Aš ateinu su išbandytais keksiukais su Nutella (kalendorius, balandžio mėnuo) - man Beatos keksiukai visai nepatinka, iki šiol tik su Riccota skanūs buvo, bet kadangi turiu fix idėją visus keksiukus iš kalendoriaus išbandyti, tai kepiau ir su Nutella. Ir tiesiog labai nustebino, nes labai skanūs, minkšti keksiukai Nors su Nutella man Sonatinos keksiukai nenugalimi visgi, bet ir Beatos tinka paįvairinimui.
Per Velykas išbandėme Sangriją, tai tikrai super skanus vasariškas gėrimukas Tik labai greitai galima prisigerti
Eurovizijos antrąjį pusfinalį su dukra žiūrėjome pasigaminusios gvakamolės bei tzadziki padažus su užkandžiais. Tzadziki tikrai skanus ir su daržovėmis kaip dipo padažas, ir su grilyje kepta mėsa. Gvakamolę dariau antrą kartą ir vis tiek neapsisprendžiu patinka man ji ar ne Reikėtų pabandyti gal kitą receptą, nes man Beatos recepte kažko lyg ir trūksta ar kažko per daug.
QUOTE(Ingada @ 2011 05 11, 15:00)
Pradejome lauko sezona. Indiski vistienos kepsneliai super. K
Mums irgi šitie kepsneliai labai patiko
Šiandien dariau Princo pyragėlį už blogo, stingsta šaldytuve dabar jis, ryt ragausim darbe Tikiuos, kad skanus bus
QUOTE(Krisla @ 2011 05 15, 21:55)
Aš ateinu su išbandytais keksiukais su Nutella (kalendorius, balandžio mėnuo) - man Beatos keksiukai visai nepatinka, iki šiol tik su Riccota skanūs buvo, bet kadangi turiu fix idėją visus keksiukus iš kalendoriaus išbandyti, tai kepiau ir su Nutella. Ir tiesiog labai nustebino, nes labai skanūs, minkšti keksiukai Nors su Nutella man Sonatinos keksiukai nenugalimi visgi, bet ir Beatos tinka paįvairinimui.
Šiaip mane irgi Beatos keksiukai nuvilia - pagaminom jau daugiau nei pusę, bet kad kažkurie sužavėtų.... Su rikota ir persikais patiko tik šiek tiek pakeistus receptą, na dar skanūs su obuoliais - paprasti, bet neprasti
Su Nutela irgi bandėm, bet man nepatiko per stiprus nutelos skonis juose - na čia aišku skonio reikalas. Nutela skaniausiai sueina į saldžiuosius sumuštinius.
QUOTE(vija @ 2011 05 15, 22:15)
Su Nutela irgi bandėm, bet man nepatiko per stiprus nutelos skonis juose - na čia aišku skonio reikalas. Nutela skaniausiai sueina į saldžiuosius sumuštinius.
Aš naudojau ne Nutellą, o man daug skanesnį anglišką šokoladinį kremą (pavadinimo nepamenu, Mark&Spensers pirktas), tai nesijaučia stipraus kremo skonio, o tik švelniai šokoladiniai keksiukai gaunasi
QUOTE(Miranda80 @ 2011 05 14, 15:17)
Vakar kepiau is I knygos kiaulienos sonkauliukus, neraliai skanus
as kepiau jau keleta kartu, tik naudojau sernienos sonkaulius,
labai patiko
Aš vėl ateinu su keksiukais Ir vėl iš kalendoriaus - kepiau šio mėnesio "Piknikautojų" keksiukus. Įdomaus skonio, neblogi, labai paprastai pagaminami, bet kadangi mums keksiukai visgi turi būti saldūs, tai į mėgiamiausių sąrašas nepateks
QUOTE(Krisla @ 2011 05 20, 19:11)
Aš vėl ateinu su keksiukais Ir vėl iš kalendoriaus - kepiau šio mėnesio "Piknikautojų" keksiukus. Įdomaus skonio, neblogi, labai paprastai pagaminami, bet kadangi mums keksiukai visgi turi būti saldūs, tai į mėgiamiausių sąrašas nepateks
Man visai nieko šitie buvo, tokie būtent piknikui, kai gamtoje viskas skanu būna.
QUOTE(vija @ 2011 05 20, 20:33)
Man visai nieko šitie buvo, tokie būtent piknikui, kai gamtoje viskas skanu būna.
