Sveikos,
gal as jau baisiai nerami pasirodysiu, bet kada jau galima sodint laukan visokius daigiukus? pvz. pas turiu prisidaiginus miska serenciu ir jie jau zydet noretu, bet neleidziu kol namie, o kada jau protinga butu isnesti laukan nezinau
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2011 04 08, 13:14)
laba
niu va kas pas mane jau darosi
laukiu nesulaukiu kafmano tulpiu pražystančiu. Jau vakar pumpurus užmačiau.
niu va kas pas mane jau darosi
laukiu nesulaukiu kafmano tulpiu pražystančiu. Jau vakar pumpurus užmačiau.
Krokai ir irisai vienu metu? maniskaiai krokai taip pat jau savaite kaip zydi, taciau tulpyciu dar visai nedaug sudyg, nes jos tokioj vietoj kur sniegas paskutinis tirpo tai bus velyvasis derlius:)
QUOTE(kasiopeja @ 2011 04 14, 09:36)
Merginos, gal kas iš savo patirties prisimenate, ar lanksva Grefsheim žydi vienu metu su obelimis ar vėliau?
Tiksliai nepamenu, bet man rodos, kad sužysta sodams baigiant žydėt.
QUOTE(vanda_zydi @ 2011 04 14, 15:50)
Sveikos,
gal as jau baisiai nerami pasirodysiu, bet kada jau galima sodint laukan visokius daigiukus? pvz. pas turiu prisidaiginus miska serenciu ir jie jau zydet noretu, bet neleidziu kol namie, o kada jau protinga butu isnesti laukan nezinau
Per anksti, dar bus šalnų.
QUOTE(Nuk @ 2011 04 14, 15:27)
Parašysiu, kaip aš suprantu. Bet labai nekreipk dėmesio
Svarbu yra grupavimas ir augalų atkartojimas, o ne įvairių augalų sodinimas po 1 vnt., nes tada gaunasi mišrainė. Augalų grupės ir tų pačių augalų atkartojimas sukuria harmoniją. Aš čia taip labai pirmokiškai ir tiesą sakant neįsigilinusi į tavo situaciją. Bet jei jau yra įvairių rožių, tai kitas augalas galėtų būti atsikartojantis taip tas rožes apjungtų į grupę
(Jeigu nusišnekėjau, tai merginos, taisykit mane )
Aciu Nuk, bet vistiek man idomu koks pas tave stilius? Man labai grazu Bet tada kaip nepasimesti del tokios ivairoves? Pagal lapu forma, ziedus, aukscius grupuoji? Na, tu saunuole
QUOTE(kkarile @ 2011 04 15, 08:08)
Aciu Nuk, bet vistiek man idomu koks pas tave stilius? Man labai grazu Bet tada kaip nepasimesti del tokios ivairoves? Pagal lapu forma, ziedus, aukscius grupuoji? Na, tu saunuole
ačiū ačiū bet pagyrų tikrai aš neverta
o koks stilius tai nežinau, kaip įvardinti trūksta išsilavinimo
kažin ką merginos patartumėt jei vietos ne prūdai - taip sakant labai mažai, o norisi augaliukais ar kuo nors kitu paslėpti ne mano skonio tvorą, ypač stulpus ?
QUOTE(immm @ 2011 04 15, 12:36)
kažin ką merginos patartumėt jei vietos ne prūdai - taip sakant labai mažai, o norisi augaliukais ar kuo nors kitu paslėpti ne mano skonio tvorą, ypač stulpus ?
Vijoklius
Na aš dar su savo abejonėm Dėl Cupresinos apsisprendžiau, bet galvoju, gal man tankinti jas? Kaip toks variantas: nuo tvoros 1 m, o atstumai tarp eglučių 1,5 m? Galvoju, kol tuos 2 metrus pasieks, tai aš jau senai pensijoj būsiu, jei iš vis sulauksiu
Turiu apsispręsti, nes jei važiuosim pirkti, tai žinoti tikslų kiekį reikia, nes paskui dėl kelių jau tikrai nebevažiuosim. be to, likusius krūmus noriu persodinti - atstumai reikalingi
laba diena,sakykit kas žinot-į ką skiepija tuos,,medelius ant koto",būna tokiais margais lapukais,arba žali,svyrantys ir nelabai,paskui juos karpai,formuoji visaip?nemoku nupasakot net...užsimaniau pati pabandyt kelis pasigamint-pasiskiepint,tik vat į ką?kokį augalą imt kotui?pernai priauginau karklo kelis kuoliukus,bet vyras uždraudė,sako kad kai šaknys ims iš apačios krūmais želt -neišnaikinsi greit,ieškot liepė kito varijanto.HELP
QUOTE(Nuk @ 2011 04 15, 14:25)
Vijoklius
Na aš dar su savo abejonėm Dėl Cupresinos apsisprendžiau, bet galvoju, gal man tankinti jas? Kaip toks variantas: nuo tvoros 1 m, o atstumai tarp eglučių 1,5 m? Galvoju, kol tuos 2 metrus pasieks, tai aš jau senai pensijoj būsiu, jei iš vis sulauksiu
Turiu apsispręsti, nes jei važiuosim pirkti, tai žinoti tikslų kiekį reikia, nes paskui dėl kelių jau tikrai nebevažiuosim. be to, likusius krūmus noriu persodinti - atstumai reikalingi
Man atrodo, normaliai, gal net 1,2 m užtektų
Sveikos, gal kam reikia gražių tujų. Dydis nuo maždaug 30cm iki maždaug 1,5 m. Jos dviejų metų. Turim 15vnt. Atsitiko taip, kad jas reikia skubiai iškasti, nes jas pasodinom ne savo teritorijoj:) taigi dabar skubiai parduodam. Kaina..sutartine . Jei kam reikia rašykit Až. Tujos Kauno raj. Raudondvaryje.
QUOTE(Marmaledas @ 2011 04 15, 14:59)
laba diena,sakykit kas žinot-į ką skiepija tuos,,medelius ant koto",būna tokiais margais lapukais,arba žali,svyrantys ir nelabai,paskui juos karpai,formuoji visaip?nemoku nupasakot net...užsimaniau pati pabandyt kelis pasigamint-pasiskiepint,tik vat į ką?kokį augalą imt kotui?pernai priauginau karklo kelis kuoliukus,bet vyras uždraudė,sako kad kai šaknys ims iš apačios krūmais želt -neišnaikinsi greit,ieškot liepė kito varijanto.HELP
Paima tą paprastą karkliuką, pjauna jį prie šaknų ir viršuj. Paskiepija. Užvaškuoja. Tą paskiepytą kotą stato į pritrombuotą žemių vazoną, jį neša į šiltnamį ir laisto, kai ant koto kas užauga nuvalo. Kada skiepas jau prigija trumpai apkerpa, vainikas labai greit sutankėja. Negirdėjau , kad kotu imtų kažkokį kitą augalą.