuosi negamins patiekalų ir savo knygų ir blog'o... wink.gif

Na paskaičius šią pastraipą, tai abejoti pradedu, ar negamins cool.gif

Kiekviena laida bus teminė, taikoma prie sezono ir prie švenčių. Pavyzdžiui, „Ruošiamės Kalėdoms“, „Vasaros savaitgalis“, „Rudeninis derlius“, „Vaikų gimtadienis“, „Vakarienė su draugais“ ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 05 27, 21:46)
Na paskaičius šią pastraipą, tai abejoti pradedu, ar negamins  cool.gif

Kiekviena laida bus teminė, taikoma prie sezono ir prie švenčių. Pavyzdžiui, „Ruošiamės Kalėdoms“, „Vasaros savaitgalis“, „Rudeninis derlius“, „Vaikų gimtadienis“, „Vakarienė su draugais“ ir t.t.

Nu gal bus prikaupusi ką nors naujo archyvuose ir iš studijų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 27 gegužės 2011 - 21:10
QUOTE(vija @ 2011 05 27, 22:09)

drinks_cheers.gif juolab ir studijos juda ta linkme
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 05 27, 21:09)

Na, iki rudens nebe tiek jau daug ir liko-pamatysim pačios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 05 28, 09:38)