QUOTE(apčy @ 2011 05 11, 15:46)
Bandė mano sesuo ir draugas, nes gavo Kalėdoms iš manęs dovanų skonis jaučiasi toks krienų, išvalo dantis, bet nei vieno naudojusio neįtikino tas 'šepetėlis'. Abiejų 'šepetėlių' likimai vienodi - guli numestos lazdelės po kelių naudojimų.
Gal kas esat bandę Lavera arba Aubrey Organics apsauginius kremus nuo saulės?
Lavera kuris geresnis - kremas ar purškaliukas?
QUOTE(micefee @ 2011 05 11, 17:22)
Purškiamas lengviau tepti, geriau susigeria. Kremas, man asmeniškai, per riebus, ilgai geriasi
Papildyta:
QUOTE(bituteba @ 2011 05 11, 14:24)
atseit sitas lengvai tepasi, isigeria, nepalieka riebalo. parasysiu, kaip naudojasi
Sante kremai nuo saulės tikrai neblogai susigeria. riebalą šiokį tokį palieka, bet nereik ilgai trint ir skirstyt.
Papildyta:
QUOTE(wgs @ 2011 05 09, 22:17)
Sveiki,
Iš anksto atsiprašau, jei ne toje temoje klausiu, bet norėčiau dėl ekologiškos Margaritos linijos paklausti: mačiau vakar Maximoje naujas šios linijos priemones (kurių, beje, kažkodėl nėra BIOKo puslapyje), sudomino veido prausiklis - sudėtis kaip ir nebloga, bet pats paskutinis elementas EDTA. Mane suglumino, o kokia Jūsų nuomonė - ar nusispjauti ir pirkti ar tiek to?
Iš anksto atsiprašau, jei ne toje temoje klausiu, bet norėčiau dėl ekologiškos Margaritos linijos paklausti: mačiau vakar Maximoje naujas šios linijos priemones (kurių, beje, kažkodėl nėra BIOKo puslapyje), sudomino veido prausiklis - sudėtis kaip ir nebloga, bet pats paskutinis elementas EDTA. Mane suglumino, o kokia Jūsų nuomonė - ar nusispjauti ir pirkti ar tiek to?
Nusispjauti ir nepirkti yra daug geresnių priemonių dėl kurių net nereiks sukti galvos 'verta ar neverta'
O tada kuris geriau - Sante ar Lavera?
QUOTE(micefee @ 2011 05 11, 17:41)
O tada kuris geriau - Sante ar Lavera?
Jei reiktų rinktis tarp Sante ir Laveros tepamų kremų, tai turbūt imčiau Sante, bet Laveros purškiamas nugali juos abu
QUOTE(micefee @ 2011 05 11, 17:22)
Gal kas esat bandę Lavera arba Aubrey Organics apsauginius kremus nuo saulės?
As AO turiu su nedideliu SPF, pernai vasara naudojau tai patiko.
Merginos, kur rasti pirkti varnalesu saknu milteliu Vilniuje?
Labas mergiukai,
sorriukas, prisipažįstu temučių 82 (su šita 83) neperskaičiau, pradėjau rakinėti produktus, klausimas, gal kuri naudojat Phyto šampūnus, esu supažindinta, kad jie natūralūs, na ir sudėtis ko gero 80 proc. botaninės kilmės, Phytopolleine visiškai natūralus ... gal kuri bandėt? Nes man asmeniškai nuo slinkimo priemonė : (kadangi baigiu nuplikt o ant savęs beleko nesitepu, iš esmės l.mažai kosmetikos naudoju :/ )
sorriukas, prisipažįstu temučių 82 (su šita 83) neperskaičiau, pradėjau rakinėti produktus, klausimas, gal kuri naudojat Phyto šampūnus, esu supažindinta, kad jie natūralūs, na ir sudėtis ko gero 80 proc. botaninės kilmės, Phytopolleine visiškai natūralus ... gal kuri bandėt? Nes man asmeniškai nuo slinkimo priemonė : (kadangi baigiu nuplikt o ant savęs beleko nesitepu, iš esmės l.mažai kosmetikos naudoju :/ )
QUOTE(borooze @ 2011 05 11, 23:12)
Labas mergiukai,
sorriukas, prisipažįstu temučių 82 (su šita 83) neperskaičiau, pradėjau rakinėti produktus, klausimas, gal kuri naudojat Phyto šampūnus, esu supažindinta, kad jie natūralūs, na ir sudėtis ko gero 80 proc. botaninės kilmės, Phytopolleine visiškai natūralus ...
sorriukas, prisipažįstu temučių 82 (su šita 83) neperskaičiau, pradėjau rakinėti produktus, klausimas, gal kuri naudojat Phyto šampūnus, esu supažindinta, kad jie natūralūs, na ir sudėtis ko gero 80 proc. botaninės kilmės, Phytopolleine visiškai natūralus ...
Deja sudėtys šių produktų toli gražu ne "tobulos"...
QUOTE(ernesin @ 2011 05 11, 23:25)
Deja sudėtys šių produktų toli gražu ne "tobulos"...
tobulu nera sakytu Na bet del Polleinu esu tikra, nes nei vieno chemikalo, del Phytocane (sampunas) aisku yra cheminiu junginiu bet mane imponavoo putoklio kilme... - palmiu ekstraktas...
Priminkit is kur dar Laureat Sulfatas gaunamas be Palmiu ?
Tai mes visos naudojam natūralią kosmetiką ir ji neturi nei vieno netinkamo ingrediento.
Super del to ir atejau nosi ikist, bijau pasilikt
Del tobulumo turejau omeny kiekvieno zmogaus ir kiekvieno brando ypatybes
Del tobulumo turejau omeny kiekvieno zmogaus ir kiekvieno brando ypatybes