Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

O mano "buvusios" religijos nieks nepastebėjot, ania? biggrin.gif Aš čia biblėj esu, ir tiek žvelgiu į kumštį, kad nebegaliu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 01, 14:25)
Ai pas mane arsenalas toks biski pradejo kaupris... Visi siaip manualiniai be jokiu automatiku tik su lightmetter'iu
Mediumas Yashica Mat-124 G
Va toks

Ir du siauru juostu... Chinonas ir revueflexas... O objektyvu nevardinsiu... 50mm 55mm 37mm 135mm na ir dar noriu vieno 80mm...  biggrin.gif

AI o del juostu, tai spalvota fotkinu, man taip pigiau... nes pati dar ryskinti nenoriu, tai va ir gaunasi kartais prie ps tenka pasedet jei i jb versti...

faina rolleyes.gif svajoju ir aš apie vidutinio formato juostinį, nu bet kada nors, nes nepigūs jie..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 01 balandžio 2011 - 15:09
QUOTE(je t'aime @ 2011 04 01, 15:20)
Akasha, man taip pat patinka  wub.gif
Baltai pavydžiu to, kad fotografuoji juosta  rolleyes.gif

Taigi tie juostiniai tokie pigus, kad tik imk ir fotkink... Aisku skanavimas jau brangesnis malonumas... bet siaip tai negaliu atsidziaugti, kad meciau skaitmena....

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 01, 15:26)
O mano "buvusios" religijos nieks nepastebėjot, ania? biggrin.gif Aš čia biblėj esu, ir tiek žvelgiu į kumštį, kad nebegaliu laugh.gif

As dar vis nebaigiu juoktis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif FF-cia dabar nauja legenda bus.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 01, 15:28)
faina  rolleyes.gif  svajoju ir aš apie vidutinio formato juostinį, nu bet kada nors, nes nepigūs jie..

Nu nera labai brangus... saviski uz 450 paemiau... na su 50-tuku galima sulygint smile.gif
Dar yra toks senas rusiskas liubitel 166 atrodo... tai jis po 100lt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 01 balandžio 2011 - 14:37
QUOTE(Akasha @ 2011 04 01, 14:34)

Nu nera labai brangus... saviski uz 450 paemiau... na su 50-tuku galima sulygint smile.gif

bet čia be objetyvo ar su objektyvu tiek mokėjai?
ten du kažkaip žiūriu dedasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 01, 15:36)
bet čia be objetyvo ar su objektyvu tiek mokėjai?
ten du kažkaip žiūriu dedasi  g.gif

Cia viskas kartu ir ant cio aparato objektyvas nesikeicia... 80mm 3.5...
Bet yra geresniu kokiu Mamyja kur keiciasi... siaip as pati apie rusiska kiev 88 svajoju, kur keiciasi objektyvai ir nugareles... aisku jei butu galimybe Hasseli imciau... bet kolkas tiek pinigu nera, ai bendrai kolkas dar ir neperku lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi linksma cia pas jus siandien lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 01, 15:14)
Tai pas mus tik Akasha tokį turi  cool.gif

kodėl mane apgaudinėji hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 01, 15:26)

tu nuo melu tuoj sprogsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 01, 14:13)
aaaa  cool.gif  aš dar neužaugau iki to  lotuliukas.gif
Šiaip mes kaip ir irgi iš vienos parapijos, tai mažum gal prašytis  pas tamstą į fotosesiją  g.gif  biggrin.gif

Kokia siandien diena biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 01, 15:32)

as tai kartais bijau, kad kokia naujoke, nepazistanti manes, neidetu linko i mano foto, kaip baisaus pavyzdzio biggrin.gif tai atsidarydama bijau, ar tai ne as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 01, 14:50)
as tai kartais bijau, kad kokia naujoke, nepazistanti manes, neidetu linko i mano foto, kaip baisaus pavyzdzio biggrin.gif tai atsidarydama bijau, ar tai ne as biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Šiaip, nelabai korektiška kraupti kažkieno darbais.. Ypač kai pačios tik pradžiamokslės esame ir dar toli gražu mums iki profesionalumo.. Kas žino, gal va ims kas ir mūsų darbus įdės už baisių foto pvz smile.gif
Galų gale, jei tokie fotografai yra, vadinas jų nuotraukoms paklausa taipogi atsiranda. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 01, 15:50)

o gal galėtum savo linką įmesti? blush2.gif labai noriu gražių foto pasižiūrėti ax.gif
Atsakyti