Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 14 tema

Esas esui nelygu, ismatavimu reikia, kad tiksliau patart.
[/quote]

Tada aiskiau parasysiu biggrin.gif per krūtinę 86, ar tiktu Xs smile.gif
Atsakyti
labai jau norejau sio paltuko, bet kazkas buvo greitesnis smile.gif kazi su 84-70-97 butu uzteke S dydzio?
http://www.jcrew.com...~~~~~/34678.jsp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ledi_x: 01 balandžio 2011 - 16:58
QUOTE(VVaiva @ 2011 04 01, 16:42)
Savita1, kooookios graaaazios foto  wub.gif  wub.gif  wub.gif Kur tas kailines liemenes galima rasti?  bigsmile.gif Nerandu arba nemoku ieskot  doh.gif  g.gif

VVaiva, cia Mongolian lamb vest, kaina tik 800$ smile.gif
http://www.jcrew.com...29111/29111.jsp
Atsakyti
QUOTE(ledi_x @ 2011 04 01, 16:57)
labai jau norejau sio paltuko, bet kazkas buvo greitesnis smile.gif kazi su 84-70-97 butu uzteke S dydzio?
http://www.jcrew.com...~~~~~/34678.jsp

Striukė
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2011 04 01, 17:56)
Tada aiskiau parasysiu  biggrin.gif per krūtinę 86, ar tiktu Xs  smile.gif

Sakyciau, XS reikia. Jei is factory.
QUOTE(vuolia @ 2011 04 01, 18:03)
VVaiva, cia Mongolian lamb vest, kaina tik 800$ smile.gif

Oi, papigiaska.
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2011 04 01, 14:08)
drinks_cheers.gif tikrai laabai gražus, pas mane ir kažkaip švelnios spalvos, gavau jau nemažai komplimentų  ax.gif  biggrin.gif
QUOTE(linamog @ 2011 04 01, 14:44)

Gal ir kvailas klausimas, bet kur jūs tuos šalius nešiojat blush2.gif ? Tik prie striukių/paltukų ar ir šiaip? Nes aš, pvz., tai nemoku ir nesugalvoju, kur jie tiktų doh.gif .. Jei dar mažas plonas, tai dar dar.. bet didesni man maišo, geriau apsirengiu šilčiau cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(liepa99 @ 2011 04 01, 18:45)
Gal ir kvailas klausimas, bet kur jūs tuos šalius nešiojat  blush2.gif ? Tik prie striukių/paltukų ar ir šiaip? Nes aš, pvz., tai nemoku ir nesugalvoju, kur jie tiktų  doh.gif .. Jei dar mažas plonas, tai dar dar.. bet didesni man maišo, geriau apsirengiu šilčiau  cool.gif .

http://demidova-dasha.ru/?p=369 smile.gif
Atsakyti
As ne modelis, o zmogisku formu zmogus biggrin.gif Bet.. Rodausi..
Iskarto atsiprasau uz kokybe blush2.gif

1. Maikute.. labai patiko, tvirtesnes medziagos, graziai siuvineta, S dydis. Tikrai bus nesiojama wub.gif
user posted image
2. Maikute, tikrai grazi, grazus siuvinejimai, S dydis, truputi nepatinka, kad persisviecia ax.gif bet manesiu..
user posted image
3. Factory merino vilnos megztukas, emiau M dydi... rankoves tik tik.. toks apkrites, bet tinka, nes dar vienas smagus tysaliukas bus uzsimesti prie dzinsu smile.gif
user posted image
4. Suknele, S dydis, kokybiska, grazi ir t.t. tik nzn ar neatrodau su ja dviguba ax.gif Siaip tai labai patogi turetu but.. paklausiu dar namiskiu nuomones.. nes nzn ar tikrai gerai su ja atrodau rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prancuzyte: 01 balandžio 2011 - 18:32
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 04 01, 18:32)
3. Factory merino vilnos megztukas, emiau M dydi... rankoves tik tik.. toks apkrites, bet tinka, nes dar vienas smagus tysaliukas bus uzsimesti prie dzinsu  smile.gif

O sita ir as atsiimsiu savaitgali, o kaip siaip, minkstas, malonus? Nekanda? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 04 01, 19:33)
kur suniukai?  verysad.gif
bliuskutes labai fainos smile.gif

Tuo metu ede.. imesciau cia ju foto pasigrozet.., bet gaila, negalima biggrin.gif

QUOTE(Soy @ 2011 04 01, 19:40)
O sita ir as atsiimsiu savaitgali, o kaip siaip, minkstas, malonus? Nekanda? smile.gif

minkstas.. man siektiek kanda, nedaug bet jauciu as..bet man visi merinos vilnos megztukai kanda truputi.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 04 01, 19:32)
As ne modelis, o zmogisku formu zmogus  biggrin.gif Bet.. Rodausi..

Man tai graziausia pirma maikele, nes ir as tokios laukiu thumbup.gif
Merino megztukas taip pat smagiai ziurisi, o suknele man nelabai blush2.gif Ir ne todel, kad jums netiktu, bet man ji is principo schmoll.gif
Atsakyti
vat ir as galvoju del sukneles.. nebet pasiliksiu namuose trintis.. rolleyes.gif
Atsakyti