Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

Pradejome lauko sezona. biggrin.gif Indiski vistienos kepsneliai super. thumbup.gif Kiaulienos saslykai man ne itin, bet kitiems valgiusiems labai patiko. Tik jau tas svoogunu tarkavimas. doh.gif Nebent priesui duoti toki darba. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2011 05 11, 16:00)
Pradejome lauko sezona. biggrin.gif Indiski vistienos kepsneliai super. thumbup.gif  Kiaulienos saslykai man ne itin, bet kitiems valgiusiems labai patiko. Tik jau tas svoogunu tarkavimas. doh.gif  Nebent priesui duoti toki darba. lotuliukas.gif

As svogunus sumetu i kombaina - ir greitai ir be asaru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2011 05 11, 21:52)
As svogunus sumetu i kombaina - ir greitai ir be asaru  thumbup.gif

Tai gerai, kai toks yra virtuveje, o kai reikia rankiniu budu.... doh.gif
Atsakyti
Pradejome lauko sezona. biggrin.gif Indiski vistienos kepsneliai super. thumbup.gif  Kiaulienos saslykai man ne itin, bet kitiems valgiusiems labai patiko. Tik jau tas svoogunu tarkavimas. doh.gif  Nebent priesui duoti toki darba. lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Man irgi jie nelabai schmoll.gif Tikrai daugiau nedarysiu, yra žymiai skanesnių marinavimo būdu. O kepsnelius aš pernai bandžiau thumbup.gif Tiesa, neturėjau tada visų prieskonių, jau šiemet būtinai pilnai pagal receptą darysiu. Pernai prisimenu mėsytė buvo labai labai švelni, niam niam smile.gif
Atsakyti
Merginos, kurios kepet varskinius vaflius, ar jums nepritrauke ju prie keptuves?
Atsakyti
QUOTE(sabatini @ 2011 05 12, 07:53)
Merginos, kurios kepet varskinius vaflius, ar jums nepritrauke ju prie keptuves?

man nepritraukė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2011 05 11, 15:00)

Valgėm ir mes taip marinuotus, tai man -irgi nelabai.
Atsakyti
QUOTE(sabatini @ 2011 05 12, 07:53)

Ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 05 12, 10:03)
man nepritraukė g.gif

man pritrauke, tai galvojau gal nuo kefyro taip....
Atsakyti
Vakar kepiau "Danuko tortą". Nu pavyko tai labai wub.gif . Tik aš biskvitą kepiau iš pusės porcijos, o sirupo ir kremo pasidariau visą porciją. Biskvitą dalinau į 3 dalis. Sirupo aišku atliko, bet kremą sudėjau visą. Gavosi toks šlapias ir labai labai skanus smile.gif
Atsakyti

Va matot tie skoniai kokie skirtingi... mums šašlykas tai super niekaip kitaip ir nemarinuoju, tiesa aš svogūnu nemalu, tik supjaustau, nes dariau su maltais, man jie vėlėsi kažkaip, o supjausčius mums super ax.gif reiks išbandyti indiškus kepsnelius smile.gif
Atsakyti
Vakar kepiau is I knygos kiaulienos sonkauliukus, neraliai skanus thumbup.gif
Atsakyti