O mano "buvusios" religijos nieks nepastebėjot, ania? Aš čia biblėj esu, ir tiek žvelgiu į kumštį, kad nebegaliu
QUOTE(Akasha @ 2011 04 01, 14:25)
Ai pas mane arsenalas toks biski pradejo kaupris... Visi siaip manualiniai be jokiu automatiku tik su lightmetter'iu
Mediumas Yashica Mat-124 G
Va toks
Ir du siauru juostu... Chinonas ir revueflexas... O objektyvu nevardinsiu... 50mm 55mm 37mm 135mm na ir dar noriu vieno 80mm...
AI o del juostu, tai spalvota fotkinu, man taip pigiau... nes pati dar ryskinti nenoriu, tai va ir gaunasi kartais prie ps tenka pasedet jei i jb versti...
Mediumas Yashica Mat-124 G
Va toks
Ir du siauru juostu... Chinonas ir revueflexas... O objektyvu nevardinsiu... 50mm 55mm 37mm 135mm na ir dar noriu vieno 80mm...
AI o del juostu, tai spalvota fotkinu, man taip pigiau... nes pati dar ryskinti nenoriu, tai va ir gaunasi kartais prie ps tenka pasedet jei i jb versti...
faina svajoju ir aš apie vidutinio formato juostinį, nu bet kada nors, nes nepigūs jie..
QUOTE(je t'aime @ 2011 04 01, 15:20)
Taigi tie juostiniai tokie pigus, kad tik imk ir fotkink... Aisku skanavimas jau brangesnis malonumas... bet siaip tai negaliu atsidziaugti, kad meciau skaitmena....
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 01, 15:26)
O mano "buvusios" religijos nieks nepastebėjot, ania? Aš čia biblėj esu, ir tiek žvelgiu į kumštį, kad nebegaliu
As dar vis nebaigiu juoktis FF-cia dabar nauja legenda bus....
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 01, 15:28)
faina svajoju ir aš apie vidutinio formato juostinį, nu bet kada nors, nes nepigūs jie..
Nu nera labai brangus... saviski uz 450 paemiau... na su 50-tuku galima sulygint
Dar yra toks senas rusiskas liubitel 166 atrodo... tai jis po 100lt...
QUOTE(Akasha @ 2011 04 01, 14:34)
bet čia be objetyvo ar su objektyvu tiek mokėjai?
ten du kažkaip žiūriu dedasi
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 01, 15:36)
Cia viskas kartu ir ant cio aparato objektyvas nesikeicia... 80mm 3.5...
Bet yra geresniu kokiu Mamyja kur keiciasi... siaip as pati apie rusiska kiev 88 svajoju, kur keiciasi objektyvai ir nugareles... aisku jei butu galimybe Hasseli imciau... bet kolkas tiek pinigu nera, ai bendrai kolkas dar ir neperku
Oi linksma cia pas jus siandien
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 01, 15:14)
kodėl mane apgaudinėji
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 01, 15:26)
tu nuo melu tuoj sprogsi
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 01, 14:13)
aaaa aš dar neužaugau iki to
Šiaip mes kaip ir irgi iš vienos parapijos, tai mažum gal prašytis pas tamstą į fotosesiją
Šiaip mes kaip ir irgi iš vienos parapijos, tai mažum gal prašytis pas tamstą į fotosesiją
Kokia siandien diena
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 01, 15:32)
as tai kartais bijau, kad kokia naujoke, nepazistanti manes, neidetu linko i mano foto, kaip baisaus pavyzdzio tai atsidarydama bijau, ar tai ne as
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 01, 14:50)
as tai kartais bijau, kad kokia naujoke, nepazistanti manes, neidetu linko i mano foto, kaip baisaus pavyzdzio tai atsidarydama bijau, ar tai ne as
Šiaip, nelabai korektiška kraupti kažkieno darbais.. Ypač kai pačios tik pradžiamokslės esame ir dar toli gražu mums iki profesionalumo.. Kas žino, gal va ims kas ir mūsų darbus įdės už baisių foto pvz
Galų gale, jei tokie fotografai yra, vadinas jų nuotraukoms paklausa taipogi atsiranda.
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 01, 15:50)
o gal galėtum savo linką įmesti? labai noriu gražių foto pasižiūrėti