QUOTE(bitule @ 2011 04 06, 16:56)
O jau kiek spalvų šiandien
Kažkaip ir man kilo ūpas išmėginti naujas planavimo technikas
Nors tas trikampis susilaukė daugybės idėjų, įvairovės dėlei įmesiu ir savo viziją:
Mano galva vertikalūs akcentai turėtų pabrėžti įėjimą į pastatą, tarsi užduoti ėjimo kryptį ir tikslą, o palei terasą norisi žemesnių, pridengiančių (bet neuždengiančių) krūmelių. Ten tiktų turima tuja, o šalia tilptų ir sidabrakrūmiai (vietoj jų dar ten labai derėtų levanda - ir vaizdas, ir nuostabus kvapas). Kupsteliai palei taką - kiliminiai
gvazdikai, ar gvaizdė. Likusiuose neužpildytuose tarpuose - kas nors iš superžemų, kiliminių daugiamečių, arba tiesiog smulki skaldelė.
as dar vis tikrinau savaja vizija, bet dabar pasakysiu - kazkodel man viskas atrodo priesingai
.
Man kaip tik noretusi didziuosius augalus (o ju tikrai noretusi) sodinti kaireje trikampio puseje, kad uzstotu/pridengtu/atskirtu butent ivaziavima, o ne iejima i nama. Prie iejimo kaip tik sodinciau koki miela, graziai zydinti, skaniai kvepianti augaliuka arba marga kompozicija dideleje vazoje, su salyga, jei daug margumo nebus trikampyje.
O vat tas kadagys, kur ant zemes paguldytas, butu grazu, jei turetu sioki toki kamiena ir butu bent kiek nuo zemes pakiles. Ne bonsai, bet su truputi paformuotu
kamienu, kad palei zeme liktu atvira - vaizdas atrodytu erdvesnis.