Vakar kažkodėl jie man skanesni pasirodė, turbūt dėl to, kad lauke valgėme
O šiandien pas mus Pavlova ir sprandinės kepsniai (nepamenu tikslaus pavadinimo, bet pirmoje knygoje, kur mėsa marinuota su bazilikais, grūstais pipirais, druska ir aliejumi). Pavlovos pagrindas tai kaip pas Beatą, bet įdarą darysiu pagal kitą receptą, nes pas ją tik grietinėlė su uogomis. Dar nieko negaliu pakomentuoti, nes viskas bus valgoma dieną
QUOTE(Krisla @ 2011 05 22, 07:25)
O šiandien pas mus Pavlova ir sprandinės kepsniai (nepamenu tikslaus pavadinimo, bet pirmoje knygoje, kur mėsa marinuota su bazilikais, grūstais pipirais, druska ir aliejumi). Pavlovos pagrindas tai kaip pas Beatą, bet įdarą darysiu pagal kitą receptą, nes pas ją tik grietinėlė su uogomis. Dar nieko negaliu pakomentuoti, nes viskas bus valgoma dieną
Aš kažkada bandžiau sprandinę marinuoti su bazilikais, bet gaminau namie. Tai man visai šiaip sau gavosi, nors pagal apršymą atrodė labai skaniai, mėgstu baziliką. Gali būti, kad ant grotelių keptas toks derinys yra skanesnis. Na paragausi - pasakysi
QUOTE(vija @ 2011 05 22, 09:20)
Aš kažkada bandžiau sprandinę marinuoti su bazilikais, bet gaminau namie. Tai man visai šiaip sau gavosi, nors pagal apršymą atrodė labai skaniai, mėgstu baziliką. Gali būti, kad ant grotelių keptas toks derinys yra skanesnis. Na paragausi - pasakysi
As dariau taip sprandine ir kepem lauke ant groteliu, tai labai skanus gavos Tik gabaliukai, kaip ir raso recepte, turi but stori, nes kelis buvau per plonai atpjovus, tai jie sausesni gavos.
Krisla, labai ydomu kaip Pavlova gavos tau, lauksiu atsiliepimu
Aš planuoju šį grilio sezoną išbandyti namines dešreles... Nu bus kažkas naujo - dešrelės, bet savos gamybos. Reik pasirūpinti žarniukais, o darbo ten ne tiek jau ir daug...
Gal kas bandėt?
Gal kas bandėt?
Praeitą savaitę n-tąjį kartą gaminau Šventinį vištų kepenėlių paštetą iš antros knygos (tiesa, vėl be spanguolių, neapsižiūrėjau, kad nenupirkau, bet jau sau prisižadėjau, kad kitą kartą dėsiu būtinai)- labai skaniai susivalgė pusryčiams su šviežiais agurkėliais Ir Vištienos plovą su abrikosais- kaip visada gavosi puikus
Ką tik į orkaitę įdėjau vištienos blauzdeles, marinuotas su medum ir sojų padažu (receptas iš pirmos knygos), tik ten turėjo būti sparneliai, bet kadangi man tai nevalgoma vištienos dalis, vietoj jų ėmiau blauzdeles Jau kaip skaniai marinatas kvepėjo ne veltui specialiai dėl jo važiavau pirkti kepintų sezamų aliejaus Tikiuosi ir pati vištiena bus skani.
Lauksiu atsiliepimų apie Pavlovą Vis mąstau gaminti
Ką tik į orkaitę įdėjau vištienos blauzdeles, marinuotas su medum ir sojų padažu (receptas iš pirmos knygos), tik ten turėjo būti sparneliai, bet kadangi man tai nevalgoma vištienos dalis, vietoj jų ėmiau blauzdeles Jau kaip skaniai marinatas kvepėjo ne veltui specialiai dėl jo važiavau pirkti kepintų sezamų aliejaus Tikiuosi ir pati vištiena bus skani.
QUOTE(Krisla @ 2011 05 22, 06:25)
O šiandien pas mus Pavlova ir sprandinės kepsniai (nepamenu tikslaus pavadinimo, bet pirmoje knygoje, kur mėsa marinuota su bazilikais, grūstais pipirais, druska ir aliejumi). Pavlovos pagrindas tai kaip pas Beatą, bet įdarą darysiu pagal kitą receptą, nes pas ją tik grietinėlė su uogomis. Dar nieko negaliu pakomentuoti, nes viskas bus valgoma dieną
Lauksiu atsiliepimų apie Pavlovą Vis mąstau gaminti