Įkraunama...
Įkraunama...

Namo Aplinka 61

QUOTE(Knifofija @ 2011 04 11, 15:39)
Ir dar kaip. Aš irgi ją turiu ir dar turiu "Sensation"

O sita kokia grazuole, kaip tik siandien ziurinedama1 medelynu siulomus medzius seile varvinau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 04 11, 15:44)
Sita kazkur maciau, tai rasiu kas ja turi, o vat grazuoles nerandu  schmoll.gif  verysad.gif
Ech, perziurejau dar karta alyvu nuotraukas, tai vistik sirdis linksta link tos tradicines alyvu spalvos ir baltos. Na einu dar kuistis internete  biggrin.gif Tuo paciu prisiminiau, kad mama man atzalu priauginusi, tik ten tamsi ir mazai kvepianti tokia, tai del ivairoves nebent pasisodinsiu.

O ar draugaus su tujom, tai tikriausiai nezinote?

Draugaus be problemų, tik jei sodinsit mažą daigelį arti senų tujų, jam bus sunku įsikabinti. O jei jie abu jauni, tai susigyvens.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2011 04 11, 16:53)
Draugaus be problemų, tik jei sodinsit mažą daigelį arti senų tujų, jam bus sunku įsikabinti. O jei jie abu jauni, tai susigyvens.

Na jau senokos g.gif Teks jas "aukleti", kad maziu neskriaustu biggrin.gif Aciu uz konsultacija, kazkaip pakalbi su kazkuo ir lengviau paciai suprasti ko norisi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Paix @ 2011 04 09, 18:30)
Va namus projektuoju  (toks mano tiesioginis darbas), o gėlyno nesugebu sugalvot....

Sveikinu prisijungus 4u.gif o dėl projektavimo, tai sodo planavimas labai panašus į namo kūrybą 4u.gif. Pradedant nuo sklypo (patalpų) zonavimo, erdvių (kambarių) kūrimo, takelių (ryšių) išdėstymo, ir tik tada parenkamas sodo stilius, stambūs augalai (baldai) ir dekoratyvūs akcentiniai augalai (pagalvėlės ir užuolaidos) biggrin.gif Belieka tik papildyti žinių apie augalus bagažą ir sodas gims savaime 4u.gif
QUOTE(Ledum @ 2011 04 11, 09:36)
O gal turit ar kur matėt Allium tuberosum lietuviško vardo nežinau. Turėtų būt smulkutis baltažiedis česnakiukas.

O kokio jis turėtų būti ūgio? Nes turiu tokį kaip nuotrukoj baltą, galėčiau ir vaikiukų parauti, bet jis gana aukštas (su žiedais ir kelius siekia), o žemutį smulkų esu mačiusi tik violetinį g.gif
QUOTE(Nuk @ 2011 04 11, 11:01)
Tai jau kasiu pioneer.gif
Kaip matau nepavyks visko iškart susidėlioti, teks dar tobulinti  biggrin.gif 

Lauksim rezultatų pioneer.gif lotuliukas.gif
Man niekad nepavyksta visko iš karto susidėlioti. Susirenčiu "karkasą", o jau po to lipdau mintyse augalus, medituodama pavėsinėj blush2.gif tas procesas kažkuo primena tapybą, krūmelis šen, potėpis ten... ir taip kiekvieną pavasarį lotuliukas.gif, kol gaunasi kažkas panašaus į užmanytą viziją.
Žaviuosi merginų (tarkim Leliumai), sugebėjimais susiplanuoti augalyną "nuo iki", su visomis detalėmis wub.gif, aukštoji matematika, ne kitaip biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(bitule @ 2011 04 11, 19:20)
O kokio jis turėtų būti ūgio? Nes turiu tokį kaip nuotrukoj baltą, galėčiau ir vaikiukų parauti, bet jis gana aukštas (su žiedais ir kelius siekia), o žemutį smulkų esu mačiusi tik violetinį  g.gif

Aš jį tik nuotraukose mačiau. blush2.gif Sprendžiant iš kitų augalų gal koks 40 cm. g.gif Ir man nemažai jų reiktų. blush2.gif
Galėčiau mainyt į ką nors. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2011 04 11, 19:20)
Man niekad nepavyksta visko iš karto susidėlioti. Susirenčiu "karkasą", o jau po to lipdau mintyse augalus, medituodama pavėsinėj  blush2.gif tas procesas kažkuo primena tapybą, krūmelis šen, potėpis ten... ir taip kiekvieną pavasarį  lotuliukas.gif, kol gaunasi kažkas panašaus į užmanytą viziją.
Žaviuosi merginų (tarkim Leliumai), sugebėjimais susiplanuoti augalyną "nuo iki", su visomis detalėmis  wub.gif, aukštoji matematika, ne kitaip  biggrin.gif

