Ačiū dar kartelį ,kad visos taip įsijungėt į mano trikampio kūrimą
man labiausiai prie širdies bitules variantas ( tik augalus kitaip padėliojus, tuos didžiuosiu perkeliant į kairę pusę ) , apzeldintojos diplomantes paskutinis variantas ir leliumai pagrindiniai augalais- vat būtent ties kažkuo tokiu aš ir norėčiau apsistot..
Rožes aš noriu dvi pirkt (pas kauniečius Elijošius), bet į kitas vietas..o rožės aplamai tinka prie kadagių?
Ten pas mane jei žiūrėt tai pagrindinis kiemas yra po dešine puse, o po kaire kiek matosi trinkelių tai maždaug tokio pločio dar veja ir viskas, kaimynų tvora, užtat ir norisi aukštaji augalą dėt į kairę pusę..
Ten kur dabar 'tūpi' tuja apvalioji, aš noriu pasodint hibridinį karklą, o prie įvažiavimo kelis paprastus karklo krūmelius, na kad jien tarpusavyje derėtų..
Augalų tokių 'ryškių' pas mus kolkas nėra, kad reiktų prie kažko derint..
Kiemas musu toks nėra iš didžiuju- 5 ariukai..
gal va taip aiškiau bus
čia jei žiūrint nuo įvažiavimo
čia nuo trikampio kaip kiemas atrodo
na ir iš balkono sakau gal vaizdas aiškesnis bus
Ten kur pas mane gelynas matosi, tai praeitais metais pasodinau dvi rozes- vijokline po kaire ir po desne paprasta ( vat tam gelne tai galiu daryt ka tik noriu
, ten jau pilnai mano valdos, tai siemet irgi ji dar plesiu ), uztat is kaires to gelyno puses man noris dar hibridines irgi rozes..dar ten turiu priekinej linijoj melsve sviesiais lapais, nakvisu , kroku, naslaiciu, is desnes uz akmens bijunas tupi..tik va to draugelio deka kur nuotraukoj matosi nlb man kas gaudavosi uzaugint, as lelija uzkasu jis iskasa, as uzkasu jis iskasa
, dabar jau yra voljeras tai galiu uzsiimt sodinimais..
Aš tą plotelį želdinčiau braukdama kreivą brūkšnį kokie geri du žingsniai prieš takelį iki kolonos, nekreipdama dėmesio į takelį. Paskui želdinčiau abi puses lyg tai būtų viena. Net nelabai svarbu kokiais ne per dideliais augalais. Pradėčiau aukštesniu augalu, pvz mažaūge kolonine pušyte Komet. Suaugus būna apie 150 cm aukščio ir apie 40 cm pločio.
arba , jei klasikinis stilius kokiu klevuku Globosum ant mažo kotuko. Skiepas koks 120 cm aukštyje. Su sąlyga, kad bus pastoviai karpomas mažas tankus rutuliukas.
Dar prie įėjimo prie lango dėčiau kokią alyvą Palibin ar nedaug augantį jazminuką.
Manau taip susiardytų tas smailus erzinantis kampas. Kaip tam plotely palikt žolės neįsivaizduoju.
Gerai atrodytų ir augalas prie krepšinio lentos, tik jaučiu neilgai.