Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 01, 16:03)
brumbrumai - ar gali savo foto linką įmesti,a?  blush2.gif

ne, as nedristu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 01, 15:08)

O kuklioji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 01, 16:09)
O kuklioji biggrin.gif

o tai nežinojai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 01, 16:08)

nu tai gal tada į až ? blush2.gif
Papildyta:
dar merginos,nu man reikia senovinių ,nu tų tokių tarybinių svarstyklių doh.gif nu kur anksčiau (o gal dar ir dabar yra) poliklinikose sverdavo...man foto reikia padaryti vieną blush2.gif gal kartais žinote kur būtų galima rasti...nes nu į polikliniką brautis nenoriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 01, 15:18)
nu tai gal tada į až ?  blush2.gif
Papildyta:
dar merginos,nu man reikia senovinių ,nu tų tokių tarybinių svarstyklių  doh.gif nu kur anksčiau (o gal dar ir dabar yra) poliklinikose sverdavo...man foto reikia padaryti vieną  blush2.gif gal kartais žinote kur būtų galima rasti...nes nu į polikliniką brautis nenoriu  blush2.gif

abejoju ar anksčiau kas nors namuose tokias turėdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 01, 16:18)
nu tai gal tada į až ?  blush2.gif
Papildyta:
dar merginos,nu man reikia senovinių ,nu tų tokių tarybinių svarstyklių  doh.gif nu kur anksčiau (o gal dar ir dabar yra) poliklinikose sverdavo...man foto reikia padaryti vieną  blush2.gif gal kartais žinote kur būtų galima rasti...nes nu į polikliniką brautis nenoriu  blush2.gif

Mano foto biggrin.gif http://www.plius.lt/...iatas/id-791963
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 01 balandžio 2011 - 15:28
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 01, 16:22)
abejoju ar anksčiau kas nors namuose tokias turėdavo  biggrin.gif

nu maža ką,o gal kas turėjo lotuliukas.gif doh.gif
nu bliamba kiba reiks eiti į polikliniką lotuliukas.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 01 balandžio 2011 - 15:27
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 01, 16:26)

o,gerulės bigsmile.gif bliamba,nu bet kur aš poto jas dėsiu g.gif
gal man reikia į kokį turgų nueiti ir nusifotkinti g.gif bet šiaip tai biški kitokių reiktų,kur žmones sverdavo... bet ir su tokiom išsisukčiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 01, 16:27)

ech ... kokios gražios foto...galėčiau visą dieną medituoti prie tokių foto blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif prakalbot apie tai, kad bijot, jog kas įmes linką į jūsų darytas foto ir parašys va, koks sh....
Na man kartelį, panašiai buvo smile.gif Nuotraukos mano darytos buvo, bet tie, kam dariau foto, pasigražino jas. Bet jau taaaaaaip pasigražino.
Ant man odarytų foto pridėjo visokių burbulų, drugelio sparnų ir dar visokių "grožybių". Nu niekada nepamiršiu savo reakcijos kai ir man iš vienos internetinės pažįstamos atėjo žinutė, va gal reikia fotografo tai šita fotografuoja. O ten mano foto, tik pagražintos. Vat taip būna. Ir čia ne balandžio pirmos pokštas. Baisiausia iš viso šito tai, kad žmonėms toks nuotraukų pagražinimas labai patiko ir klausė ar aš negalėčiau tokių padaryti lotuliukas.gif
Atrodo tada ir nusprendžiau nedaryti daugiau jokių fotosesijų. Fotografuoju tik savo du vyrukus ir šiaip, giminės susibėgimus bei kelis artimus draugus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 01 balandžio 2011 - 15:37
QUOTE(eurikaite @ 2011 04 01, 09:50)
dosa ir as is kaimelio  biggrin.gif ,

as irgi mirksiukas.gif
QUOTE(Loretoidas @ 2011 04 01, 10:04)
Tokiems dalykams reikia macro, aš fotografuoju Canon 100mm f 2,8 Macro  ax.gif

o Jus dar Canon 5D fotografuojat ar jau pakeitet modeli?
QUOTE(Loretoidas @ 2011 04 01, 11:27)
Šiaip jau reikia susidėliot prioritetus, jei daiktai ne patys svarbiausi, o svarbesni vaikai - užteks 50mm f1,8 

o ar f1.8 duoda pakankamai daug sviesos ir astrumo lyginant su f 1.4? Na, man vis tik lb idomu ar tikrai toks didziulis objektyvu skirtumas kaip kainos?Ir ar verta moketi zenkliai daugiau uz f1.4 nei f1.8?

QUOTE(eurikaite @ 2011 04 01, 11:49)

[color=yellow)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->Reik kada padaryt UK kaimuku meeta [/color] 

thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 04 01, 16:35)
Ant man odarytų foto pridėjo visokių burbulų, drugelio sparnų ir dar visokių "grožybių".

kaip as nemegstu tokiu darkymu? Kai i kokios svetimos nuotraukos sexy kuna, ikisa savo galva ir ten tipo jos ir visokiu tai sparnu angelelio,tai tu aureoliu ir t.t., ir pns bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 01, 16:01)
Čia vieną kart per savaitę kas nors paklausia kas tai yra, klausiau ir aš biggrin.gif Tai netpamaniau, kad tu juokauji klausdama biggrin.gif
Na, pilnakadris, pagūglink wink.gif

gerų rezultatų google išmeta įvedus "ff" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 01, 16:27)

aš irgi norėčiau pamatyti bigsmile.gif gal galima nuorodą į AŽ rolleyes.gif ?
Atsakyti