Įkraunama...
Įkraunama...

Namo Aplinka 61

QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2011 04 06, 12:10)
miskantas centre, aplink eziuoles, gludai, violetiniai liatriai, šilokas (sedum spectabile), gvaizde (armeria maritima) - tie mazi kupstukai. Ivairoves nedejau, kaip tik stengiausi kas kazkoki tarpa atkartoti augalus, tada bus siokia tokia "tvarka" smile.gif

atsiprašau, kad kišuosi ne į savo daržą, bet gal ir trikampio savininkei bus įdomu. Ar negalėtum įmesti varianto be kampinių tujų, be miskanto ir su gėlynu iki pat trinkelių ax.gif Tiesiog kad žmogus pamatytų alternatyvą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 06 balandžio 2011 - 14:34
Visos čia į mano daržą galit drąsiai kištis biggrin.gif
aš kažkaip linkstu ties tokiu variantu- pirksiu ko gero du kadagius kūginius , jiems į kompaniją perkelsiu tują , ir šiek tiek gėlyčių aplink visžalius..galvoju apie vilkdalgius, vienadienes tarp kadagių ir tujos ūgio skirtumui sumažint ir kažka žemesnio..na pradžiai tokie pamąstymai.. nes maniškis toks linkęs i kraštutinumus- arba vien visžaliai arba bijūnų jam prisdodink doh.gif
Kažkaip reik rast abiem priimtina variantą ..
apzeldintoja diplomante- jei Jums nesunku gal galėtumėt taip panašiai augaliukus 'susodint'

p.s.ta veja gal dabar taip nesižiūri, vasara kai sužaliuoja žolė , man atrodo gražu būtų tokia nedidelė kompozicija ant vejos..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 06 balandžio 2011 - 15:03
QUOTE(ingapoc @ 2011 04 06, 12:40)
nes maniškis toks linkęs i kraštutinumus- arba vien visžaliai arba bijūnų jam prisdodink  doh.gif
Kažkaip reik rast abiem priimtina variantą ..

Iš tiesų kompromisas galėtų būti tik visžaliai augalai (be žydinčių gėlių) ir pievelė... Prie įvažiavimo gražiai atrodytų, elegantiškai... biggrin.gif Pavyzdžių galima būtų paieškoti temoje "sodai. atgaiva akims". Man visai nieko būtų šliaužiantys + kiek aukštesni žali ir geltoni visžaliai, arba variantai su pilkais visžaliais ax.gif Galima būtų ir aukščiais pažaisti (bet koloninį sodinti ne daugiau kaip 1 vnt.) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 06 balandžio 2011 - 15:10
QUOTE(kasiopeja @ 2011 04 06, 12:57)
Mano visiškai subjektyvia nuomone, pernelyg didelis aukščių kontastas. Tas tujas iš viso mesčiau lauk, nereikia toje vietoje aukštų augalų, ypač trijuose skirtinguose kampuose. Nesubalansuotas vaizdas  schmoll.gif
Žinau, kad kritikuoti lengviausia, todėl prašau smarkiai nepykti blush2.gif

Ir man taip atrodo. Ir dar mano galva augalai turetu zemeti is centro i kampus, o siuo atveju zemeja nuo tuju i centra.
Atsakyti
apzeldontoja diplomante , matau pagavo ikvepimas biggrin.gif Nors savo idejas jau paraset cia, bet gal turit noro taip augaliuku "prisodinti" ir mano darzelyje, kad vizualiai matyciau blush2.gif 4u.gif Foto 3psl.
Atsakyti
Arba dabar žiūriu dar gražu visžaliai su kokiu žydinčiu krūmu
user posted image

oi, merginos kiek variantų visokių rolleyes.gif
Atsakyti
As apie tujas nelabai nusimanau, bet ar nebus taip, kad kiekviena karta norint persodint, paretint gelyna, nes augalai juk pleciasi, bus draskomos tuju saknys?
Atsakyti
Vida777 labai grazios pirmos dvi foto. Ar jus tas gelytes "susodinat" su Photoshopu?
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 04 06, 13:17)
Arba dabar žiūriu dar gražu visžaliai su kokiu žydinčiu krūmu

gražu smile.gif ir dar su viksvom gražu smile.gif
Sveikinu įpuolus į "barščius" (kai viskas gražu ir visko be galo norisi) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2011 04 06, 16:32)
gražu smile.gif  ir dar su viksvom gražu smile.gif
Sveikinu įpuolus į "barščius" (kai viskas gražu ir visko be galo norisi) lotuliukas.gif

Tikrai kad biggrin.gif
šnd laisvą dieną turejau ,tai taip nieko ir nenuveikiau, visą dieną po internetą augalų paieškose praleidau doh.gif
o kas čia kažin per krūmas tas geltonas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 06 balandžio 2011 - 15:42
QUOTE(ingapoc @ 2011 04 06, 13:37)
Tikrai kad  biggrin.gif
šnd laisvą dieną turejau ,tai taip nieko ir nenuveikiau, visą dieną po internetą augalų paieškose praleidau  doh.gif
o kas čia kažin per krūmas tas geltonas?

sidabrakrūmis 4u.gif Būna skirtingų spalvų ir skirtingų aukščių
Atsakyti
Čia šitas turimas omeny ar ne ?

Krūminė sidabražolė (Potentilla fruticosa)
Tankus, 1m aukščio ir kiek platesnis krūmas.
Žiedai geltoni arba gelsvai balti.
Žydi birželį ir negausiai ištisą vasarą.

Atsakyti