Pradejome lauko sezona. Indiski vistienos kepsneliai super. Kiaulienos saslykai man ne itin, bet kitiems valgiusiems labai patiko. Tik jau tas svoogunu tarkavimas. Nebent priesui duoti toki darba.
QUOTE(Ingada @ 2011 05 11, 16:00)
Pradejome lauko sezona. Indiski vistienos kepsneliai super. Kiaulienos saslykai man ne itin, bet kitiems valgiusiems labai patiko. Tik jau tas svoogunu tarkavimas. Nebent priesui duoti toki darba.
As svogunus sumetu i kombaina - ir greitai ir be asaru
QUOTE(DaivaVe @ 2011 05 11, 21:52)
As svogunus sumetu i kombaina - ir greitai ir be asaru
Tai gerai, kai toks yra virtuveje, o kai reikia rankiniu budu....
Man irgi jie nelabai Tikrai daugiau nedarysiu, yra žymiai skanesnių marinavimo būdu. O kepsnelius aš pernai bandžiau Tiesa, neturėjau tada visų prieskonių, jau šiemet būtinai pilnai pagal receptą darysiu. Pernai prisimenu mėsytė buvo labai labai švelni, niam niam
QUOTE(sabatini @ 2011 05 12, 07:53)
Merginos, kurios kepet varskinius vaflius, ar jums nepritrauke ju prie keptuves?
man nepritraukė
QUOTE(Ingada @ 2011 05 11, 15:00)
Valgėm ir mes taip marinuotus, tai man -irgi nelabai.
QUOTE(sabatini @ 2011 05 12, 07:53)
Merginos, kurios kepet varskinius vaflius, ar jums nepritrauke ju prie keptuves?
Ne
QUOTE(carnitaster @ 2011 05 12, 10:03)
man nepritraukė
man pritrauke, tai galvojau gal nuo kefyro taip....
Vakar kepiau "Danuko tortą". Nu pavyko tai labai . Tik aš biskvitą kepiau iš pusės porcijos, o sirupo ir kremo pasidariau visą porciją. Biskvitą dalinau į 3 dalis. Sirupo aišku atliko, bet kremą sudėjau visą. Gavosi toks šlapias ir labai labai skanus
Va matot tie skoniai kokie skirtingi... mums šašlykas tai super niekaip kitaip ir nemarinuoju, tiesa aš svogūnu nemalu, tik supjaustau, nes dariau su maltais, man jie vėlėsi kažkaip, o supjausčius mums super reiks išbandyti indiškus kepsnelius
Vakar kepiau is I knygos kiaulienos sonkauliukus, neraliai skanus