QUOTE(kasiopeja @ 2011 05 05, 08:21)
Dabar suprantu, kodėl atsirado
atskira tema "klasikiniai sodai"
Už tokius vaizdus net ir pirmakursiui studentui dėstytojai turbūt pirštus nukapotų
tai stai, o tu dar abejojai, ar reikia kitos temos
.
QUOTE(Donyy @ 2011 05 05, 11:46)
1. o
spalvotas gruntas nera blogai kaip cia rasote
2. juk
visur uzsienyje tai daroma,
3.
jis kaip tik labai gerai nes palaiko dregme zemeje, kad augalai neisdziutu, ziema palaiko sinuma kad nesusaltu, jokiu pleveliu dengti po apacia nereikia
juk tas gruntas naturalus pusu drozles jos ir kaip trasos augalams, pries tai gerai apruosus zeme jokios zoles neaugs... tiesiog daugiau pasidomekite apie ji... jis super dalykas...
4. cia pasiskaitykite apie ji.....
http://www.ekopark.l...ge=group&id=156
1., 3. rodote ir omenyje turite spalvota mulcia, o komentuojate vistik naturalu !
2. netiesa!
4. niekada nesivadovaukite reklama, jei veliau nenorite atrodyti auka (tai buna labai akivaizdu).
QUOTE(Gute444 @ 2011 05 05, 12:52)
Na nemanau, kad jus nori kazkas tycia uzsipulti. Kazkuri forumiete yra pasakiusi auksine minti: 'Man grazu' yra negincijamas argumentas. Jums tai grazu, kitoms negrazu, jums niekas neleipia susirinkti spalvotu drozliu is gelyno. O galbut po keletos metu jums ir paciai atsibos tos rekiancios spalvos ir jau apie kitus dalykus sakysite 'man grazu'. Cia forumas, visi isreiskia savo nuomone, priimkime ta nuomone netgi jeigu tai yra kritika, argumentuota kritika.
o man labiausiai patiko kazkurios forumietes paatviravimas: kol perskaiciau visas "Namo aplinka" temas, is esmes pasikeite ir skonis, ir norai, ir poziuris i daugeli dalyku.
Pagarba zmonems, kurie turi ne vien tik bandos, bet ir individualumo jausma.