Klausykit, rašiau į Argital temą, arsakiau į
micefee, o po to pagalvojau, kad ten vargiai kas skaito
Naudoju
Argital varnalėšų kremą, lyg ir viskas gerai buvo, valosi inkštirai, bet pradėjo dažniau nei iprastai atsirasti vidutinio dydžio ir mažų giluminių vandeningų spuogų. Maniau,kad dėl maisto, pakeičiau racioną beveik be pieno ir miltų... Ir vis tiek šiandien visas veidas išsproginėjo. O pas micefee rods irgi tokių atsiranda.
Tai ar čia gali būti dėl kremo? Prieš tai kiek esu kitų rušių argitalio naudojus, neiko panašaus nebuvo. Tik kaip visada bėrė prieš mmm bet po jų viskas liaudavosi ir naujų nekildavo.
Dabar mastau gal išvis pakeist kremą ir vėl panaudot kokią pvz
Weledą, nes patiko man tas losjonas (lengvesnis kremas), pvz irisų... Nors rodos ir nuo kitų argitalio kremų tu vandeningų spuogų nebuvo. Tai va nežinau ar čia nuo kremo tie spuogai, ar su hormonais kas daros...
As naudoju Argitalio varnalesu krema, spuogiuku atsiranda, bet tiek kiek ir anksciau ne daugiau ir ne maziau, tai kazkaip nesusieju su juo. Kazkaip man spuogai vis tiek visada vidiniu problemu rodiklis: skrandis tai zarnynas tai hormonai ir n kitu priezasciu.
Galima padaryti pertrauka kremo naudojime, nieko daugiau nekeiciant ir bus matyti