Įkraunama...
Įkraunama...

Namo Aplinka 61

user posted image
Atsakyti
Bandau įmesti su programike padarytų vaizdelių biggrin.gif , gal ką patarsite 4u.gif

1. Netoli įėjimo į namą yra krūvelė akmenų, ką šalia jų pasodinti, kad tie akmenys gražiai įsikomponuotų? Čia vakarinė pusė.

user posted image

Ir, galvoju, gal verta tujomis ar kadagiais atskirti mašinų aikštelės ir vejos zonas, va maždaug taip:

user posted image

2. Kiemo pietinė pusė. Prie lango auga žirnmedis, prie durų laiptelių - rožė. Ar ką nors daryti su tais žaliais tarpais takelyje? Ir, norėtųsi ką nors pasisodinti prie pat terasos (prie dešinės jos pusės), kad būtų aukštesnis negu krūmas, atrodytų gražiai, na, kad malonu būtų sėdint terasoje į jį žiūrėti bigsmile.gif

user posted image

Gal kažką tokio? g.gif

user posted image

3. O čia bendras sklypuko vaizdas iš viršaus, kairėje pusėje - alyva (galvoju, turbūt reiks išraut/nupjaut, nes jau labai pavargusi), tas namukas-pavėsinė turėjo būti vaikų žaidimo aikštelė, bet programoje neradau atitikmens, dešiniausiai, prie tvoros - mano mini daržiukas. Apačioje šalia mašinos aikštelės irgi kažkiek žemių, galima ką nors pasisodinti, kol kas nežinau, ką..
Kažkur dar būtų gerai įkomponuoti baseiną (3 m pločio)..Įdomu, kur jam būtų geriausia vieta?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 04 30, 09:44)
Laba ryta,
ar galiu siemet pasodintus kadagius jau trest?

Ir nzn, sodinom du kadagius, gulsciasis jauciasi puikiai, o Gold Cone kazkodel virsuneles sausos pasidare, trupa.. unsure.gif - ar cia po ziemos normalu ar jam kazko truksta?

mano sliauziantis kazkoks pavytes unsure.gif as jau tresiau unsure.gif skystom purskiau ant spygliu, kaip kad cia merginos patare ir ant trasu buteliuko buvo parodyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~lullaby~: 02 gegužės 2011 - 07:53
QUOTE(flight @ 2011 05 02, 00:32)
Bandau įmesti su programike padarytų vaizdelių  biggrin.gif , gal ką patarsite  4u.gif

Kokia programa naudojaisi?
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2011 05 02, 09:04)
Kokia programa naudojaisi?

Realtime landscaping architekt 2011 4u.gif

Laukčiau idėjų dėl mano sklypuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 05 02, 10:34)

Laukčiau idėjų dėl mano sklypuko  ax.gif

Nepatarciausodint tas aukstas tujas sodint g.gif kazkaip erdves nebelieka, gal ten nieko nereik isvis, parvaziavus namo malonu savo pieva nuzvelgt, o jei su tujom atskirsit, tai nematysit grozio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 05 02, 01:32)
Gal kažką tokio? g.gif

user posted image

O cia bent jau as pasodinciau ne kruma, o kokia dekoratyvine pusaite bigsmile.gif
Labai tiktu prie namo ax.gif

Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 05 02, 08:53)
as jau tresiau  unsure.gif skystom purskiau ant spygliu, kaip kad cia merginos patare ir ant trasu buteliuko buvo parodyta.

As tada gal irgi bandysiu patrest, gal atsigaus.. unsure.gif
o jus prasiskiedet pagal norma ir nupursket? Nes as trasas skystas parduotuvej ziurinejau, tai nieko nerase apie purskima..
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 05 01, 21:32)
user posted image

Teoriškai puslankio takelis gražus, bet ar praktiškai tikrai vaikščiosite tokiais ratais? g.gif
Aš daryčiau takelį tiesia linija palei namą, o puslankį (mano akimis idėja tikrai nebloga) mėginčiau išgauti sodindama atitinkamos formos gėlyną blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, jeigu nesupyksite, tai isibrausiu ir as pas jus. Atsiprasau, jeigu panasi zinute dar viena atsiras, si antroji, pirma surasiau ir internetas pradingo, tai dabar nezinau kuri ji skraido blush2.gif
o turiu tokia problemele, turiu pasidariusi na kaip ir tipo alpinariuma, taciau visi susodinti augalai apipilti pilkais akmenukais, na tipo pasidariau, kad maziau raveti reiketu, taciau iskilo kita problema, pasidare niuru, tai nutariau, pasidaryti pora saleliu be akmenuku, sitam akmenyne:
pirmoje pasodinau 3 baltas erikas ir penkis violetinius virzius, na auga jie viskas kaip ir gerai, taciau erikos dabar zydi ir virziu tik rudeni spalvu gausiu, o ka daryti, kad ir vasara vaizdas geras butu, ka patartumete tarp ju pasodinti, nes uz ju akmeneliuose pusele, mopsas ir blue carpet kadagys, norisi biki gyvumo doh.gif
antroje pasodinau bord spalvos ciobreli ir katileliu kupsteli, ir liko nemazai vietos, bet vel bijau ka ikisti nes uz jos akmeneliuose geltoni sidabrakrumiai, bijau beskonybe pasidaryti primarginus, bet dabartinis vaizdas tai nedziugina, ciobrelis tik zalias kupstas, katilelis irgi, sidabrakrumiam dar iki ziedu irigi toli grazu doh.gif
noreciau is keliu augalu kompoziciju islauzti , kad visais metu laikais grazu butu,

flight, del jusu projekto viskas grazu, taciau kas labiausiai i akis man krito: ar jus tikrai norite, kad prie pat pamato is karto zolyte butu? o kaip rudeni velyva ir ziema? ir aplamai mano nuomone, labai ji issitryps, na nebent jus mazai aplink nama vaikstot, gal reiketu aplink nama bent koki tarpeli padaryti, akmeneliu ar augaliuku apsodinti. Nors as tai pasidaryciau bent 90 cm. trinkeliu taka aplink nama, o paskui formuociau augalus ir kitus takus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loka: 02 gegužės 2011 - 15:42
QUOTE(kulipka @ 2011 04 29, 20:14)
gal kas žinot - levandos jau turėtų leisti daigus?
kažkodėl labai tikėjau, kad tai - daugiametis augalas, pernai rudenį iš vazonų susodinau į alpinariumą, apkarpiau ir tik tie stabarai tebekyšo  doh.gif jokios gyvybės....

Iš tų stabarų turėtų pasirodyti lapeliai, tačiau, jeigu jie nušalo po šios žiemos- tai iš pačio kelmelio turėtų pradėti augti nauji stiebeliai. rolleyes.gif Nors gali būti , kad ir iššąlo, dar truputėlį palaukite, kad įsitikintumėte, o šiaip tai, levandos daugiametis augalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(loka @ 2011 05 02, 16:39)
as tai pasidaryciau bent 90 cm. trinkeliu taka aplink nama, o paskui formuociau augalus ir kitus takus.

O as taip keikiu, kad iki namo takeli pasidarem ir nepalikom vietos zolytei ar gelynui doh.gif
Atsakyti