Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(dosa @ 2011 04 01, 13:40)
nesupratau kas cia pagiriotos: as su dukra, tu su dukra ar erse su dukra? laugh.gif

Ersei su jos dukra wink.gif Rotas ar koks tai velnias, negaliu pasakyt, na, truputį šventvagiška ištart tą veiksmažodį, na, tai kas buvo per naktį abiems biggrin.gif Tai aš metaforom metaforom biggrin.gif

o koki pries tai turejai?

Lumix powershot + sigma 17-300 f 8.2

Tai va, del objektyvu, jei ju turi keleta ir daugiau yra sunkiausia kaitaliot religijas  biggrin.gif
Tai va doh.gif Turiu aš juos tris dar kitinį ir dar 50-uką Sigma f 1,2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 01 balandžio 2011 - 14:24
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 01, 13:30)
Mjo... Stambioji artilerija prašneko apie techniką, tai sėdžiu, dainuoju...  biggrin.gif

amm.. aš tik norėjau pasakyti, kad vakar nusipirkau suknelę ir nagų laką būsimam savo auto  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Nu va as imesiu kritikai smile.gif... Man paciai kliuva, kad per arti centro... galejau kiek i sona mergicka pastumt...

Bet siaip jei atvirai merginos niekada nesijauciau tokia laiminga fotkindama, kaip dabar, kai su juosta fotkinu smile.gif

user posted image
Atsakyti
aš pasirodysiu baisi neišmanėlė, bet kas tas ff blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 01, 14:08)
Bet siaip jei atvirai merginos niekada nesijauciau tokia laiminga fotkindama, kaip dabar, kai su juosta fotkinu smile.gif

Pakomentuot negaliu, bet svarbiausia, kad gerai jautiesi, nesvarbu su kuo ir kaip. Bele tik visi žmonės būtų tokie laimingi ir viskas bus gerai. O va dar ir dukrai gražių nuotraukų bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 01, 14:10)
aš pasirodysiu baisi neišmanėlė, bet kas tas ff  blush2.gif ?

falk fusion, na funkcija tokia, kai gali kartu su juosta ir skaitmena dirbti.
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 01, 15:11)

aaaa cool.gif aš dar neužaugau iki to lotuliukas.gif
Šiaip mes kaip ir irgi iš vienos parapijos, tai mažum gal prašytis pas tamstą į fotosesiją g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 01, 14:13)
aaaa  cool.gif  aš dar neužaugau iki to  lotuliukas.gif
Šiaip mes kaip ir irgi iš vienos parapijos, tai mažum gal prašytis  pas tamstą į fotosesiją  g.gif  biggrin.gif

Tai pas mus tik Akasha tokį turi cool.gif

Laisvai galim, tik gal... Palaukiam pavasario? Nekenčiu tokių orų.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 01, 14:08)
Nu va as imesiu kritikai smile.gif... Man paciai kliuva, kad per arti centro... galejau kiek i sona mergicka pastumt...

man labai gražu wub.gif

o su kokiu fotkiu fotkini?

beje, į nespalvotą juostą fotkini? ar į spalvotą, ir po to su PS į j/b konvertuoji?
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 04 01, 12:06)
Žydraake, čia fotografavau be pultelio... Buvo taip: ant suoliuko sodinu meškiną, fokusuoju į jį, spaudžiu fotoaparato mygtuką, pusnuogė griebiu lakstančią po visą butą nuogą Elzę, metu meškiną į šoną, sėdu jo vietoje, prisispaudžiu mazgę ir kuždu: "Žiūrėk, kur katė bėga"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tuo pačiu metu bandau, kad ir pati kažkaip normaliau sėdėčiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ir taip daug kartų  doh.gif

Net šypsausi, smagiai turėjo būti biggrin.gif Bet rezultatas tikrai geras.

QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 01, 13:30)
amm.. aš tik norėjau pasakyti, kad vakar nusipirkau suknelę ir nagų laką būsimam savo auto  biggrin.gif

Kažkodėl galvoju, kad robobebrui šis postas tikrai įdomus biggrin.gif

Atsakyti

laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Akasha, man taip pat patinka wub.gif
Baltai pavydžiu to, kad fotografuoji juosta rolleyes.gif
Atsakyti
1.Bele tik visi žmonės būtų tokie laimingi ir viskas bus gerai. O va dar ir dukrai gražių nuotraukų bus  smile.gif
Papildyta:

2.falk fusion, na funkcija tokia, kai gali kartu su juosta ir skaitmena dirbti.

Ai dukra tai ir iki tol aprupinta nuotraukom buvo smile.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 01, 15:14)
Tai pas mus tik Akasha tokį turi  cool.gif

Laisvai galim, tik gal... Palaukiam pavasario? Nekenčiu tokių orų.

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 01, 15:15)
man labai gražu  wub.gif

o su kokiu fotkiu fotkini?

beje, į nespalvotą juostą fotkini? ar į spalvotą, ir po to su PS į j/b konvertuoji?

Ai pas mane arsenalas toks biski pradejo kaupris... Visi siaip manualiniai be jokiu automatiku tik su lightmetter'iu
Mediumas Yashica Mat-124 G
Va toks

Ir du siauru juostu... Chinonas ir revueflexas... O objektyvu nevardinsiu... 50mm 55mm 37mm 135mm na ir dar noriu vieno 80mm... biggrin.gif

AI o del juostu, tai spalvota fotkinu, man taip pigiau... nes pati dar ryskinti nenoriu, tai va ir gaunasi kartais prie ps tenka pasedet jei i jb versti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 01 balandžio 2011 - 14:26