Įkraunama...
Įkraunama...

Namo Aplinka 61

QUOTE(ingapoc @ 2011 05 02, 10:25)
As tada gal irgi bandysiu patrest, gal atsigaus.. unsure.gif
o jus prasiskiedet pagal norma ir nupursket? Nes as trasas skystas parduotuvej ziurinejau, tai nieko nerase apie purskima..

aha, skiedziau pagal norma. ant buteliuko buvo parodyta arba pilti i grunta arba purksti. o kadangi cia buvau paskaicius, kad purksti kaip ir patartina, tai ir nupurskiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2011 05 02, 16:02)
Teoriškai puslankio takelis gražus, bet ar praktiškai tikrai vaikščiosite tokiais ratais?  g.gif
Aš daryčiau takelį tiesia linija palei namą, o puslankį (mano akimis idėja tikrai nebloga) mėginčiau išgauti sodindama atitinkamos formos gėlyną  blush2.gif

Na, takelis jau yra, tai kol kas vaikštom ratais biggrin.gif Nors, daugiausiai juo duodasi vaikai (paspirtuku ar dviračiu), nedėkingas mūsų sklypas, eina nuokalnėn, tai takelis - bene vienintelė lygesnė vieta..
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 05 02, 18:11)
aha, skiedziau pagal norma.

Na tada pirksiu ir as skystu trasu ir bandysiu purkst, nepatinka man,kazkodel dar vis trupa sakeliu virsuneles jo.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2011 05 02, 10:06)
O cia bent jau as pasodinciau ne kruma, o kokia dekoratyvine pusaite  bigsmile.gif

O, gera idėja 4u.gif Pušelės programoj neradau, tai įmečiau panašiausią augalą į ją, gavosi štai kas :bigsmile

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 02 gegužės 2011 - 19:23
QUOTE(flight @ 2011 05 02, 21:20)
O, gera idėja  4u.gif  Pušelės programoj neradau, tai įmečiau panašiausią augalą į ją, gavosi štai kas  :bigsmile
user posted image

Manau rastumet labai grazia pusele pardavime 4u.gif
As dar ir tarp tu akmenu is namo priekio "ipaisyciau" keleta visiskai zemaugiu puseliu ax.gif
Labai jau man patinka spygliuociai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva R.: 03 gegužės 2011 - 07:27
QUOTE(flight @ 2011 05 02, 19:20)
O, gera idėja  4u.gif  Pušelės programoj neradau, tai įmečiau panašiausią augalą į ją, gavosi štai kas  :bigsmile
user posted image

Sveika parsisiunciau vakar ta programa free versija, eina sau kaip sunku su ja, kaip jums taip pavyksta????
Atsakyti
QUOTE(simoniux @ 2011 05 03, 08:38)
Sveika parsisiunciau vakar ta programa free versija, eina sau kaip sunku su ja, kaip jums taip pavyksta????

Hmm, man ypatingai sunku nepasirodė.. rolleyes.gif Gal, kad esu jau dirbusi su panašiom programom, bet tikrai, nieko sudėtingo - nusibraižai viską pagal riekiamus išmatavimus plane (viršuj pasirenki, ar namas, ar tvora, ar takelis, jei reikia - pasirenki spalvą pvz ar faktūrą), paskui paprašai, kad renderintų į 3D versiją ir išsaugai norimą paveiksliiuką.. 4u.gif
O ta , kur su nuotrauka - tai daryta su programa realtime landscaping foto, jos atsisiuntė kartu..Tai čia išvis vaikų žaidimas, įkeli foto, o paskui prikeli ko tik širdisw geidžia - augalų, aksesuarų, vaikų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 03 gegužės 2011 - 09:08
QUOTE(flight @ 2011 05 03, 09:03)
Hmm, man ypatingai sunku nepasirodė.. rolleyes.gif Gal, kad esu jau dirbusi su panašiom programom, bet tikrai, nieko sudėtingo - nusibraižai viską pagal riekiamus išmatavimus plane (viršuj pasirenki, ar namas, ar tvora, ar takelis, jei reikia - pasirenki  spalvą pvz ar faktūrą), paskui paprašai, kad renderintų į 3D versiją ir išsaugai norimą paveiksliiuką.. 4u.gif
O ta , kur su nuotrauka - tai daryta su programa realtime landscaping foto, jos atsisiuntė kartu..Tai čia išvis vaikų žaidimas, įkeli foto, o paskui prikeli ko tik širdisw geidžia - augalų, aksesuarų, vaikų  biggrin.gif

As pvz laiptu niekaip nemoku padaryti, nervas jau irgi greit nebelaikys doh.gif
Atsakyti
Pasiimi patio stairs ir redaguoji..Man irgi ne visai taip, kaip norėjau gavosi, nu bet bent jau panašu į laiptus biggrin.gif :

user posted image
Atsakyti
Aš siunčiausi iš čia:

http://www.ideaspect...ch_features.php
Atsakyti
Mano alyva ziauriai prameciuoja doh.gif Pernai buvo vienas ar du ziedeliai,siemet galybe .:blink:Ir ne pirmas kartas taip. Nejau reikia juos salinti,kad pusiausvira gautusi g.gif Kaip ta lengviau padaryti?
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas patars kokius greitai augancius medzius ar krumoksnius? Aciu 4u.gif
Atsakyti