Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 05, 23:55)
negavau sad.gif
Papildyta:
šlamšte pasiknisau biggrin.gif Yra biggrin.gif

Superrr.  O aš tokią paprastą nusiunčiau, o gavau toookią... Yra dėl ko pasistengti...

Tiesa, dėl saviškės. Pamaniau, velnias, o gal kažkas nesupras kas ten apskritai yra  g.gif ir vėl ant to paties kablio bus... Na, b et gal kaip nors, didelės esam, nesibarkit  4u.gif

jaučiu gavau tavo lotuliukas.gif nes nu biškin nelabai suprantu kas ten yra blush2.gif ale nieko,kaip nors išsisuksiu...ryt jau pradėsiu mąstyti ir vykdyti blush2.gif

O per kiek laiko reik padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 05, 22:59)
jaučiu gavau tavo  lotuliukas.gif nes nu biškin nelabai suprantu kas ten yra  blush2.gif ale nieko,kaip nors išsisuksiu...ryt jau pradėsiu mąstyti ir vykdyti  blush2.gif

O per kiek laiko reik padaryti?

Tikiuosi, kad ne, nes mano reikėtų suprasti vis tik biggrin.gif
Turim pora savaičių. Jų man tikrai šį kartą prireiks, nes idėją kaip ir turiu, reikia modelio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 05 balandžio 2011 - 23:00
Na kaip matau visos laimingos biggrin.gif Tai galiu eit ramiai miegot.
Aš pati sau buvau uždraudus žiūrėt kurios gausiu, tai pažiūrėjau tik visoms išsiuntus, nu gi faina, net labai , nelabai dar minčių turiu, bet tikiuos pavyks ką nors įdomaus sugalvot.
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 06, 00:00)
Tikiuosi, kad ne, nes mano reikėtų suprasti vis tik  biggrin.gif 
Turim pora savaičių. Jų man tikrai šį kartą prireiks, nes idėją kaip ir turiu, reikia modelio...

nu tikiuosi kad ne lotuliukas.gif reiks man pasikonsultuoti su žmonėm kurie nusimano apie tai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 05, 22:09)
Ko ieskau? smile.gif

Jezau tik dabar šovė į galvą biggrin.gif Na, ieškai, nebefotografuoji taip kaip aš, kad tik gautųsi, o tiesiog kuri biggrin.gif
Atsakyti
Akasha, tik nepirk pigios skaitmenos savo mažylei. Iš mano klaidų pasimokink smile.gif Nupirkom, fotografuot neįmanoma. Aš nesugebu normalios foto padaryti, o rankos lig dar nedreba. O ką ten vaikai. Maniškis tiek neišlaukia, iškart kitur suka fotoaparatą, o tas dar pasirodo nebaigė fotografuoti.. Žodžiu.

Vienkartiniai fotoaparatai nėra taip blogai. Maniškis šiaip su jais pradėjo žaisti. Pirkčiau tik tuos be blykstės, jei rasi žinoma, nes dauguma su. Ir šiaip, ne vienkartiniai jie. Vyras sugeba pakeisti ten juosteles, pati tai nebandžiau, bet gal ir nėra taip sunku.
Maniškis šiaip dar štai tokį turi. Visai neblogas. Vyras į keliones kartais paima. Panašus kaip smena. Kas patraukliausia vaikams, tai didelis raudonas mygtukas smile.gif agfa optima 535 Ie6kiklis didelis, irgi vaikams puiku. Fokusas reguliuojasi pagal piešinukus, paprasta paaiškinti. Žodžiu, kadangi pati religiją keitei, į juostinuką, tai siūlyčiau ir dukriukui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 05 balandžio 2011 - 23:07
aš negavau koliažo fotkės... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 06, 01:01)
aš negavau koliažo fotkės...  unsure.gif

Paieškok "šlamšte"
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 04 05, 23:53)
Aš kai kai ją mačiau, man ji stačia buvo biggrin.gif   , besiunčiant gal apvirto bigsmile.gif , tikrai gali sukt, nuo to ji nenukentės.

Visų prašiau stačių ir kvadratų, ačiū mergaitėms kurios pakeitėt, viena liko nepakeista, jei jau labai netiks rėkit kuri gavot, nors mano galva, galima išsisukt ir su "gulinčia", nes nu nesunki ten visai biggrin.gif 

Išsiunčiau visoms, šaukit jei kuri negavot, ar gavot daugiau nei vieną biggrin.gif
Sekmės visoms ir gražaus laiko kuriant.

doh.gif aš nesuprantu... turbūt man visiškas "pavasaris" galvoje doh.gif nu buvau įsitikinusi, kad reik arba kvadrato arba gulsčios foto doh.gif lotuliukas.gif gerai, kad padariau kvadratą karsta.gif bet juk logiškai mąstant koliažui tai tik stačia ir gali tegali būti iš principo hihihi.gif kodėl man šovė į galvą tokia mintis, kad reikia gulsčios foto doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 06 balandžio 2011 - 07:30
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 06, 02:01)
aš negavau koliažo fotkės...  unsure.gif

Parašyk man į paštą, nes neatrenku kas kuri, patikrinsiu mirksiukas.gif Jei kas, sugalvosim ką, tikrai neliksi be foto 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti