QUOTE(Limit @ 2011 04 19, 12:19)
Laba diena, norėčiau Jūsų paklausti patarimo dėl takelių sklype, gal kas susidūrėte
Parodoj matėm tokius skaldos smulkios takelius, gan tvirti ir įrengimas paprastas. Pradžioj galvojom kloti trinkeles, dabar lyg mąstom apie tą skaldą
Gal kas esate susidūrę, ar tai būtų praktiška? O gal mažam sklype (6 a) neapsimoka
Mano galva skalda nesiosis kur rekia, kur nereikia. Kaimynas savo ploteli po langais skalda issipyles, tai as nespeju jos spardyt nuo saligatvio. Ji kazkokiu neaiskiu budu atsiduria net ant musu zoles. Man atrodo kai pradesist tokiais takeliais vaiksciot nespesit tos skaldos uzpylinet.
Papildyta:
QUOTE(Paix @ 2011 04 19, 14:47)
Man labai gražu toks takelis, deja, negalėjom tokio daryt... Mūsų aviganis visus akmenukus bėgiodamas po veją ištaško
. Dabar iš viso turim problemą, nes pavasarį jis iš viso daugiau nei pusmetri ištrypė taip pagal tvorą, tokią trasą padarę, kad baisu... Palyja, ten bala, ir taškosi lėkdamas.... Galvojam išbetonuot takelį pagal tvorą jo pasilakstymui (pradžioj buvo mintis žvirgždu grįsti, pabandėm stambia skalda papilt, lėkdamas viską ištaško)... Tai vėl dilema - o jei išbetonavus jam takiuką, jis bėgs šalia jo, per veją
Gal kas panašią problemą sprendėt?
O kodel tas aviganis tik vienu taku laksto. Gal imanoma padaryt taip , kad viena karta vienur begtu , kita karta kitur?
Papildyta:
QUOTE(Ynka @ 2011 04 19, 15:34)
arba suo arba zole
Papildyta:
QUOTE(Paix @ 2011 04 19, 16:19)
Va va, ir mes visus medelius ir krūmelius su tinklu tveriam, kad sabakinas kojos nekeltų. Beje šuo palaidas gyvena todėl, kad šalia yra negyvenamų naujai pastatytų namų ir juose ėmė veistis prieš porą metų kiaunės.... Tai mums dvi mašinas patvarkė jau, nugriaužia laidus... tai šuo palaidas ir jas vaiko per naktis
Nu matau kad takelis išbetonuotas nepadės... Trinkelėm ir taip trys arai kieme išdėti, dar 2000 gaila (tas ištryptas patvorys apie 30m)... Kvailiausia kad šuo atbėgęs iš ten visom savo purvinom lapcėm ant terasos įsitaiso.... ir ten jau bjauru...
Beje vyro mintis buvo apsodint krūmeliais patvori, ale tada toliau lakstys... Neįsivaizduoju ką daryt...
As tai apskritai tik uz laisve sunims. Man tie voljerai labai ziauriai atrodo, kaip koks kalejimas. O gal reikstu kokia spec. zole seti? Tokia ,kaip pvz. stadionuose.
Netoliese cia toks veikejas didziulej teritorijoj 6 vilkinius sunis laiko ir senbernara. Jie visi laisvai laksto ir aplink kiek akys siekia zalia, tvarkinga zolyte.