Mat kaip, o aš irgi kai kieno "potėpiais šen, potėpiais ten" žaviuosi mirksiukas.gif Ne susiplanavimo būdas čia svarbiausias, o gaunamas rezultatas mirksiukas.gif Tavasis rezultatas man wub.gif, ko nepasakyčiau apie savąjį blush2.gif Be to, be korekcijų neapsieinu.
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2011 04 11, 20:38)
Aš jį tik nuotraukose mačiau.  blush2.gif  Sprendžiant iš kitų augalų gal koks 40 cm.  g.gif Ir man nemažai jų reiktų.  blush2.gif 
Galėčiau mainyt į ką nors.  :ax

Ko gero bus tas pats. Aš irgi jį labai naudoju kaip prieskonį, tai iki didelių kiekių niekaip nespėja išsiplėsti biggrin.gif , bet užtat labai šauniai sėjasi, pernai aplink mačiau pridygus mažutėlių vaikučių. Jei tik atšilus kas nors iš žemės pasirodys - duosiu žinią, gal bent pradžiai bus 4u.gif . Arba rudenį galėčiau parinkt sėklų nemažam kiekiui ax.gif
O mainyt labai norėčiau į violetinio vaikutį blush2.gif
QUOTE(leliumai @ 2011 04 11, 21:01)
Mat kaip, o aš irgi kai kieno "potėpiais šen, potėpiais ten" žaviuosi  mirksiukas.gif Ne susiplanavimo būdas čia svarbiausias, o gaunamas rezultatas mirksiukas.gif  Tavasis rezultatas man wub.gif, ko nepasakyčiau apie savąjį blush2.gif Be to, be korekcijų neapsieinu.

Na va, apsikeitėm komplimentais biggrin.gif
Ir vistik Tavasis būdas turi pranašumą - greitesnį pilną rezultatą mirksiukas.gif potėpiai labai mėgsta strigti laiko ir nuotaikos labirintuose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2011 04 11, 21:24)
Ko gero bus tas pats. Aš irgi jį labai naudoju kaip prieskonį, tai iki didelių kiekių niekaip nespėja išsiplėsti  biggrin.gif , bet užtat labai šauniai sėjasi, pernai aplink mačiau  pridygus mažutėlių vaikučių. Jei tik atšilus kas nors iš žemės pasirodys - duosiu žinią, gal bent pradžiai bus  4u.gif . Arba rudenį galėčiau parinkt sėklų nemažam kiekiui  ax.gif

Mielai atkirsiu gabaliuką. bigsmile.gif Pas mane ten įšalas jau išėjęs. Bet kada galiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2011 04 11, 21:42)
Mielai atkirsiu gabaliuką.  bigsmile.gif Pas mane ten įšalas jau išėjęs. Bet kada galiu.  ax.gif

drinks_cheers.gif tik gal luktelėkim savaitėlę, kitą, nes manieji vargsta šiokiam tokiam pavėsy ir žemė ten sunki, tai kol kas nelabai gyvybę rodo. Kai tik matysiu ką kasti, susirašysim 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turit vinvycio penkialapio pertekliu? ar aktinidiju?
Mielai priglausciau, kaina suderetume (nors net neisivaizduoju kokia ji galetu buti doh.gif ).
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 04 11, 22:42)
Merginos, gal kuri turit vinvycio penkialapio pertekliu? ar aktinidiju?
Mielai priglausciau, kaina suderetume (nors net neisivaizduoju kokia ji galetu buti  doh.gif ).

Vinvyčio prisikarpyk šakelių ir pasimerk vandenin, prileis šaknų ir galėsi sodinti. O vat su aktinidijom pigiai prasisukt neišeis, jos brangios.
Atsakyti
aha, taip ir padaryciau, ale teks ieskoti kur tas vinvytis auga. Anksciau tai prie daugiabuciu daug kas augindavo, prie balkonu. O kurioj vietoj mazdaug kirpti reikia, kokio ilgio sakele?
Kokios mazdaug aktinidiju kainos? Teks tikriausiai del siu i koki medelyna vaziuoti, dar girdejau, kad ten augalu i pora reikia pirkti. Tiesa?
Dekui 4u.gif
Atsakyti