QUOTE(ingapoc @ 2011 04 06, 18:46)
Aš dabar žiūriu kad tas mano trikampis nuotraukoj labai didelis gavosi, realiai jis mažesnis
Aha, fotoaparatas ištampo tikruosius atstumus (vis pamirštu tai įvertinti). Todėl augalus dėlioti geriausia pradėti nuo tikslių matmenų plano, o tokios nuotraukų dėlionės tik padeda geriau įsivaizduoti būsimą derinį.
QUOTE(vida777 @ 2011 04 06, 18:48)
as dar vis tikrinau savaja vizija, bet dabar pasakysiu - kazkodel man viskas atrodo priesingai .
Mano pirma mintis irgi buvo tokia , bet truputį padėliojusi apsistojau ties apsodintu įėjimu, nes man pasirodė, kad taip to trikampio kompoziciją būtų lengviau pajungti bendrai kiemo erdvei (gali būti, kad dėl šios priežasties, nelimpa trys aukštesni augalai kampuose, nes taip trikampio sklypelio kompozicija pilnai "uždaroma savyje" ir netenka ryšio su aplinka). Aukšti augalai iš kairės erdvę skelia, tad kyla klausimas, o ką sodinti anapus keliuko. Taip ir prasideda, kuo toliau į mišką tuo daugiau medžių
Bet nepriimkit rimtai mano pasvaičiojimų ta mano vizija tikrai nėra išbaigta ar labai apgalvota, tiesiog norėjau pabandyti naują "blynų dėliojimo" techniką
AD, ačiū už tą impulsą , nežinia kada būčiau prisirengusi pabandyti, o tai pasirodo visai įdomu.