QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2011 04 24, 20:56)
o prie spigliuociu trasas reikia iterpt i zeme ar uztenka tik sale pabarstyt?
Vat mane irgi domina panašus klausimas - ar būtų galima purkšti spygliuočius trąšų tirpalu? Turiu kažkokias trąšas miltelių pavidalu, pagrindiniai komponentai magnis ir siera...Užrašyta spyglių pageltimui ir rudumui pašalinti, pas mane kaip tik spygliuočiai pageltę truputį, matyt medžiagų trūksta
QUOTE(luju @ 2011 04 25, 19:14)
jauciu kad labai neskubesiu,pasesiu zole ir ten gyvenant susigules viskas ir sodinsiu, nors kur purkstukus vandens reiks deti -nezinosiu, viskas surista...
Tai ir daryk, nes tik per laiką viskas susiguli, o ji paskubi, paskui sunku klaidas taisyti. Štai vakar aš MB kankinau - rudenį buvau vienoj vietoj pasodinus šluotelinę hortenziją ir šilokus, o teko viską kasti laukan, nes dabar toj vietoj sodinu rododendrus Teko kasti duobę 0,6 m, kloti plėvele kraštus, apačioj drenažą daryt, oi MB niurzgėjo , bet kantrus jis, nemetė darbo..O tą hortenziją tai be plano nusipirkau, nes man ji labai graži medelyne pasirodė, o vat taip daryt negalima. Dabar įkišau ją kitoj vietoj, sode prie vaismedžių, žydės ir bus gražu...Bet šiaip čia pavyzdys, kaip reikia apsispręst ir suplanuot, kad nereiktų 5 kartus keist...Nors tikriausiai senesnės sodininkės paliudytų, kad ir joms taip atsitinka
Puikiųjų šilokų turiu 5 ir nežinau juos kur dėt, gal už tvoros pasodint Kažkaip niekur jie man netinka...Mama atidavė, jei išmesiu, bijau, kad pyktels ant manęs Su kokiais augaliukais jie tinka kompozicijoj?