Praeitą savaitę n-tąjį kartą gaminau
Šventinį vištų kepenėlių paštetą iš antros knygos (tiesa, vėl be spanguolių, neapsižiūrėjau, kad nenupirkau, bet jau sau prisižadėjau, kad kitą kartą dėsiu būtinai)- labai skaniai susivalgė pusryčiams su šviežiais agurkėliais

Ir
Vištienos plovą su abrikosais- kaip visada gavosi puikus
Ką tik į orkaitę įdėjau vištienos blauzdeles, marinuotas su medum ir sojų padažu (receptas iš pirmos knygos), tik ten turėjo būti sparneliai, bet kadangi man tai nevalgoma vištienos dalis, vietoj jų ėmiau blauzdeles

Jau kaip skaniai marinatas kvepėjo

ne veltui specialiai dėl jo važiavau pirkti kepintų sezamų aliejaus

Tikiuosi ir pati vištiena bus skani.
QUOTE(Krisla @ 2011 05 22, 06:25)
O šiandien pas mus
Pavlova ir
sprandinės kepsniai (nepamenu tikslaus pavadinimo, bet pirmoje knygoje, kur mėsa marinuota su bazilikais, grūstais pipirais, druska ir aliejumi). Pavlovos pagrindas tai kaip pas Beatą, bet įdarą darysiu pagal kitą receptą, nes pas ją tik grietinėlė su uogomis. Dar nieko negaliu pakomentuoti, nes viskas bus valgoma dieną
Lauksiu atsiliepimų apie
Pavlovą 
Vis mąstau gaminti