QUOTE(srauni_upe @ 2011 04 30, 19:10)
Šiandien nusipirkau Annemarie Borlind skystą pudrą
Jau apsitepliojau. sunku normaliai dar įvertint, nes iš nekantrumo nusivaliau cheminę ir užsidėjau šitą
O tarkim Hauschką esu naudojus baisiai seniai, gal prieš du - tris metus. Tai sunku lygint su ja. O neseniai mano gyvenimo kely buvo benekosas ir lakshmi, kurias abi perparaviau
Taigi apie pudrą:Yra net penki atspalviai, tad prisitaikyti sau nebuvo sunku. Pirkau Honey (ji šviesesnė nei benekos honey, šiek tiek šviesesnė ir už Hauschkos nr.1)
Dengiasi gana gerai, bet reik atidumo, nes turi savybę užstingti betepant. Bet su benecoso nesitepimu nesulyginsi. Nepamenu kaip skirstosi Hauschka.
Maskavimas. Sakyčiau kaip natūraliai pudrai - vidutinis. Tikėjaus kad bus blogiau. AIšku mano raudoni nukrapštyti spuogai šviečia raudonai ir toliau. Tam reik maskuoklio arba nekrapštyt spuogų. Pastarasis variantas aiškiu išeitų ekonomiškai naudingiau.
Maskuoklio nepirkau, nes pagailėjau pinigų... Laikai tokie
Dozatorius - yahoo
Reziume - jaučiuosi visai patenkinta, kaip atrodau
Dar čiupinėjau annemarie... šešėsius. Pasirodė tokie švelnūs. Matos kokybiški. Bet irgi nepirkau dė tos priežasties kaip ir maskuoklio. Nors tokai graži vioetinė buvo ...
as turiu kompaktine, tai man netgi labai
labai graziai padengia oda. tik kai as pirkau, sake turi tik du atspalvius ir man isiule tamsesni, buvo vasaros galas, tai tiko. o ziema jis per tamsus
bet vistiek naudoju skruostams, veido modeliavimui
galvojau pirkti skysta sviesesne, bet vat sakot tas nesitepimas