Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

Gal kas parduodate antra Beatos knyga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Voverushka @ 2011 05 02, 11:53)
Gal mergaites parduodate pirmaja Beatos knyga- "Beatos virtuve"?? Gali buti skaityta  4u.gif
Lauksiu pasiulymu i az

QUOTE(reims @ 2011 05 02, 12:59)
Gal kas parduodate antra Beatos knyga?  g.gif

Nuo rytoj maximose 30 proc. nuolaida knygoms. Galesite isigyti neskaitytas ir pigiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2011 05 02, 16:31)
Nuo rytoj maximose 30 proc. nuolaida knygoms. Galesite isigyti neskaitytas ir pigiau. biggrin.gif

na taip maciau kad akcija knygoms bus.
Atsakyti
siandien kepiau mielinius blynus, tai mums labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjjanka @ 2011 04 23, 16:45)
Ir kepiau karamelinį šokoladinį kavos tortą. ( 2 knyga ). Pirmas tortas mano, tad labai pergyvenu ar bus valgomas, na bet labai stengiausi smile.gif . Neturėjau 2 formų, tai biskvitus kepiau per du kartus. Ir, kadangi pirmą kart darau tortą, tai nežinojau kiek stipriai reikia sulaistyti tuos biskvitus, žodžiu laisčiau negailėdama, sunaudojau beveik visą tą sirupą, o jo išsiviriau manau truputi per daug. Ir nežinojau kokiu storumu tepti tą kremą. Na, bet viskas lyg ir pavyko, tortas suformuotas jau šaldytuve. Ryt pjausim, labai tikiuosi kad bus skanus.

Na, pamėginsiu ir aš kepti tą "Danuko tortą". Bet skaitant receptą kilo klausimas blush2.gif . Ten rašo, kad reikės 1 indelio karamelės. Kur man jos ieškoti??? Prie kondensuoto pieno ar kur???
Atsakyti
Kepiau garuose Mėsos kukuliukus vaikiškus su bulvėmis. Tikrai labai tinkantis vaikams ir greitai pagaminamas patiekalas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurikyte @ 2011 05 05, 18:30)
Na, pamėginsiu ir aš kepti tą "Danuko tortą". Bet skaitant receptą kilo klausimas  blush2.gif . Ten rašo, kad reikės 1 indelio karamelės. Kur man jos ieškoti??? Prie kondensuoto pieno ar kur???

Prie kondensuoto pieno, Rududu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2011 05 05, 19:00)

Taip ir galvojau smile.gif . Ačiū labai už greitą atsakymą 4u.gif
Atsakyti
siandien pabandziau kepti garuose mėsos kukuliukus vaikiškus su bulvėmis, tai visai skaniai gavosi.
Atsakyti
Kepiau šokoladinius sausainius (I knyga) kurie apie "taliją sukasi", tai super gavosi, visi sužavėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2011 05 05, 20:00)

dabar jau atsirado ir Rokiskio pieno karamelizuoto pieno.
Atsakyti
Jungiuosi ir aš prie Beatos gerbėjų,beje mano 10 metų sūnus irgi jos gerbėjas biggrin.gif
Parašysiu ką esu gaminusi ir kaip išėjo.Iš antros knygos ką tik iškepiau avižinius batonėlius,tiesa kepiau iš pusės normos.Pabandymui.Ryte ragausiu.
Iš pirmos knygos gaminau tiramisu.Skanu,bet kadangi nesu mėgėja šio skanėsto tai liaupsių nebus.
Vištų kepenėlių paštetą thumbup.gif labai skanu.
Tinginys su žemės riešutais sūdytais thumbup.gif
Piemenų pyragaslabai patiko.
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu.Skanu,bet kažko neturėjau(ai,imbiero)tai tikrojo skonio negaliu pasakyti blush2.gif
Atsakyti