Įkraunama...
Įkraunama...

Namo Aplinka 61

QUOTE(ingapoc @ 2011 04 26, 10:27)
Laba..
pries kelias dienas cia skaiciau , kad migle atspari zole mindziojimui, dabar nete ziuriu, kad ju ivairiu rusiu yra, tai kokia geriausia pirkt? Ar vejai kokia bus tokia ir tinka?

jeigu atmintis neslubuoja, tai pievine migle geriausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2011 04 26, 11:42)
jeigu atmintis neslubuoja, tai pievine migle geriausia  4u.gif

Aciu 4u.gif
vakar Maximoj maciau migle su akcija buvo, bet nepaziurejau kokia..arba gal sodinkuose reiks paziuret..nors sekla ar maximine ar sodininku, turbut tokia pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2011 04 26, 11:28)
O kokias trąšas naudojat ir kokios koncentracijos tirpalą darot?

kad skystų itin mažas pasirinkimas bent jau pas mus, vieninteles randam 'biopon'. iš 500 ml pasidaro 200 l trąšų.
Atsakyti
O ar kas nors aeruojate veją? Mes porą metų labai anksti aeravom, tai pernai kažkur nugirdom, kad geriau aeruoti po poros nupjovimų jau? Bet kad dabar toks šienas kieme... atrodo, kad net negali per tai žolytė augti
Atsakyti
Ar pernai rudeni sodintas tujas reiktu jau tresti ar dar ne? blush2.gif Ir siaip po ziemos is 60 kokios 7-8 atrodo nudziuvusios unsure.gif Zinau, kad po ziemos kartais atrodo, kad numiro, bet veliau suzaliuoja, bet sitos tai man tokios labai itartinos, na ner visai dar sakaliai sudziuve, bet tokios nelabai man jos gyvos atrodo, kazi kaip cia patikrint g.gif Nepykit, jei kvailus klausimus uzduodu, bet esu laabai pradedancioji "sodininke", tai apie visus siuo reikalus mano zinios yra beveik lygios 0 blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paix @ 2011 04 26, 15:27)
O ar kas nors aeruojate veją? Mes porą metų labai anksti aeravom, tai pernai kažkur nugirdom, kad geriau aeruoti po poros nupjovimų jau? Bet kad dabar toks šienas kieme... atrodo, kad net negali per tai žolytė augti

Man lygiai pries savaite isaeravo. Pievai 5 metai, pirmas kartas buvo, tai samanu ir sieno tai ohoho kiek buvo! tai laukiu leitaus kaip nezinau kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ARasytee: 26 balandžio 2011 - 15:34
Užpernai išaeravom ir lietaus nebuvo dvi savaites, tai žolė be proto išdžiuvo, nes šaknis vistiek išjudino.... Dabar ko gero paliečiau po to... O jums nesakė, kad reikia pirma nupjaut? Aš dabar vis galvoju, gal nėr ko laukt...
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2011 04 26, 10:04)
Sodinti tai neperanksti, bet nesti i lauka dar tikrai labai peranksti smile.gif

maniskes jau3ia para lauke ax.gif jauciasi 100kart geriau nei namuose thumbup.gif stacios..zalios kietos stovi mirksiukas.gif ir nakvoja be priekaistu..jei bus salnos..parsinesiu..bet siaip lauke rojus joms
Atsakyti

QUOTE(yuki @ 2011 04 26, 15:17)
kad skystų itin mažas pasirinkimas bent jau pas mus, vieninteles randam 'biopon'. iš 500 ml pasidaro 200 l trąšų.

Man atrodo, kad jūs visai šalia mūsų - pajūry lotuliukas.gif O aš turiu tokius miltukus, kuriuos reikia tirpinti, pirkom Žalioj stotelėj. Ten parašyta 20-50 g/m2, o miltukų 200 g. g.gif Kadangi pas mus 48 žemaūgės kalninės pušaitės, 5 vidutinio augumo kalninės pušaitės ir viena svyranti eglė, tai, manau, ištirpinsiu tuos 200 g. vandenėlyje ir nupurkšiu...Arba nusipirksiu biopon biggrin.gif Ar gražūs jūsų spygliuočiai po tręšimo su biopon?

QUOTE(Paix @ 2011 04 26, 15:27)

Mes aeruosim artimiausiu metu. Skaičiau Rasose, kad vos ne per vėlu jau unsure.gif
Atsakyti
Mes prieš savaitę išaeravome, išbarstėme pavasarines trąšas ir įjungėme laistymą porai vakarų smile.gif
Atsakyti
gal, kuri is senbuviu atsimena ir galetu pakartoti nuoroda vieno latviu medelyno ? blush2.gif atsimenat buvo toks su nuotraukom, kur surasyti visi augalu pavadinimai? lyg is B raides prasideda... ieskau ir taip ir anaip-nerandu unsure.gif
Atsakyti
Une, gal šito ieškai mirksiukas.gif baltezers
Atsakyti