Įkraunama...
Įkraunama...

Namo Aplinka 61

QUOTE(uolma @ 2011 05 05, 09:37)
drinks_cheers.gif
Mums per paskaitas visada atkcentavo dėstytoja, kad spalvoto mulčo daug naudoja tie kas nesugeba parinkti augalų,  ir, kad tai neprofesionalu. Ir projektuojant draudė naudoti splvotą mulčią tokiais kiekiais.

Tai prašom apšviesti ir mus , įkelkit kokių pvz. vistik jų turite jei tą studijuojate , pasišaipyti visi moka , o patarti tai niekas neskuba 4u.gif
Laukiam visokios pagalbos savo sodams bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2011 05 05, 09:39)
Bet kaip idomiai su tais kankoreziais prigalvota  bigsmile.gif
Gal kas turi prie savo namu su jais ka prigalvoje? Butu idomu pamatyt  ax.gif

radau vieną foto

user posted image

Dar apie kankorėžius radau
"Шишки ещё использовала как дренаж под растения, они перепревают и получается хорошая земля, а раскислить почву можно мелом, доломитовой мукой и кальцевой селитрой."
Atsakyti
QUOTE(perla30* @ 2011 05 05, 09:46)
Tai prašom apšviesti ir mus , įkelkit kokių pvz. vistik jų turite jei tą studijuojate , pasišaipyti visi moka , o patarti tai niekas neskuba  4u.gif
Laukiam visokios pagalbos savo sodams  bigsmile.gif

Nesišaipo tikrai niekas. Nelabai ką galiu parodyti, nes pas save dar nelabai kur turiu reikštis, kaip sako batsiuvys basas biggrin.gif O mano pvz. ant popieriaus, ir be klientų leidimo negaliu tai viešinti.

Mulčias gerai, bet nereikia persistengti su spalvotu mulču, aš jį turėjau omenyje, kaip toje foto yra. Ir kitas dalykas tas pjuvenas reiks dažnai papildyti, nes jos supus, išbluks spalva ir kaina jų yra tikrai ne maža.
Atsakyti
QUOTE(Bagi @ 2011 05 05, 11:17)
radau vieną foto

user posted image

Tai ka, dabar reiks eit i miska rinkt kankorezius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2011 05 05, 07:33)
Tai ka, dabar reiks eit i miska rinkt kankorezius  doh.gif

rinkdami kankorėžius turėkite omenyje, kad išsiskleidę kankorėžiai užima daugiau vietos nei susiskleidę. Todėl mulčiuojant kankorėžiais reikalingas storesnis sluoksnis. Kiek konkrečiai jo reikės, pamatysite darganotu oru kankorėžiams susiskleidus 4u.gif

Iš tiesų šitas mulčiavimo būdas man patinka, nes yra "gyvas" wub.gif
Atsakyti
Labai grazu kankoreziai,tik gal ne visiems augaliukams patinka g.gif Ar tiktu toks mulcas rozems? Ir dar noriu paklausti,kokios gelytes draugauja su spygliuociais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teruke: 05 gegužės 2011 - 09:50
Mergytes pasakykit kuom geriau mulciuoti daugiameciu geliu gelyna, nu, kad maziau ravet reiktu biggrin.gif ... Yra ivairiausiu tu mulcu, bet ar nesurugstins jie zemes????
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2011 05 05, 10:32)
Mulčias gerai, bet nereikia persistengti su spalvotu mulču

o kaip su nespalvotom pušų žievėm smulkintom? kiek ir kur galima/tikslinga naudoti, ar nespalvoto irgi vengti?

QUOTE(Teruke @ 2011 05 05, 10:46)
Labai grazu kankoreziai,tik gal ne visiems augaliukams patinka g.gif Ar tiktu toks mulcas rozems?

forume rojaussodai skaičiau mulčiuoja rožynus su kankorėžiais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bagi: 05 gegužės 2011 - 10:14
NE SPALVOTAS MULČIAS YRA NATŪRALUS VAIZDAS O NE DIRBTINAS. MULČO REIKIA PILTI APIE 5 CM. PO ŽIEVE GALIMA KLOTI JUODĄ AGRO PLĖVELĘ, MAŽIAU ŽOLĖS AUGS IŠ PO MULČO.
Atsakyti
QUOTE(perla30* @ 2011 05 05, 08:44)
Waw , nu tikrai kad Waw  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif
Laaabai gražiai , šauniai padirbėjote, ehhh man tai dar žemėje kiaulpienių laukas žaliuoja  verysad.gif
Per kiek laiko tai įgyvendinote, savo kruopščiu darbu.

tos nuotraukos ne mano sodybos doh.gif as pagal jas igyvendinau savo svajones wub.gif viska pasidariau per savaite, susipirkau susiveziau ir ispuosiau... o spalvotas gruntas nera blogai kaip cia rasote schmoll.gif juk visur uzsienyje tai daroma, jis kaip tik labai gerai nes palaiko dregme zemeje, kad augalai neisdziutu, ziema palaiko sinuma kad nesusaltu, jokiu pleveliu dengti po apacia nereikia schmoll.gif juk tas gruntas naturalus pusu drozles jos ir kaip trasos augalams, pries tai gerai apruosus zeme jokios zoles neaugs... tiesiog daugiau pasidomekite apie ji... jis super dalykas... thumbup.gif

as va toki senukuose pirkau.. jis tikrai nebrangus 70 L maisas 34 lt..
cia pasiskaitykite apie ji.....
http://www.ekopark.l...ge=group&id=156
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donyy: 05 gegužės 2011 - 11:51
QUOTE(Donyy @ 2011 05 05, 12:46)
tos nuotraukos ne mano sodybos  doh.gif as pagal jas igyvendinau savo svajones  wub.gif viska pasidariau per savaite, susipirkau susiveziau ir ispuosiau... o spalvotas gruntas nera blogai kaip cia rasote  schmoll.gif juk visur uzsienyje tai daroma, jis kaip tik labai gerai nes palaiko dregme zemeje, kad augalai neisdziutu, ziema palaiko sinuma kad nesusaltu, jokiu pleveliu dengti po apacia nereikia  schmoll.gif juk tas gruntas naturalus pusu drozles jos ir kaip trasos augalams, pries tai gerai apruosus zeme jokios zoles neaugs... tiesiog daugiau pasidomekite apie ji... jis super dalykas... thumbup.gif

O as treti metai 'kuiciuosi' mazdaug 18 m2 plotelyje ir vis dar neisgaunu norimo vaizdo g.gif O tereikia apipavidalinti tris akmenukus verysad.gif turbut neturiu nei talento, nei vaizduotes. Gerai, kad bent zinau kas man negrazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2011 05 05, 12:55)
O as treti metai 'kuiciuosi' mazdaug 18 m2 plotelyje ir vis dar neisgaunu norimo vaizdo g.gif O tereikia apipavidalinti tris akmenukus verysad.gif turbut neturiu nei talento, nei vaizduotes. Gerai, kad bent zinau kas man negrazu smile.gif

oi ne as tai noro ir fantaziju turiu daug lotuliukas.gif tik mane vyras pristabdo doh.gif ir dar daug kas didelius pinigelius kainuoja blush2.gif tai norisi kad butu ir grazu ir nebrangu...
Atsakyti