Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

QUOTE(Meizė @ 2011 04 22, 09:43)
Susigundžiau biggrin.gif. O sakykit prie kurių švenčių ieškoti? ten tokia maišalynė su turiniu wacko.gif, bent jau man  doh.gif .

Prie Kalėdų, 60 psl. 4u.gif
Atsakyti
O gal bandėt keptą kepenėlių vyniotinį iš I knygos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2011 04 22, 10:46)
Prie Kalėdų, 60 psl.  4u.gif

Širdingai dėkoju 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2011 04 22, 10:27)
Aš irgi planuoju šį paštetą Velykų pusryčiams gaminti  smile.gif Tik mąstau ar dėti džiovintas spanguoles ar ne...  g.gif

Kadangi spanguolės įsimaišo pačioj pabaigoj, tai nedidelę dalį pašteto sumaišykit su spanguolėm, o likęs bus be spanguolių. Turėsit du paštetus ir skonį išbandysit.

Man skanu su spanguolėm. Išvis man visokie saldūs padažai, tepalai, džemai skanu su paštetais. Bet ir su agurkais ir pomidorais skanu - žodžiu, universalus dalykas smile.gif
Atsakyti
masciau, kad danuko torta reiktu isbandyti, bet galutinai darysiu tiramisu, nes neturiu kada kepti biskvitu, ir 2 skardu neturiu.

ir dar darysiu agurku kokteili:)
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 04 22, 10:27)
Kadangi spanguolės įsimaišo pačioj pabaigoj, tai nedidelę dalį pašteto sumaišykit su spanguolėm, o likęs bus be spanguolių. Turėsit du paštetus ir skonį išbandysit.

Man skanu su spanguolėm. Išvis man visokie saldūs padažai, tepalai, džemai skanu su paštetais. Bet ir su agurkais ir pomidorais skanu - žodžiu, universalus dalykas smile.gif

Super mintis dėl dviejų indelių pašteto thumbup.gif Labai ačiū už idėją, būtinai taip ir padarysiu 4u.gif
Šiaip aš irgi saldžių padažų prie mėsos mėgėja, bet va, šeimynai ne visada toks derinys patinka doh.gif
Atsakyti
Išbandėm šiandien humusą - nusipirkau ekologiškų avinžirnių ir tahini pastos. Visai įdomus užkandis, manau ypač tinkantis visokiuose vasaros piknikuose ir iškylose. Ypač skanu su morkomis.
Dar peržiūrėjau dešimtis receptų internete, bet visi jie daugiau mažiau panašūs.
Kadangi esu ragavusi tik atvežtinį pirktinį, tai anas visgi didesnį įspūdį paliko. Mano namudiniam kažko trūksta, bet niekaip nesuprantu ko, norisi daugiau skonio, bet nežinau, ko čia pridėt smile.gif

O šiaip nekaloringa ir labai sotu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 04 22, 19:40)
Išbandėm šiandien humusą - nusipirkau ekologiškų avinžirnių ir tahini pastos. Visai įdomus užkandis, manau ypač tinkantis visokiuose vasaros piknikuose ir iškylose. Ypač skanu su morkomis.
Dar peržiūrėjau dešimtis receptų internete, bet visi jie daugiau mažiau panašūs.
Kadangi esu ragavusi tik atvežtinį pirktinį, tai anas visgi didesnį įspūdį paliko. Mano namudiniam kažko trūksta, bet niekaip nesuprantu ko, norisi daugiau skonio, bet nežinau, ko čia pridėt smile.gif

O šiaip nekaloringa ir labai sotu smile.gif

Mes irgi kartais humusą pasidarom, dažniau vasarą. Gardu ir ant duonos tepti, ir su morkomis ar salieru smile.gif
Beje, šiandien aplankiau gal 5 parduotuves ir niekur neradau vištos kepenėlių doh.gif Bandysiu ieškoti rytoj, nes jau labai labai noriu tą paštetą pagaminti Velykoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorotti: 22 balandžio 2011 - 19:49
Tikiuosi, rytoj atsiras kepenėlių, nes aš irgi planuoju paštetą daryt. Ot bus gražu, kai nerasiu...
Paštetai - toks velykinis patiekalas, matyt daug kas gamina paštetus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 04 22, 19:55)
Tikiuosi, rytoj atsiras kepenėlių, nes aš irgi planuoju paštetą daryt. Ot bus gražu, kai nerasiu...
Paštetai - toks velykinis patiekalas, matyt daug kas gamina paštetus smile.gif

Aš irgi pagalvojau, kad visi šventėm ruošiasi.. doh.gif Na, reikia tikėtis, kad ryt atveš kepenėlių, nes būtų gaila, jei nepavyktų pašteto pasigaminti.
Praneškit, jei kur nors Vilniuje pamatysit pirkti kepenėlių 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorotti: 22 balandžio 2011 - 20:38
As vistienos neradau, pasidariau is kalakuto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 04 22, 20:38)
As vistienos neradau, pasidariau is kalakuto ax.gif

Aš ir kalakuto niekur neradau doh.gif Tikrai kažkokia paštetų gaminimo manija siaučia biggrin.gif
Atsakyti