QUOTE(polfast @ 2011 05 05, 13:15)
Joks jis ten naturalus - tiek visokios chemijos pripompuotas, kad neputu - trasa jis tikrai netaps
O del "visur uzsienyje darymo", tai cia gal Lenkijoj ir Rusijoj kokioj... Neteko matyt nei Anglijos, nei Prancuzijos, nei Italijos parkuose tokio "grozio"
Na bet skonis toks dalykas del kurio nepasigincysi.
QUOTE(kasiopeja @ 2011 05 05, 13:22)
Kalbame ne bendrai apie medžio drožles, bet apie spalvotą jų versiją. Gal manote, kad tokias ryškias spalvas gamintojai išgauna dažais "be jokių E"?
Tiesa dėl grožio į ginčus nesivelsiu. Nepriklausau kategorijai žmonių, kuriems daiktas atrodo gražus vien dėl to, kad užsieniečiai jį naudoja, ir nesipuošiu plastikiniais karoliais (nebent juos mažiukė darželyje būtų suvėrusi). Jūsų sklypo tvarkymas yra Jūsų valia. Tik norėtųsi, kad tokio tipo aplinkos "gražinimas" netaptų masine kultūra.
Kol rašiau, Polfast mane aplenkė
Įtariu, kad tuoj būsim pasiųstos knygų pasiskaityti
Va būtent aš prieš tą spalvotą mulčą prieš ir buvau, nes kaip vaikų spalvinimo knygelė atrodo.
Natūraliam be dažų ir chemijos mulčiui aš pritariu. Jis tinka daug kur. Tai va čia klausimas kur ta nauda su chemija? O grožį galima ir augalais išgauti, o ne vien tik puse gėlyno, užpilti visokių splavų pjuvenom, kurios yra trumpalaikės. Ir mulčiuoti jau be chemijos natūraliom pjuvenom, jei nori, kad laikytūsi drėgmė, ir žolė neaugtų.
Grožį kiekvienas supranta savaip, taip kaip ir su kulinarija, vienam labai skanu, kitam ne.