Įkraunama...
Įkraunama...

Namo Aplinka 61

Mergaites, gal kas apie kadagi man patars?- balandzio pradzioje pasisodinom Gold Cone, na dziuna jo sakeliu virsunes , trupa ,nzn jau ka galvot unsure.gif , neprigijo jis ar po ziemos ir pasodinimo taip buna?
Perbrauki ranka per sona tai taip ir pribyra aplink ..
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 05 10, 13:49)
Mergaites, gal kas apie kadagi man patars?- balandzio pradzioje pasisodinom Gold Cone, na dziuna jo sakeliu virsunes , trupa ,nzn jau ka galvot  unsure.gif , neprigijo jis ar po ziemos ir pasodinimo taip buna?
Perbrauki ranka per sona tai taip ir pribyra aplink ..

kaip sekesi tresti?
Papildyta:
klausimas dar :

maniske Tuja Danica irgi geltonuot pradejo... kokiom trasom jaja tresti g.gif
Atsakyti
Tai vat kad ziuriu nereaguoja jis nei i tresima nei i laistyma.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 05 10, 15:10)
Tai vat kad ziuriu nereaguoja jis nei i tresima nei i laistyma.. unsure.gif

ko gero nudegė nuo pavasarinės saulės , o tręšti pirmus metus po pasodinimo tai nerekomenduojama g.gif

Papildyta:
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 05 10, 15:05)
kaip sekesi tresti?
Papildyta:
klausimas dar :

maniske Tuja Danica irgi geltonuot pradejo... kokiom trasom jaja tresti  g.gif

tujos mėgsta drėgmę ,tai gal dėlto gelsta ,o šiaip galima patręšti azoto turinčiomis trąšomis
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2011 05 10, 15:24)
ko gero nudegė nuo pavasarinės saulės , o tręšti pirmus metus po pasodinimo tai nerekomenduojama  g.gif

Papildyta:
tujos mėgsta drėgmę ,tai gal dėlto gelsta ,o šiaip galima patręšti azoto turinčiomis trąšomis

laistau ja kas antra trecia diena, matyt dazniau reik....

dekui uz patarima 4u.gif ale pas man ji irgi pirmus metus tik auga unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~lullaby~: 10 gegužės 2011 - 15:11
pas mane danica auga daliniam pavėsyje ,tai jai ten rojus, tiesa gal koks kurmis praėjo palei šaknis ,tai irgi gali būti geltonavimo priežastis ,aš taip savo geltonspyglę daniella vos per jį nepražudžiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2011 05 10, 15:24)
ko gero nudegė nuo pavasarinės saulės

Pas mus tas kadagys praktiskai visa diena ant saules..
tai kaip dabar bus-patrupes ir nustos? Bet kad jis visai nepaaugs, nes visi galiukai su naujais spygliukais trupa unsure.gif
Ir dar galvoju-kaip atskirt, ar jis neprigijo ar del saules sauseja?
p.s.bet kitas kadagys ( gulsciasis ) irgi ten pat siemet pasodintas, jauciasi puikiai..
Atsakyti
na, tokia bėda ne tik naujus ,bet ir senai sodintus spygliuočius nukankina verysad.gif
visi geltonspygliai yra opesni ....
Atsakyti
Aaa, tai cia su geltonspygliais taip buna?
ieskojau info internete, bet nieko apie ta dziuvima toki neradau, tai ir nzn ka dabar daryt..ar nieko cia jau as nepadarysiu?
Atsakyti
merginos gal pasakytumėt kaip vadinasi tie geltoni augaliukai ir ta ilgais lapais ,o tie pažemiui tai šliaužiantys kadagiai gal? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *BoRuŽėLė*: 10 gegužės 2011 - 19:56
QUOTE(*BoRuŽėLė* @ 2011 05 10, 19:51)
merginos gal pasakytumėt kaip vadinasi tie geltoni augaliukai  ir ta ilgais lapais ,o tie pažemiui tai šliaužiantys kadagiai gal? 4u.gif

tie geltoni gal raugerškis?o ta ilgais viksva ?
Atsakyti
Geltoni medeliai Forzicijos mirksiukas.gif
Atsakyti