Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

QUOTE(carnitaster @ 2011 04 20, 06:47)
Vakar kepiau vištienos juosteles iš pirmos knygos, tai man nepatiko, gavosi sausoka, kefyre laikiau visą dieną, dar ir aliejus apšlaksčiau kepdama, bet... schmoll.gif , daugiau tikrai nekepsiu. Kadangi dar liko, tai šiandien sakiau sudėsiu į puodą ir patroškinsiu viską, nes šildyti bus be šansų, visai nebeįkasiu doh.gif

Atšalusios jos išvis tampa nebevalgomos. Bet ką tik iškeptos visai skanios (čia vienas iš mano vaikų top'ų), man nesigavo sausos, bet aš gal daugiau tarkuoto sūrio dėjau... Skanu mirkant naminiam majoneze.

Man sausos ir neskanios kažkada gavosi labai panašiai kepamos žuvies juosteles.
Atsakyti
1 kiausinis, ir 3 saukstai krakmolo ismaisyk gerai ir tada pavoliok justeles, liks siek tiek dregmes.
Atsakyti
QUOTE(Tanika @ 2011 04 19, 21:20)
Tai kaip supratau, niekas dar nebandė varškės ir slyvų tortą gamint, jokių atsiliepimų nėra...


Kazkuri tikrai bande, buvo rasius sioje temoje, tiksliai nepamenu, bet neblogi atsiliepimai buvo. As ruosiuos ji daryt velykoms 4u.gif

QUOTE(pepilota @ 2011 04 19, 22:13)
O ka manot del sparneliu? Kiek laiko juos kepti ant kepsnines ir ar skanu kazin bus g.gif


Tikrai nieko blogo jiems nenutiks, kepk kaip bet koki maista kepsninej, pavartant, kol apskrus ir skanauk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 04 20, 05:47)
Vakar kepiau vištienos juosteles iš pirmos knygos, tai man nepatiko, gavosi sausoka, kefyre laikiau visą dieną, dar ir aliejus apšlaksčiau kepdama, bet... schmoll.gif , daugiau tikrai nekepsiu. Kadangi dar liko, tai šiandien sakiau sudėsiu į puodą ir patroškinsiu viską, nes šildyti bus be šansų, visai nebeįkasiu doh.gif

Jums sausos tikrai ne dėl šio recepto, arba perkepėt arba paukštiena netinkama.. Nes patikėkikt, darau tokius šaltam užkandžiui su jogurtiniu padažu. Pirma diengsta nuo stalo.
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2011 04 20, 10:39)
Jums sausos tikrai ne dėl šio recepto, arba perkepėt arba paukštiena netinkama.. Nes patikėkikt, darau tokius šaltam užkandžiui su jogurtiniu padažu. Pirma diengsta nuo stalo.

Man asmeniškai jos skanios šiltos, tik ištrauktos iš orkaitės. Atšalusios visai nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2011 04 19, 20:08)

Del sparneliu, tai pora kartu jau juos kepiau ir tikrai labai skanus! Tik si karta noreciau kepti ant kepsnines lauke. Ar kas esat taip dare? Kazin ar skanu butu g.gif


Mes kepėm juos kepsinėj, viskas gavosi neblogai, tik medus šiek tiek svilo ir dūmų nemažai buvo smile.gif Bet šiaip skonis tikrai geras smile.gif
Merginos, gal kuri esate dariusi Danuko tortą? Galvoju padaryt jį Velykom... Labai įdomios nuomonės ar patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 04 20, 08:09)
Atšalusios jos išvis tampa nebevalgomos. Bet ką tik iškeptos visai skanios (čia vienas iš mano vaikų top'ų), man nesigavo sausos, bet aš gal daugiau tarkuoto sūrio dėjau... Skanu mirkant naminiam majoneze.

Man sausos ir neskanios kažkada gavosi labai panašiai kepamos žuvies juosteles.

kaip keista, o žuvies juostelės man gavosi super, labai skanu ir sultinga, tai turbūt vištiena ne kokia, pirkau Cestoj, arba sūrio mažoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2011 04 20, 10:06)
Mes kepėm juos kepsinėj, viskas gavosi neblogai, tik medus šiek tiek svilo ir dūmų nemažai buvo smile.gif Bet šiaip skonis tikrai geras  smile.gif
Merginos, gal kuri esate dariusi Danuko tortą? Galvoju padaryt jį Velykom... Labai įdomios nuomonės ar patiko  ax.gif

jei apie šitą- http://www.beatosvir...-birthday-cake/ tai aš gaminau, gavosi tobulas mano skoniui tortas ax.gif
visi valgiusieji gyrė ir dar prašė mirksiukas.gif
tik man rodos gaminau pagal Ulės koreguotą receptą mirksiukas.gif
http://skanusgyvenim...tos-tortas.html
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 04 20, 06:47)
Vakar kepiau vištienos juosteles iš pirmos knygos, tai man nepatiko, gavosi sausoka, kefyre laikiau visą dieną, dar ir aliejus apšlaksčiau kepdama, bet... schmoll.gif , daugiau tikrai nekepsiu. Kadangi dar liko, tai šiandien sakiau sudėsiu į puodą ir patroškinsiu viską, nes šildyti bus be šansų, visai nebeįkasiu doh.gif

Vistienos krutinele kepti reikia kuo trumpiau, tada gausis sultinga. Jei per ilgai, gaunasi sausa ir sprangi g.gif
Atsakyti
Vija, labai aciu uz receptus. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2011 04 20, 12:08)
jei apie šitą- http://www.beatosvir...-birthday-cake/  tai aš gaminau, gavosi tobulas mano skoniui tortas  ax.gif
visi valgiusieji gyrė ir dar prašė  mirksiukas.gif
tik man rodos gaminau pagal Ulės koreguotą receptą  mirksiukas.gif
http://skanusgyvenim...tos-tortas.html


Aha, šitas tortas smile.gif Skaniai atrodo, bandysiu kepti Velykoms. Tik nelabai aš patyrusi tortų kepėja, tai baisu, kad gali nesigauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 04 20, 14:25)
Vistienos krutinele kepti reikia kuo trumpiau, tada gausis sultinga. Jei per ilgai, gaunasi sausa ir sprangi g.gif

jaučiu perkepiau doh.gif , vis laukiau, kol apskrus, kol galiausiai išdžiuvo g.gif
Atsakyti