Įkraunama...
Įkraunama...

Namo Aplinka 61

sveikos, norejau paklaust, o melsves isdyge jau jusu, mano tai nei zimes g.gif
Atsakyti
mano dar irgi nepasirodę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 13 balandžio 2011 - 06:52
QUOTE(Palme22 @ 2011 04 13, 07:33)
sveikos, norejau paklaust, o melsves isdyge jau jusu, mano tai nei zimes  g.gif

Maniskes jau po koki cm matosi smile.gif
Atsakyti
Pabandžiau prakrapštyti akmenukus, tai lyg jau pradeda po truputi gyvybę rodyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2011 04 12, 14:53)
Na, 2,5 m gal ir neblogai, ilgam užteks, o nuo tvoros 1,5 m ar bent 1,2 m. Aišku, galima bus pakarpyti, reikalui esant.
Dar pagalvojau, galima būtų pamaišyti - ir Ohlendorfii, ir Cupresina, dar įdomiau atrodytų, o kadangi abi eglės, tikrai nesipjaus.

Tokios neapsisprendėlės turbūt daugiau nėra doh.gif Taip mėtausi tarp eglučių blush2.gif vis tik vakar grįžau prie pirmojo varianto Cupresinos. Radau Plungės medelynas turi, na bet tolokai blink.gif
Atsakyti
Sveikutės grožio išmanytojos ir mylėtojos 4u.gif

Aš vis paskaitau jūsų temą, o patarimo klausti pabijau ax.gif . Pradedu pažindintis su augaliukais, bet nežinau kaip man apsodinti pora sklypo vietelių doh.gif Čia šiems metams tik tiek užsibrėžiau...

Bandysiu foto įkelti, kad paprasčiau būtų paaiškinti.

Va čia noriu apsodinti pietinės pirties pusės šlaitelį. Nuotraukoje nelabai matosi, nes tas šlaitelis už pirtelės doh.gif . Neturiu geresnės foto... Ten visu pakrasčiu eina akmeninė tvora, o ant kampo auga forsitija. Gal kadagiai ir kaulenis čia tiktų? o kas čia dar tiktų į apačią nuo forsitijos? Žemė molinga.

Kitoje nuotraukoje vaizdelis pietinės pirties sienos. Va tą juostą reikia apsodinti, kaip aš manau ne aukštesniais kaip 30cm . augaliukais g.gif . Bet to šlaitelio ir tvoros nerandu, kaip parodyti verysad.gif

Būčiau labai dėkinga, jei ką patartumėte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musyte24: 13 balandžio 2011 - 09:43
Skaičiau skaičiau ir nieko nebesuprantu, per daug info, tai paklausiu paprastai, kas netingėsite, norėsite- atsakykite, dėkinga 4u.gif
Noriu apsodinti prie namo plotą, arčiausiai namo sodinsiu vilkdalgius, o tolyn nuo namo kiek supratau, reiktų sodint žemesnius augalus, kad gražus nuolydis būtų. Bet tokia gausybė gražių augalų ir taip skirtingu laiku jie žydi, kad pasimečiau doh.gif Kas kartu su vilkdalgiais kartu žydėtų ir spalva kontrastingai derėtų prie geltonų, mėlynų ir vyšninių vilkdalgių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2011 04 13, 09:54)
Tokios neapsisprendėlės turbūt daugiau nėra  doh.gif Taip mėtausi tarp eglučių  blush2.gif vis tik vakar grįžau prie pirmojo varianto Cupresinos. Radau Plungės medelynas turi, na bet tolokai  blink.gif

Yra yra hihihi.gif
Dubravos medelynas irgi neturi? O gal tikrai nesukit galvos ir maišykit g.gif Ohlendorfii, sako labai graži. Draugė matė kokių 20 m.
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2011 04 13, 08:54)
Tokios neapsisprendėlės turbūt daugiau nėra  doh.gif Taip mėtausi tarp eglučių  blush2.gif vis tik vakar grįžau prie pirmojo varianto Cupresinos. Radau Plungės medelynas turi, na bet tolokai  blink.gif

ir gerai, kad neapsisprendi, reiskia galvoji, o ne darai bele kaip 4u.gif .
Man asmeniskai grazesne (elegantiskesne) Cupresinos. Spygliuocius su daug virsuniu labai islauzo sniegas, todel ziema juos reikia labiau saugoti - nupurtyti sniega arba suristi sakas.
Na kokie tie Lietuvos atstumai, ir kas ta Plunge, jei nerasi arciau ir vaziuok (bus turistine kelione i Zemaitija biggrin.gif ).

Tvarkingu sodu megejoms:
http://www.google.de...fPZF5GHswa4tNlw
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2011 04 12, 14:51)
Derinant augalus, einama arba kontrasto, arba niuanso principu (supaprastinta schema). Siuo atveju nera nei ryskiu kontrastu (geltona-pilka), nei niuansu (visi pilki, bet skirtingos fakturos pvz.) Kitaip tariant jie nesipjaus, bet kompozicijos cia irgi nera. Sekmes 4u.gif

As dar noriu prie to pacio... o jeigu bus ir kontrastas, bet pasirinksiu, kad vienas is aukstu kudu (3m), kitas kugio formos (apie 1m), o prieky koks rutulio formos (0,5m), ar cia nebus per daug? Sitas mixas turetu augti tik iejus i kiema pro vartelius is sono, o toliau auga rozes(su kreminiais ziadais) Gal nelabai moku paaiskinti? Pradzioje sodinau tik rozes, o dabar galvoju, kad kokiu viszaliu pagyvinti vaizda ir ziema. Dabar tvarkau tik viena varteliu puse, o kita kai leis statybos, jau irgi noresiu daugiau viszaliu, o ju per daug rusiu irgi jauciu nlb.? Cia kaip pas interjero dizainerius, kad negalima padauginti su medziagu rusimis??? Bet pas Nuk tikrai ivairove, koks tada pas ja stilius? Svarbu tik, kad atsikartotu ?? Nu ir prirasiau...jeigus kas ka supras,aciu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, šiandien jau mačiau našlaites žydinčias, pasodintas vazone lauke prie vieno salono. Ar ne per anksti? Nenušaltų naktį paliktos prie namo? 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ar auginate Ixia svogūnines gėlytes? Šiandien nusipirkau, tai ieškau informacijos kaip jas auginti blush2.gif Kol kas radau, kad rudenį reikia iškasti jas.
Atsakyti