QUOTE(Maserati. @ 2011 04 28, 12:30)
Ne pirstu kabinamos,tai greit nesuges
O siaip tai juk visad gali bronzos ant virsaus patepti.
Aš va vis akis ganau į Dr. Hauschkos presuotą bronzatą, bet aš bronzato niekad nenaudojus, tik keliskart pabandžiau skystą Hauschkos, nepatiko jis man
Galvoju gal į makiažą užsirašyti Biotekoje? Išbandyčiau ir presuotą tada ant veido
Buvot gal kuri nors?
QUOTE(shemsa @ 2011 04 28, 12:33)
as tai imciau 00, taigi bet kada galima bronzanta panaudot jai bus per sviesi, o va jai per tamsi tai jau ne kazin ka galima padaryt
Papildyta:
mergickos jus man patarkit, turbut is naturaliu tusu geriausias dr.hauschka laikymosi prasme ir dazymo, ryskumo prasme ?
QUOTE(micefee @ 2011 04 28, 15:18)
Man Hauschka 00 atspalvis kol kas irgi idealiai tinka. Bet va nežinau, kaip bus vasarą kai įdegsiu... Tai pradžiai pilnos pakuotės nepirkau, paprašiau parsiųsti mėginukų 00, 01 ir 02 spalvas. Žiemai 00 būtų idealus, o vasarai teks atsirinkti. Beje, mano oda rieboka, tai ant viršaus papudruoju biria pudra.
Jaučiu 00 ir imsiu, nes vakar grįžau vakare namo, pudra atrodė tobulai - nors tepiau 7h ryto, namo grįžau tik 22h, tai puikiausiai išsilaikė visą dieną, nereikėjo nei taisymų kažkokių, nei nieko. Spalva absoliučiai tobula - net nesimato, kad kažkas tepta, kaklo net nepudravau, nes spalva vienoda buvo veido ir kaklo. Buvau visu 100proc patenkinta jos efektu.
Shemsa, man klasikinis Hauschkos išsilaiko puikiausiai 8-12val neapibyrėjęs. Dažo gerai, bet jei nori riebesnio vaizdo, netiks, nes dažo gana natūraliai. Nors mano šepetukas kai sulūžo ir įkišau nuo kažkokio seno tušo, tai žymiai gražiau blakstienos atrodo - su Hauchkos šepetuku man toks vaizdas nesigaudavo.
Kadangi man dabar reikia pudros, bandau visas iš eilės, šiandien dažiausi Sante 2numeriuku. Atrodo tamsokas, tačiau ant veido išsiskirsto. Ryte tepiau tepiau ją ant veido, žiūriu nei velnio nesimato nieko, net spalvos nesulygino, mečiau ir nuėjau kavos gerti, paskui pasižiūrėjau į veidrodį, žiūriu viskas sulyginta
Vadinasi jos efektas pasimato ne iš karto, o kiek palaukus. Tepasi lengvai ir labai greitai geriasi, tokia labiau ne kaip pudra, o kaip paprastas kremukas - Hauschka tokia "pudriškesnė" manau, riebesnė ir geriau sulygino man vakar spalvą...
www.kinokadras.ltGeras kinas, įdomūs faktai, kino aprašai ir pasiūlymai ką žiūrėti kai norisi kažko ypatingo