Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 01, 13:26)
O mano "buvusios" religijos nieks nepastebėjot, ania? biggrin.gif Aš čia biblėj esu, ir tiek žvelgiu į kumštį, kad nebegaliu laugh.gif

as kazkaip nuosirdziai pamaniau kad sumaisei kazka rsydama apie lumixa, ir objektyvus jam laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 01 balandžio 2011 - 14:54
QUOTE(Alabama @ 2011 04 01, 15:47)
Kokia siandien diena biggrin.gif  biggrin.gif

melagių hihihi.gif

Tai niekas man neišmanelei nepasakys kas tas ff lotuliukas.gif ir toliau durnins iki negalėjimo lotuliukas.gif

Apie visus čia aukščiau aprašytus, išvardintus ir išsakytus objektyvus, fotikus išvis nieko nesuprantu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 01 balandžio 2011 - 14:54
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 01, 14:50)
as tai kartais bijau, kad kokia naujoke, nepazistanti manes, neidetu linko i mano foto, kaip baisaus pavyzdzio biggrin.gif tai atsidarydama bijau, ar tai ne as biggrin.gif

nea , aš nedėčiau šiaip blogo kieno nors pasityčiot ar pan smile.gif bet jei pamatau tragiškas foto , kur yra skiltis Paslaugos ar kaina, tai parodau.. čia žmonės nesimoko, o uždarbiauja.. liūdna žiūrėt ..
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 01, 14:34)
As dar vis nebaigiu juoktis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  FF-cia dabar nauja legenda bus....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aš net pagūglinau pasižiūrėt ką reiškia lotuliukas.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 04 01, 14:40)
kodėl mane apgaudinėji hihihi.gif
Negera, bloga aš labai, negera sleep.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 01, 14:42)
tu nuo melu tuoj sprogsi biggrin.gif
Gera diena blyn biggrin.gif Gerai, kad nieks nemato, tai gali rašyt beleką biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(dosa @ 2011 04 01, 14:54)
as kazkaip nuosirdziai pamaniau kad sumaisei kazka rsydama apie lumixa, ir objektyvus jam laugh.gif
Nu kur jau iki tokio lygio laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 01, 13:55)
nea , aš nedėčiau šiaip blogo kieno nors pasityčiot ar pan  smile.gif  bet jei pamatau tragiškas foto , kur yra skiltis Paslaugos ar kaina, tai parodau.. čia žmonės nesimoko, o uždarbiauja.. liūdna žiūrėt ..

na bet jie nieko neapgaudineja juk-parodo kaip fotkina, o jei zmonems tinka-tai valio. Visokiu yra zmoniu juk, su ivairiausiais skoniais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 01, 15:54)
melagių  hihihi.gif

Tai niekas man neišmanelei nepasakys kas  tas ff  lotuliukas.gif  ir toliau durnins iki negalėjimo  lotuliukas.gif

Apie visus čia aukščiau aprašytus, išvardintus ir išsakytus objektyvus, fotikus išvis nieko nesuprantu  doh.gif  lotuliukas.gif

jei neklystu tai FULL FRAME reiškia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 04 01, 14:57)
na bet jie nieko neapgaudineja juk-parodo kaip fotkina, o jei zmonems tinka-tai valio. Visokiu yra zmoniu juk, su ivairiausiais skoniais  mirksiukas.gif

iš tiesų- tavo tiesa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 01, 15:57)
jei neklystu tai FULL FRAME reiškia  blush2.gif

nu va aš irgi kažkodėl linkčiau prie tos pačios nuomonės smile.gif bet kadangi esu žalia ir nesigaudau tai patylėsiu geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 01, 14:57)
jei neklystu tai FULL FRAME reiškia  blush2.gif

Pilnapadis biggrin.gif
Atsakyti
Apie ta daikta rolleyes.gif
http://en.wikipedia....ame_digital_SLR
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 01, 14:59)
nu va aš irgi kažkodėl linkčiau prie tos pačios nuomonės  smile.gif  bet kadangi esu žalia ir nesigaudau tai patylėsiu geriau  biggrin.gif

Čia vieną kart per savaitę kas nors paklausia kas tai yra, klausiau ir aš biggrin.gif Tai netpamaniau, kad tu juokauji klausdama biggrin.gif
Na, pilnakadris, pagūglink wink.gif
Atsakyti
brumbrumai - ar gali savo foto linką įmesti,a? blush2.gif

o dėl koliažų ... antrą nuotrakytę gausim pirmadienį ane? blush2.gif
Atsakyti